Şimdi Ara

Spielberg'in sıradaki filmi Indiana Jones 5 olacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    Sinema dünyasının en başarılı yönetmenlerinden Steven Spielberg'in yeni filmi The Post, geçtiğimiz ay vizyona girdi. Hem eleştirmenler hem de sinemaseverler tarafından beğeniyle karşılanan film, en iyi film ve en iyi kadın oyuncu (Meryl Strep) dallarında Oscar'a aday gösterildi.
     
    Donald Trump'ın ABD başkanı seçilmesinin ardından, güncel olaylara ışık tuttuğu için The Post'a öncelik veren ve filmi kısa sürede çekip hazırlayan Spielberg, The Post'un artık geride kalmasıyla birlikte diğer projeleri için hazırlıklarına hız verdi. Usta yönetmenin bundan sonra yöneteceği filmler; West Side Story'nin yeniden yapımı ve bir süredir gündemde olan yeni Indiana Jones filmi olacak.
     
    West Side Story için oyuncu seçmelerine başlanması Spielberg'in yeni filminin bu film olacağını düşündürmüş olsa da yeni gelen bilgiler Indiana Jones 5 önce geleceğini gösteriyor. The Hollywood Reporter'ın haberine göre Spielberg'in sıradaki filmi Indiana Jones 5 olacak.
     
    Harrison Ford'un kendisiyle özdeşleşen Indiana Jones rolünü bir kez daha canlandıracağı filmin çekimlerine önümüzdeki yıl başlanacak. Böylece film, daha önce planlandığı gibi 10 Temmuz 2020'de vizyona girecek.







  • 35 senede sadece 5 film olması çok yazık. indiana jones 20 bile çekilse izlerdim.

  • Harrison Ford ne düşünüyor acaba, kendisi marangozmuş normalde. G. Lucas zorla oyuncu yapmış

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: horozcorc

    35 senede sadece 5 film olması çok yazık. indiana jones 20 bile çekilse izlerdim.


    Eski tadları kalmadı ama ya. Sonuncuda, Ford çok fazla aksiyona katılmadı. Bütün işi çocuk(!!!!!) yaptı.
  • Bende çocukluğumdan beri severim indiana jones serisini, karaktere de çok yakışıyor Harrison Ford, oyunculuk, senaryo, karakter, ufak tefek espriler. Çocukken daha bir güzeldi tabii ki. Birde Commodore 64 kullanmış olanlar bilir, Rick Dangerous isimli bir platform oyunu vardı. İlk oynamaya başladığımızda arkamızdan koca bir kaya yuvarlana yuvarlana gelirdi. Ne çok hoşumuza gitmişti indiana jones filmine gönderme yapması.

  • eski tadı vermez ama izlenir
  • İzlenir ama o çocukken izlediğim tadı vereceğini düşünmüyorum. Ford'da çok yaşlandı böyle bir rolün altından nasıl kalkacak.
  • Harrison Ford un yaşlandığını , gençliğinde ki oyunculuğunun olmadığını düşünen bir tek ben değilmişim...

  • Ölüsü bile izlenir Harrison Ford'un
  • Her bölümü bir öncekinden daha güzel olan filmin adına Indiana Jones diyoruz.

    Gelsin reisin son Indiana Jones filmi. Kısmetse sinemada izlemek lazım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lterlemez L kullanıcısına yanıt
    İşte 4, 5 ve 6 en geç 90 larda çekilmeliydi. Harrison Ford'u resmen göz göre göre yaşlandırıp harcadılar. Dolayısıyla aksiyona dediğiniz gibi istese de katılamıyo. Bir sonraki filmde tez danışmanı olarak rol alacak sanırım bu gidişle. Dünya üstüne ondan başka da İndiana Jones kesinlikle gelmez. Geçmiş olsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.