Şimdi Ara

Split/Second: Velocity vs Blur?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İnternetim tekrar 8mbit oldu. Oyun indireceğim.
    Kararsız kaldım. Hangisi sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ulpian -- 30 Mayıs 2010; 16:26:39 >

• 2sinide indir
  • Blur'a başladım hocam
    Sıraya attım Split/Second'u
  • İkisi de işe yaramaz, sen Codemasters'a takıl hayatını yaşa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: masterm1nd
    İkisi de işe yaramaz, sen Codemasters'a takıl hayatını yaşa.

Hocam GRID zaten başka bir durum. Severek oynuyoruz
    Değişiklik yapalım dedim biraz.
  • Parayla mı indiriyorsun? Yani ücretini ödeyip(artık kaç dolarsa. Cd-key falan mı alıyorsun) alacaksan cevap verilir bu soruya. Ama korsan kullanacaksan neden soruyorsun? Bak iki oyunun da yorumlarına resimlerine içeriğine videolarına ona göre korsanını al. Ben de korsan kullanıyorum ama bu soruyu sormak kadar saçma bir olay yok. Kusura bakma sadece senin için demiyorum. Herkes böyle yapıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: murderer_utku

Parayla mı indiriyorsun? Yani ücretini ödeyip(artık kaç dolarsa. Cd-key falan mı alıyorsun) alacaksan cevap verilir bu soruya. Ama korsan kullanacaksan neden soruyorsun? Bak iki oyunun da yorumlarına resimlerine içeriğine videolarına ona göre korsanını al. Ben de korsan kullanıyorum ama bu soruyu sormak kadar saçma bir olay yok. Kusura bakma sadece senin için demiyorum. Herkes böyle yapıyor.

Önce illegal yollardan ediyorum. Eğer hoşuma giderse, beğenirsem satın alıyorum. Electro World gibi yerlerden.
    Konu açmamdaki amaç ise; eğer yaramaz oyunlarsa boşu boşuna indirmeyeyim anlamındaydı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dead Space 3 Co-Op Sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Blur u oynuyorum, Split Second u henüz oynamadım ama eğlence yönünden Need For speed ve Race Drive Greed halt etmiş. Bu oyuna bayıldım. Simülasyon oynamaktan kasıntı geldi artık, biraz eğlenelim stres atalım değil mi
  • Şuanda 2 oyunu da oynamış bulunmaktayım.
    Blur diyorum ben

Bir de söyle bi ilginçlik oldu;
    Split/Second'da profil oluştururken nickimi yazdım ******* şeklinde oldu
    İngilizce karekterler olmasına rağmen. Nickim ******* olarak görünüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ArdilesS

quote:

Orijinalden alıntı: murderer_utku

Parayla mı indiriyorsun? Yani ücretini ödeyip(artık kaç dolarsa. Cd-key falan mı alıyorsun) alacaksan cevap verilir bu soruya. Ama korsan kullanacaksan neden soruyorsun? Bak iki oyunun da yorumlarına resimlerine içeriğine videolarına ona göre korsanını al. Ben de korsan kullanıyorum ama bu soruyu sormak kadar saçma bir olay yok. Kusura bakma sadece senin için demiyorum. Herkes böyle yapıyor.

Önce illegal yollardan ediyorum. Eğer hoşuma giderse, beğenirsem satın alıyorum. Electro World gibi yerlerden.
    Konu açmamdaki amaç ise; eğer yaramaz oyunlarsa boşu boşuna indirmeyeyim anlamındaydı.

O zaman Sen benim saldırdığım grup arasına girmiyorsun.
    Yerinde olsam Split/Second: Velocity alırdım. En azından evde iki kişi aynı ekranı ikiye bölerek te oynayabiliyorsun. Online'nda ise ben pek kimse göremiyorum. Yani onlineında pek bir iş yok gibi. Çünkü korsan oyunlarda bile online a girilebiliyor ve korsan oynanmasına rağmen bile online oynayan çok az. Belki blur u oynayan daha fazladır. Bu tür oyunalrı da multi oynamak zevkli oluyor. Worms gibi yani

• blur dıyorum
  • Split/Second havada karada yer Blur'u (isminde meymelet yok zaten).
  • karar vermek zor iki oyunda çok eğlenceli
  • Blur'u oynamadım ama Split/Second daha iyi gözüküyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.