Şimdi Ara

Split klima için dezenfektan spreyi önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
2.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, klimayı 5-6 ayda bir tam temizleyip içine dezenfektan sıkılmayınca küfümsü, rutubetimsi bir koku geliyor.
    Malum nemli ortamda bakteriler türüyor. Geçen sene oto klima sistemleri için satılan bir spreyden almıştım ve memnun kalmıştım açıkcası,
    ama daha iyisi ve önereceğiniz gramajına göre fiyatı uygun yada daha uzun süre etkili başka çeşitler de varsa bilmek isterim. Bir de klimaya takılan koku aparatı vs. varmıdır bulabileceğim ?
    Yazın sürekli kullanıldığı için gerçekten rahatsız edici oluyor.

    Benim geçen sene aldığım ürün buydu. Hem dezenfektan hem de 10 gün boyunca falan odayı parfümlü kokutuyordu. Ama kokusu falan geçici tabi,
    dezenfektan özelliği ne kadar gidiyor bilemiyorum. :

    http://www.hepsiburada.com/liste/stac-klima-dezenfektan-spreyi-250-ml-090150/productDetails.aspx?productId=otm090150&categoryId=20035744&SKU=OTM090150&navq=fh_sort_by%3d-_match_rate%252c-item_sale_count_pl%26fh_secondid%3dotm090150%26fh_lister_pos%3d0%26fh_location%3d%252f%252fcatalog01%252ftr_TR%252f%2524s%253dklima%255cu0020dezenfektan%26fh_eds%3d%25c3%259f%26fh_refview%3dsearch







  • Selamlar,


    Bahsettiğiniz ürünü bende Göztepe'de buldum. Konu üzerine üretim yapan Empa diye bir firma var. Burada bilgilerini yazmak doğru mudur, değil midir bilmediğimden dilerseniz özelden yardımcı olabilirim. Firmanın kartını almıştım.

    Ürün klima dezenfektanı ve koku giderici diye satılıyor. Bir çok çeşit koku tercihleri var ancak mavi renkli olanı şiddetle öneririm. Adını unuttum ama mavi renkli olanı sorarsanız size yardımcı olurlar. Bana tavsiye ettikleri kullanım şekli, haftada bir iç ünite filtrelerine ve serpantin yüzeyine sıkılması. Kullanım sonrası klimada oluşan kötü koku tamamen kayboluyor. Bir süre parfüm etkisi de var. Asıl özelliğinin kötü koku oluşumu ve klimanın ürettiği bakterileri yok etmesiymiş. Ben oldukça memnunum. Bahsettiğim yer üretici olduğundan buradaki fiyatı çok uygun. Aynı ürünü evimize gelen servis bize 45 liraya satmaya kalktı. Ki ben 5 liraya almıştım. :))

    İyi günler..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fake Eleanor -- 20 Haziran 2013; 12:24:28 >




  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    köpük ile yıkama tavsiyesi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.