Şimdi Ara

Spigen 18w+12w(30w) hızlı şarj çift giriş 49,90₺

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
4.934
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Daha önce 39,90a satılmıştı. Değerlendirilebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu cihazi iphone icin daha dogrusu hizli sarji destekleyen iphone icin alanlar genelde sikayet ediyorlar, zamaninda yazdiydim ozet geceyim yeniden

Iphone 8 den itibaren baslayan hizli sarji bu cihazla yapamazsiniz cunku iphonelar yalnizca usb c cikisi olan sarj cihazlari ile hizli sarj destekliyor yani ayni w degerinde olsa bile kablonun diger ucunda usb c degil de baska cins giris varsa hizli sarj ozelliginden faydalanamazsiniz

FAKAT , bu cihaz ile iphone larin yaninda gelen cihaza nazaran oldukca hizli sarj edebilirsiniz , cunku iphone 6 dan beridir son 6-7 senedir iphone lar daha yuksek voltaj ile daha hizli sarj edilebiliyor, ipad sarj cihazini senelerdir kullandik, simdi artik ayni ozellikteki sarj cihazlari (bu basliktaki gibi) gayet uygun fiyatta

Ozetle , maksimum sarj suratine (iphone icin) bu aletle ulasamazsiniz fakat mevcut iphone yaninda gelen cihaza nazaran baya bir hizli sarj edersiniz

Bu "baya bir hizli" dedigim ile orjinal usb c hizli sarj arasindaki fark da aslinda cok az .

Kisacasi alin derim ..
  • İphonelarda problem çıkarıyor mu?
    Hepsiburada da 45tl ancak işimize yarayacak mı?

• N11 de 1haftadir 49,90,hb de 44.90a dustu. Cok sikintili yorumlar mevcut.

• Anker çok mu uyanık emsal cihaza 150-200 istiyor.muhakkak kalite farkı var.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 40TL iken almistim 2 tane. Gayet memnunum. 1 port iphone xr, 1 port samsung s8 sarji ediyoruz devamli. Bir sorunla karsilasmadim.

• Spigen 18w+12w(30w) hızlı şarj çift giriş 49,90₺

• Bu adamların bir tek kılıfları iyi diye düşünüyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 39.90 iken almıştım. Üzerinden bir hayli geçti. Çokça kötü yoruma rağmen aldım ancak hiçbir sıkıntı çıkarmadan aylardır çalışıyor. Cızırtı yapıyor diyen mi, ucu yamuluyor diyen mi, hızlı şarj etmiyor diyen mi, hepsi mevcut yorumlarda. Usb girişlerinin bi tanesi hızlı şarj. Genelde gece telefonumu hızlı şarja, Bluetooth kulaklığı da normal şarja takıyorum. Telefonu hızlı şarj ediyor, ötekinin de hızı gayet yeterli. İki cihazı birden takınca hız düşmesi yaşanmıyor. Ben son derece memnunum. Aylardır hiçbir sıkıntı olmadan kullanıyorum

Spigen 18w+12w(30w) hızlı şarj çift giriş 49,90₺
    https://store.donanimhaber.com/b6/f1/51/b6f151ce3b710ab1323bd8b7eb081f7e.png

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LEAME -- 30 Aralık 2019; 1:47:27 >

• psikolojik olarak daha önce daha ucuza satılan birşeye daha fazla ödeyemiyorum.
  • adam telefonunu şarj ederken patlamış..

• 8-9 aydır Kullanıyorum sadece yeşil giriş hızlı şarj diğeri normal şarj öyle iki tarafta hızlı şarj yok ona göre alın. Kaliteli yapısı var. Memnunum
  • kablolar daha çok tuketiliyor. daha erken bozuluyorlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu cihazi iphone icin daha dogrusu hizli sarji destekleyen iphone icin alanlar genelde sikayet ediyorlar, zamaninda yazdiydim ozet geceyim yeniden

Iphone 8 den itibaren baslayan hizli sarji bu cihazla yapamazsiniz cunku iphonelar yalnizca usb c cikisi olan sarj cihazlari ile hizli sarj destekliyor yani ayni w degerinde olsa bile kablonun diger ucunda usb c degil de baska cins giris varsa hizli sarj ozelliginden faydalanamazsiniz

FAKAT , bu cihaz ile iphone larin yaninda gelen cihaza nazaran oldukca hizli sarj edebilirsiniz , cunku iphone 6 dan beridir son 6-7 senedir iphone lar daha yuksek voltaj ile daha hizli sarj edilebiliyor, ipad sarj cihazini senelerdir kullandik, simdi artik ayni ozellikteki sarj cihazlari (bu basliktaki gibi) gayet uygun fiyatta

Ozetle , maksimum sarj suratine (iphone icin) bu aletle ulasamazsiniz fakat mevcut iphone yaninda gelen cihaza nazaran baya bir hizli sarj edersiniz

Bu "baya bir hizli" dedigim ile orjinal usb c hizli sarj arasindaki fark da aslinda cok az .

Kisacasi alin derim ..

• jujuuu kullanıcısına yanıt
    üstad peki bu cihaz ile şart etmek istersek kabloyu yeşil renkli porta mı takalım yoksa diğerine mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayatgezi

üstad peki bu cihaz ile şart etmek istersek kabloyu yeşil renkli porta mı takalım yoksa diğerine mi?
    Voltaji regule eder ancak alan cihazla alakali. Mesela iphone icin bir degisiklik olacagini dusunmuyorum, olcmek lazim

• quote:

Orijinalden alıntı: Broon

psikolojik olarak daha önce daha ucuza satılan birşeye daha fazla ödeyemiyorum.
    'O zaman benzin, lpg, ekmek de alma. Daha ucuza, hem de çok daha ucuza satıldığı dönemler oldu.'
    diyenler çıkabilir. Aman dikkat.
  • aykuttt1987 kullanıcısına yanıt
    Hocam kesinlikle haklısınız ancak zamlar beni etkilemedi yıllardır aynı parayı ödüyorum ekmeğe süte

• Broon kullanıcısına yanıt
    Aman yanlış anlaşılmasın. Amacım polemik değil. Cümlenizi görünce size takılmak istedim.

• aykuttt1987 kullanıcısına yanıt
    Yok hocam est. Gülelim diye yazdım bende zaten. Ülkede bu kadar maddi manevi problem varken en çok ihtiyacımız olan şey gülmek

• n11de kendi mağazalarında da aynı fiyat,
    urun.n11.com
    Spigen F207 18w Hızlı Şarj Cihazı Çift Giriş Usb Qualcomm 3.0 + İ - n11.com
    https://urun.n11.com/sarj-cihazi/spigen-f207-18w-hizli-sarj-cihazi-cift-giris-usb-qualcomm-30-i-P292470177

üstelik kargo direkt bedava

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.