Şimdi Ara

Spirit Masterlar bakabilir mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 22 levelde vacuum choke 1 açıldı 1 saniyede doluyor ve en fazla hasar veren skill böyle olunca ben sadece bu skili kullansam diye düşündüm ama vardır bir şeyi tek skill olmaz ya anlamadım bi açıklar mısınız hem en yüksek vuran skill hemde anında doluyor diğerleri gibi de spell cast time?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ttunaa -- 2 Temmuz 2012; 9:28:09 >

• Hocam spiritmaster hakkında araştırma yapmadan açtın sanırım. Spiritmasterda öyle yüksek vuran skiller pek yok zehir ve saniye başı damage üzerine kurulu. Peşpeşe vurursan zehirleri, 2. Vacuum atamadan ölüyor zaten.. Sanırım sana Sorcerer daha iyi giderdi.
  • ya bunun gideri falan yok daha yeni başladım sayılır şimdi yeni başlayanlar sorc ileri düzey sprit mi açıyor yani sora sora öğreniyoruz :) zehirleri vurduktan sonra zaten pve de sadece onu mu kullanmalıyım yoksa fire chain falanda kullanayım mı ama daha fazla vuruyor o yüzden soruyorum?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ttunaa -- 2 Temmuz 2012; 11:45:01 >
  • Şimdi o senin kararın, hangisi sana daha iyi geliyorsa onu kullancaksın dostum. Şahsen ben zehirleri ve Vacuum kullanıyorum spiritte vuruyor öldürüyor yetiyor bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: XenoLeS9

Şimdi o senin kararın, hangisi sana daha iyi geliyorsa onu kullancaksın dostum. Şahsen ben zehirleri ve Vacuum kullanıyorum spiritte vuruyor öldürüyor yetiyor bana

bende sadece bunu sordum zaten. fire chain falan gerek yok yani değil mi ayrıca oyuna yeni başaldım sorc da oynasam warriorda yeni öğreniyorum yani bu çok normal...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ttunaa -- 2 Temmuz 2012; 12:18:24 >
  • tamamdır konu kapandı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ttunaa -- 2 Temmuz 2012; 16:11:48 >
  • Su an icin nasil hizli kesebiliyorsan oyle kas. Zaten bi 45 lvl falan oldugunda o bahsettigin skillin ne kadar az dmg vurdugunu gorunce diger skilleri de kullanmaya baslarsin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PvP de Ch mi iyi Eu mu?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.