Şimdi Ara

Spigen termos (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
2
Favori
25.551
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben yapayim , mug olandan aldim 900 ml olan .. artilari, oldukca gorsel olarak guzel, koyu bir renk, muthis ergonomik, araca tam uyumlu , ele oturan .. sizdirmazlik harika (tabi 1 haftada) , su ana kadar kullandigim termoslar icinde en rahat dudak bolumu

Negatif yanlar , rakiplerine gore kiyaslanmayacak kadar kotu sicaklik (hem yuksek hem dusuk) koruma basarisi .. yani sicak da soguk da tatmin etmeyecek olcude kisa .. zaten kistas sogukla olculur bu urunlerde

Bir diger kotu ozelligi , icme bolumunde sivi birikmesi oluyor, yani ictiginiz yer tam agza oturan cinste degil , delikten bir cukura oradan agziniza seklinde dusunun . O yuzden ister istemez kahve filan aralardan siziyor saga sola termosun . Tabi o alan icinde siziyor, dokulme veya tasma yok

Yani 3/5 puanli bir urun , 89 lira iken alinir ama 150+ paralar etmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7 ağustosta sipariş verdik, hala kargolanmadı.

• Ne spigenmiş arkadaş.

• üründen su içmek bir eziyet. kapak tasarımı çok kötü.
  • 900 Ml olan 89₺ yeniden

• bu ürünlere 89 tl bile fazla ....... bu ürünlerin 50 tl yi geçmemesi lazım
    ahım şahım bir teknoloji barındırmıyorlar azıcık mühendislik gerektiriyor onu bile yapamıyorlar bi de fahiş fiyat çekiyorlar.
  • Dünyanın en iyi mug ını al yine istediğin performansı alamazsın. Contigo da var stanley de i. İnsanların istediği şey termos. Bu satılan ürün de 50 tl en fazla. Termos boyutu ne kadar azalırsa o kadar az dayanır ne kadar büyük hacim olursa ısıyı o kadar korur. Mug sadece evden kahveni alıp çıkıp 2-3 saat sıcak içmek için kullanılabilir bişey.

• aynen MUG demek bir kupa bardak demektir..
    yani bir bardak kahveyi yavaş yavaş içerken kahvenin ortalarına doğru ılıma-soğuma hissi yaşama diye bu gibi kapaklı MUG bardaklar üretiliyor..
    sen sabahları sıcak kahve koyup akşama kadar sıcak kalsın istiyorsan direkt STANLEY gibi termoslara bakmalısın..

bu arada ben CONTIGO kullanıyorum sıcak kahve için..
    soğuk su için de contigo'nun alt markası olan BUBBA termosum var o da kapaklı..
    yaz sıcaklarında soğuk su arabada ilaç gibi geliyor..

CONTIGO kahve için ->https://pasteboard.co/IsENWB8.jpg

BUBBA soğuk su için ->https://pasteboard.co/IsEO9Ec.jpg

• Bu mu dahaz iyidir diğerinimi alalım bu 500 lük diğeri 800ml
  • Mr. Angelo kullanıcısına yanıt
    8 saat sonra sıcaklık?0 dereceye mi düşecek. Yoksa kademeli olarak mı düşecek

• 99TL olandan alan var mı yorumları alsak ben de sipariş vermeyi düşünüyorum da

Edit: Biz alana kadar kampanya bitmiş 149TL olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drkayzer -- 14 Ağustos 2019; 19:30:33 >
  • 3 gündür deniyorum sıcak tutuyor kesinlikle 6 saat çok rahat. Icmek ise tam bir eziyet bardakta cay içme keyfini kesinlikle vermiyor bence bunda soğuk su tutup içeceksin sıcak birşey içmek hiç tat vermiyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben de aldım ve çok memnunum sıcak tutma olayı çok güzel. Ama sıcak içmek bence de zevk vermiyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • arkadaşlar bu termostan Ben hepsiburada.com da sipariş verdim ama daha gönderemedi ler dün beni aradılar ancak Eylül ayının sonunda göndereceklerini söylediler bu sorunu yaşayan insanlar var mı ilk defa hepsiburada'da böyle bir problemle karşılaşıyorum

• Hepsiburada güncel fiyat 80,00TL.
  • Arkadaşlar ürünü kullanıyorum ve çok memnunum. Hatta içerken çok sıcak olduğu için ağzımı bile yaktım kaç kere. en az 8 saat sıcak tutuyor içeceği. Çift kilit mekanızması sayesinde asla açılma-dökülme durumu olmaz. 500 ml kapasiteli.Tavsiye ederim. Kötü tarafı altında kaymaz bir tabaka yok. Üniversitenin eğimli sırasında durmuyor kayıyor. Düz zeminde sorun olmaz.
  • Jackal78 kullanıcısına yanıt
    hocam satın aldınız mı?

• Duck dynasty D kullanıcısına yanıt
    Evet ama henuz denemedim.

• Jackal78 kullanıcısına yanıt
    hocam ben de aldım fakat 8 gün geçmesine rağmen hala kargoya verilmedi. Acaba sizde de aynı sorun yaşandı mı onu merak ediyordum.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.