Şimdi Ara

Spigen Tüm Ürünlerde %40 İndirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
2.238
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Daha önce kendi sitesinde %30'un altında indirim olduğunu hatırlamıyorum, şimdi her üründe %40 indirim yapmış. Kılıflarını biliyorsunuz, ben sırt çantasını kullanıyorum ve aşırı memnunum. İmkanı olanlara şiddetle tavsiye ederim, su geçirmez ayrıca.

http://www.spigen.com.tr/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fiyatları şişirmişler. Aylar önce 40 tl ye aldığım kılıf şimdi %40 indirim ile 35 tl olmuş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Note 4 için bakyım fiyatlar aynı hatta ürün yok

• şişmiş inmiş.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 60 tl kargo bedava. Dusmus sanki. Neo hybrid tavsiye eder misiniz beyler?

Bu arada on siparisli üründür diyor. Ne zaman gelecek bunlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pi -- 29 Ocak 2016; 0:40:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eren15935

60 tl kargo bedava. Dusmus sanki. Neo hybrid tavsiye eder misiniz beyler?

Onu bilmiyorum ama ultra hybrid tech çok iyi hem şık hem de iyi koruyor.

• Evet onlar da iyi duruyor. Su spigenleri hicbir yerde bulamadim ki bir bakayim neymis diye. Gormeden de almak istemiyorum. 60 tl kargo bedava dedigim kilif. Acaba ne kadar zaman fiyat ayni kalir ki

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

On siparisli ise uzak dur, cok beklersin bu konuda sorun yasayan cok.

• 2 model var. Biri subat bilmem kacta. Digeri, benim alabilecegimde tarih bile yok. O zaman bir yerde bulursam oyle bakayim olmazsa. En azindan gormus olurum

• ben dün iade ettim telefonu çok kaba gösteriyor sert plastik korur ama göze hitap etmiyor bana göre
  • Bir apple watch standi bakiyordum. Bi tane aldim. Haber veren arkadasa tesekkurler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Suanda 5 liralik ince silikon kilif var bende. Kalinlik acisindan gayet iyi. Incecik. Ama kamera kismini haliyle koruyamiyor. Boyle olunca da dikkat etmek gerekiyor haliyle. Spigenleri danli hic goremedim nasildir diye. Epey kabalastiriyor dediginiz gibi

• quote:

Kesinlikle önermem. Ne marka olarak ne de ürün olarak.

Neohybrid'de bulunan kenar çerçevesi düşme, darbe olmadan kendiliğinden kırıldı. Sanırım kılıf dış çerçeceye baskı uyguluyordu. Firmaya durumu bildirdim fakat ürünlerine sahip çıkmadılar.
  • mahapurusha kullanıcısına yanıt
    Kullananlar genelde memnun. Ancak kotu ornekler de mevcut ne yazik ki. Kullanıcı hatasi diye geri ceviriyorlar bazi durumlarda. Geriye bir tek samsungun kılıfları kaliyor bu durumda

• Ben kullanıyorum ve oldukça memnunum.Fiyatlara zam gelmiş ama.Daha uyguna almıştım ben.Birde hepsiburada da bazen anormal ucuz satılıyor.
  • Arkadaşlar ben Spigen Ultra Hybrid TECH bunu almıştım hatta 69 TL fiyatı vardı 10 TL ile vergisiyle 79 TL verdim siparişim elime ulaştıktan 3 gün sonra ürün 59 TL ye indi şimdi yani 69 TL ye düşüyor sitede 10 TL az gösteriyor yani KDV dahil değil.

Hep linkini verdiği ürünün kaba durması cihaz yerine bir odun parçası tutuyomuş hissi vermesi hemde arkası full şeffaf sanarken APPLE işaretinin görünmeyecek sıklıkta spigen yazması ürünü bana iade ettirdi bugün mail atmışlar 2-3 iş günü içinde ade edilecekmiş onaylanmış iade işlemi bende gittim Şuanda Kullandığım SPİGEN bu ürünü aldım hem fiyatı çok uygun hemde kaba durmuyor yumuşak plastik fakat çerçeveyi kaplıyor düşerse çok büyük darbe olacağını sanmam ha ilk verdiğim linkteki ürün kadar korumaz diğeri bildiğin tam koruma ama kaba.

Açıklayıcı olduysam ne mutlu saygılar

• spigen tough armor 104 liraydı güyya 149 dan indirimle 89.90 olmuş
  • Şu kılıfım 1 senedir eskimişti 6 TL ye yeniledim eyvallah.

http://www.spigen.com.tr/iPhone-5C-Kilif-Spigen-Ultra-Thin-Air,PR-355.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cém -- 29 Ocak 2016; 15:33:16 >
  • yahu köpekleyip durmayın "geçen yıl", "önceki aylarda" dolar böyle değildi. onu da göz önüne alın. kılıflarını bilmiyorum ama çantalar bu fiyata kaçmaz bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onder.t -- 29 Ocak 2016; 15:58:52 >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.