Şimdi Ara

Spigen termos (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
63
Cevap
2
Favori
25.552
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yinede degmez buna 90/100tl çoğu termos zaten sıcaklık olarak 6 saat sicak tutar, 6 saat kisa. ici cam tarzi(ve bu bir arti ozellik degil termos zaten bu demek ici oyle olmayana sürahi veya şişe vs deniyor zaten) o yüzden bizde normal bir demlik tarzi termos olandan var o da gayet uzun sure sicakta soğukta tutuyor bunun ederi dolar baz alinirsa 50/60tl arasi olmali. Bu tarz urunun en fazla ederi bu dur gerisi tamamen markaya para vermektir markaya bende para veririm fakat sorun buna 90/100tl civarı vermem.
    ekleme:500ml de ciddi derecede az bi kutu kola zaten 330ml

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÖzelÜyelik -- 7 Ağustos 2019; 6:56:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Düzenli olarak termos ve mug kullanıyoruz ailece. Evde 1 tane Stanley (Classic One Hand 0,50 l) ve 2 tane Zojirushi Mug (SM-SA60 ve SA48Termos Mug)

Zojirushi’nin sıcak tutma performansı Stanley’i rahat ikiye katlar. Ayrıca daha hafif eşdeğer hacimdeki Stanley’e göre.Ben kampanyadayken almıştım ve fiyatı uygundu. Uzun süre sıcak tutmaya ihtiyacı olanlar mutlaka değerlendirsinler. Ürün Japon menşelli, tek handikapı biraz narin yapıda. Outdoor kullanım için biraz nazik kalabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hermano H kullanıcısına yanıt
    Zojirushi bir donem cok arastirmistim sonradan almaktan vazgectim daha ayrintili bilgi verirmisiniz gerckten kac saat sicak tuttugu konusunda garantisi konusunda birde kaca almistiniz tesekkurler simididen

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Termos nevi urunlerde kistasi sicak degil soguk tutma kapasitesi ile olcmenizi oneririm .. (ben sicak icin aliyorum diyenler dahil)

Cunku dis kaplamanin gecirgenliginin esasen soguk tutma performansinda gorursunuz

• 89 liraya çok iyi fiyat paylaşım için teşekkürler ikisinden de aldım.

• quote:

Orijinalden alıntı: 9090XWB

89 liraya çok iyi fiyat paylaşım için teşekkürler ikisinden de aldım.
    89 Luk olan hangisi hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet_dpt

89 Luk olan hangisi hocam?

Alıntıları Göster
    Mobil uygulamadan alınca %10 da outdoor ürün indirimi veriyor hocam.

• Ikisi de 89 a dusmus. Alinir bu fiyata.

• aldım gitti:)
  • Birini tercih edecekseniz Mug u secin derim

• Alınabilir ki galiba alıcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: 9090XWB

Mobil uygulamadan alınca %10 da outdoor ürün indirimi veriyor hocam.

Alıntıları Göster
    Valla siparişi verdim artık. Karttı limitti iadeydi uğraşmaya değmez sanırım 10 lira için.
  • Aldık bakalım bir tane. Umarım dendiği kadar sıcak tutuyordur..

• 40 liralık çekimiz vardı aldık bakalım.

• Ben de sipariş verdim. Günlük kullanım için normal bir kapasitesi var. Starbucks mugları da 16oz oluyor yaklaşık 500ml.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OverD@Se -- 7 Ağustos 2019; 13:38:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jujuuu

Birini tercih edecekseniz Mug u secin derim
    hangisini kast ediyorsunuz ve sebebi?
  • 2 urun var spigende , 500 ml lik ince uzun model, bir de 900 ml lik daha bir bardak tasarimli olan

Kapasite avantaji ile ve dip capinin incelmesi ile uyumu sebebiyle arada kalanlar icin dogru tercih mug seklinde olan 900 ml liktir

• ben de aldım 1 adet. Üniversitede sabahları çay kahve içiyordum. Artık evde hazırlayıp yanımda götürebilirim. çay, hazır kahve ve türk kahvesi koyabilirim içine...
  • bu_rock01 kullanıcısına yanıt
    Balığa giderken ikisini de çay doldurup yanıma aldım. Sabah saat 03:30’da ikisini de doldurdum. Stanley’i öğlen 12:00 civarında sıcak-ılık içtim. Ama Zojirushi dönüş yolunda (18:30) hala ağzımı yakıyordu. Aldığım fiyatı hatırlayamadım maalesef. İzmir- Çiğli tarafında Deniz Dükkanı diye bir mağazadan almıştım. Zojirushi’nin Türkiye ithalatçısıymış

• Alan arkadaşlar gelince yorum yaparsa sevinirim

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.