Şimdi Ara

Split Push Nedir? Nasıl Yapılır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Uçakta gelirken sanırım mikrofonum biraz zarar görmüş, düzeltmeye çalıştım ama arada sesin pek iyi olmadığı yerler olduğu için cümle cümle kaydetmek zorunda kaldım.En kısa zamanda düzgün bir mikrofona geçmeye çalışıcam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EverChanging -- 5 Şubat 2017; 19:13:18 >

• Hocam konuyla alakasız ama toplu taşıma olarak uçak mı kullanıyorsunuz
  • Vizyon nerdeyse tersi yerden hızlı olan karakterler le ayrik ittirme yapilmali

Mesela baron varsa bottan ittirme

Ejder varsa top tarafindan ittirme yapılmalı

Oyunun en iyi ayrik ittiren şampiyonu olafdir 1.22 de dive atip maci rahatça tasiyabilirsiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayrık ittirme alınacak objektifin ters tarafında yapılır. oraya birilerini çekip tp atılır. Sen objektifin oldugu yerden itersen tp avantajını kullanamazsın ve ölürsen o objektifi kaybetme riskine girersin. Videoyu hazırlarken okuduğum tüm rehberler bunu söylüyordu.Prolar da öyle yapıyor zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ao Sol kullanıcısına yanıt
    15 tatil için evime dönerken uçak kullanıyorum. İstanbuldan hataya otobüs çok uzun sürüyor

• quote:

Orijinalden alıntı: EverChanging

Ayrık ittirme alınacak objektifin ters tarafında yapılır. oraya birilerini çekip tp atılır. Sen objektifin oldugu yerden itersen tp avantajını kullanamazsın ve ölürsen o objektifi kaybetme riskine girersin. Videoyu hazırlarken okuduğum tüm rehberler bunu söylüyordu.Prolar da öyle yapıyor zaten

Ben ne demişim?(!)

• çok pardon, ben tersini söyledin sandım. ben de videoda öyle dedim, telefonda okurken dikkat etmemişim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Get contact nedir bu saçmalık?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

çok pardon, ben tersini söyledin sandım. ben de videoda öyle dedim, telefonda okurken dikkat etmemişim

Sıkıntı yok

• Garen'e lethality videosu çek
  • Guzel videolar cekiyorsun, abone oldum. Lethality ile alakali video bekliyoruz. Kshaway atmisti gecen video,cait r ile tek atiyordu.

• ZhanChi kullanıcısına yanıt
    Sağol, lethality videosu derken tam olarak neyi kastediyorsun? Orayı anlamadım.
  • quote:

Sağol, lethality videosu derken tam olarak neyi kastediyorsun? Orayı anlamadım.

https://youtu.be/8Gy8Sewq6EU

Bu tarz birsey. Ziggs videosu cekmistin mesela, ona benzer birsey olabilir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.