Bugün itibariyle bu oyunu oynamaya başladım gerçekten zevkli bir oyun yarış yapmakla kalmıyorsunuz yarış yaparken tuzaklardan kaçıyorsunuz bir de powerplay denen birşey var o dolunca siz de diğer yarışmacılara tuzaklar kurabiliyosunuz ölüm yarışı filmindeki yarışlar gibi bir oyun oynamanızı tavsiye edebilirim.
Ben de geçen gün yükledim eğlenceli ve aksiyonlu.Tavsiye ederim.
Peki görüntü kalitesi nasıl? mesela bir burnout legends da grafiklerden çok oynanış oyun zevki öne çıkmış bunda da öyle mi? Teşekürler
görüntü kalitesi o kadar da kötü olmasada yine de tam bir gerçekci görüntü var denemez bence. çevre görüntüleri güzel olmasına karşı araba görüntüleri hiç de iç açıcı değil asphalt urban dan hallice iyi
gerçekten çok güzel bir oyun herkese tavsiya ederim
quote:
Orijinalden alıntı: MonsterKill88
görüntü kalitesi o kadar da kötü olmasada yine de tam bir gerçekci görüntü var denemez bence. çevre görüntüleri güzel olmasına karşı araba görüntüleri hiç de iç açıcı değil asphalt urban dan hallice iyi
Teşekkürler şu an büyük bir psp oyun arşivi indiriyorum 3 gündür bilgisayarı kapatmadın paso indiriyor.. o parti bitince 2. bir partiye geçerim split second a da bakarım artık
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme