Şimdi Ara

Split/Second

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün itibariyle bu oyunu oynamaya başladım gerçekten zevkli bir oyun yarış yapmakla kalmıyorsunuz yarış yaparken tuzaklardan kaçıyorsunuz bir de powerplay denen birşey var o dolunca siz de diğer yarışmacılara tuzaklar kurabiliyosunuz ölüm yarışı filmindeki yarışlar gibi bir oyun oynamanızı tavsiye edebilirim.

aşağıdaki linkte incelemesi var bakabilirsiniz:

http://oyun.pclabs.com.tr/inceleme/splitsecond-incelemesi/

• Ben de geçen gün yükledim eğlenceli ve aksiyonlu.Tavsiye ederim.
  • Peki görüntü kalitesi nasıl? mesela bir burnout legends da grafiklerden çok oynanış oyun zevki öne çıkmış bunda da öyle mi? Teşekürler
  • görüntü kalitesi o kadar da kötü olmasada yine de tam bir gerçekci görüntü var denemez bence.
    çevre görüntüleri güzel olmasına karşı araba görüntüleri hiç de iç açıcı değil asphalt urban dan hallice iyi
  • gerçekten çok güzel bir oyun herkese tavsiya ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: MonsterKill88

görüntü kalitesi o kadar da kötü olmasada yine de tam bir gerçekci görüntü var denemez bence.
    çevre görüntüleri güzel olmasına karşı araba görüntüleri hiç de iç açıcı değil asphalt urban dan hallice iyi

Teşekkürler şu an büyük bir psp oyun arşivi indiriyorum 3 gündür bilgisayarı kapatmadın paso indiriyor.. o parti bitince 2. bir partiye geçerim split second a da bakarım artık

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.