Şimdi Ara

Spil dağı ulaşım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
6.695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mrb manisada servisler başlamış varmı hiç spile giden yol ne kadar sürüyor

• Manisadan hiç gitmedim.
    İzmir tarafından kemalpaşadan sütçüler köyüne minibüsler var onunla gidilebilir. Ama sütçüler dağın daha eteği. Tepeye tırmanmak zorundasın
  • biz merkezden gidicez muradiye caminin ordan servis kalkıyormuşta ne kadar sürüyor yol??birde mangal yakabilirmiyiz orda
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gölcük - İznik Yolu
    6 yıl önce açıldı
    Adapazarı - İznik yolu hakkında
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dostum ben izmirliyim manisayı geçtim muradiyeyi camisini nerden bileyim?

Tepede normalde mangal serbest ama yaz sezonu diye ysaklamış olabilirler
  • ben herkeze sordum bi bilen çıkar die mangal yoksa mangal almıcaz ona göre nası öğrenebiliriz?
  • http://www.google.com.tr/search?hl=tr&q=spil+da%C4%9F%C4%B1+milli+park%C4%B1&meta=

Bak google a sordum ilk siteye tıkla sayfanın altında milli parkın numaraları var bi aramayı dene zahmet olmazsa
  • valla 7 sene kaldım manisa da araba ile 30 dk falan sürmüyor bile orada mangal yakmak serbest ama bu hava koşullarında belki yasaktır
  • quote:

Orjinalden alıntı: seizure

http://www.google.com.tr/search?hl=tr&q=spil+da%C4%9F%C4%B1+milli+park%C4%B1&meta=

Bak google a sordum ilk siteye tıkla sayfanın altında milli parkın numaraları var bi aramayı dene zahmet olmazsa

aradık orayı ama sorunlu meşgule alıyor tekrar bağlanıyor fln gidip görmüş birisi yardım ederse çok sevineceğim

• spilde 5 gün kaldım.Gayet güzel.Ancak gidecegin zaman okey takımını mini tvini ve radyonu gotur.Ben goturmemıstım cok pisman olmustum.Yesil alanlar cok.Biz askerlerle mac yapmıstık.Spilde dolastıgında kara dut'un rengine benzeyen kucuk dikenli bir agacta yetısen meyve var.Mutlaka ondan tat.Bagırsakları süper calıstırır.He birde at sinegi cok

bende manisada yasıyorum.Sanırım sende manisalısın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CarbonDioxit -- 28 Haziran 2008; 21:19:33 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: CarbonDioxit

spilde 5 gün kaldım.Gayet güzel.Ancak gidecegin zaman okey takımını mini tvini ve radyonu gotur.Ben goturmemıstım cok pisman olmustum.Yesil alanlar cok.Biz askerlerle mac yapmıstık.Spilde dolastıgında kara dut'un rengine benzeyen kucuk dikenli bir agacta yetısen meyve var.Mutlaka ondan tat.Bagırsakları süper calıstırır.He birde at sinegi cok

Şuanda mangal yakabilirmiyiz bi fikrin varmı?? yakılıyorsa orda hazır yanmış mangal bulabilirmiyiz??

• mangal yakabilrsin tabi ki.Ancak orda mangal oldugunu konusunda bilgim yok apartlarda sömine var ormandan agacları topla.Söminede yak mangalını gayet lezzetli olur
  • quote:

mangal yakabilrsin tabi ki.Ancak orda mangal oldugunu konusunda bilgim yok apartlarda sömine var ormandan agacları topla.Söminede yak mangalını gayet lezzetli olur

ordaki evde kalmıcaz günebirlk gidip gelicez servis ile yani mangal ve et serviste götürücez o zaman rezil gibi bişi olcak etler kokabilir tabi her an vazgeçebiliriz spil sevdasından
  • quote:

Orjinalden alıntı: TwiNChiL

quote:

mangal yakabilrsin tabi ki.Ancak orda mangal oldugunu konusunda bilgim yok apartlarda sömine var ormandan agacları topla.Söminede yak mangalını gayet lezzetli olur

ordaki evde kalmıcaz günebirlk gidip gelicez servis ile yani mangal ve et serviste götürücez o zaman rezil gibi bişi olcak etler kokabilir tabi her an vazgeçebiliriz spil sevdasından

Size önerim gidin birkac gün kalın.Gercekten kendinizi dinlemek ıcın gayet güzel bir yer.Ve dagın tepesine cıkın bir manisayi izleyin.

Ne işle mesgulsunuz.Hemsehrime bu forumda rastlamak güzel birsey

• valla ben öğrenciym ama bu servis olayını duyduk arkadaşlarla ve gitmeye karar verdik araba olmayınca servisler kaçınılmaz hale gelior ancak bu mangal olayı kafamızı kurcalıyor..o serviste sıcakta etler nası gider mangal nası taşınır oraya kömür falan filan ondan vazgeçebiliriz heran
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.