Şimdi Ara

Spikerlerin Sevinçleri kop.gif =D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Basket Maçının Son Saniyelerinde Top Kereme Geçince 2 Kere Kerem Tunceri Sonra 3 Kere Basket Sonra 10 Kere Kerem Tunceri Dedi Adam Arkadanda diğeri 5-6 Kere Kazandık Dedi En Bombasıda Ses Tonları Süper Ya Seviyorum ülkemin spikerlerini futbol maçlarından sonrada böyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tahago -- 12 Eylül 2010; 1:11:35 >

• tunceli
    tunçeri
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paysage

tunceli
    tunçeri
  • Kazandik dedi hepimiz havalara uçtuk yaklaşık 1dk, sonra +0.5 saniye olduğunu söyledi. Eğer semih blok koymasaydı tüm Türkiye fenerbahçeli gibi sevincektik
  • quote:

tunceli
    tunçeri
  • bırakta adamlar sevinsin o mutluluğu anlatacak kelimeler olduğunu sanmıyorum özellikle o spikerler açısından
  • quote:

Orijinalden alıntı: revenger11

Kazandik dedi hepimiz havalara uçtuk yaklaşık 1dk, sonra +0.5 saniye olduğunu söyledi. Eğer semih blok koymasaydı tüm Türkiye fenerbahçeli gibi sevincektik
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • topu havaya diken hatalı, sanırım semih erdendi hatasını telafi etti.2.Fenerbahce vakası bizi teğet geçti..
  • quote:

Kazandik dedi hepimiz havalara uçtuk yaklaşık 1dk, sonra +0.5 saniye olduğunu söyledi. Eğer semih blok koymasaydı tüm Türkiye fenerbahçeli gibi sevincektik

+1

O duyguyu tatmak istemem açıkçası. Ne olduğunu tahmin edebiliyorum. Fenerli arkadaşlar zaten iyi bilir...

• quote:

tunceli
    tunçeri

Tunceli

Ben de spikerlere katıldığım için fark etmemişim

• Basketbol anlatanlara laf yok adamlar gayet güzel anlatıyorlar, çoşuyorlar/coşturuyorlar onlara da helal olsun
  • valla o keremin basketten sonra bende evde koptum balkona çıkıp bağırasım geldi
  • laf atmıyorum hocam zaten süperler
  • quote:

Semih Erden Fenerbahçe'li.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thebad.07

quote:

Adam geriden takip ediyor ...

• quote:

Orijinalden alıntı: E.A.

quote:

Orijinalden alıntı: thebad.07

quote:

Adam geriden takip ediyor ...

Öyle deme... Bazen gelecekten 2-2 haberi de alıyorlar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.