Şimdi Ara

SpiderMan: Edge of Time Video İnceleme (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
21.556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • puanı çok düşük olmuş. adamlar uğraşmış o kadar oyunu yapmak için batman arkham cityden pek bi farkı yok ama batmanin grafiği biraz daha iyi gibi
  • ya arkadaş bu oyunları artık biz siz oynamıyoruz ki ona göre inceleme yapın biraz tabiki çocuklar oynayacak onlar için bence gayet güzel yapmışlar
  • inceleme için tesekrler
  • ölen serilerin içinde artık
  • inceleme için teşekkürler...
  • Nerede o Web Of Shadows
  • PC'de oynarsanız tabi oynanıştan bir şey anlamazsınız bu sizin hatanız oyunun değil PS3 veya XBox 360'ta oynayın bakalım yine kötü gelecek mi size dövüş sistemi ve oynanış. Ayrıca Spider-Man sürekli espri yapan bir kahraman hiç Spider-Man çizgiromanı okuyup okumadığınızı merak ettim doğrusu. İncelemede katıldığım tek nokta mekan sorunu. Bu incelemeye anca 3 veririm oyuncuları çok yanlış yönlediriyorsunuz.
  • Beenox en iyi ve en kötü Spiderman oyununu yaparak tarihe geçti.
  • 8-9 yaşındaki çocukların spiderman hayranlığından faydalanmak amacıyla yapılmış bir oyun
  • quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

PC'de oynarsanız tabi oynanıştan bir şey anlamazsınız bu sizin hatanız oyunun değil PS3 veya XBox 360'ta oynayın bakalım yine kötü gelecek mi size dövüş sistemi ve oynanış. Ayrıca Spider-Man sürekli espri yapan bir kahraman hiç Spider-Man çizgiromanı okuyup okumadığınızı merak ettim doğrusu. İncelemede katıldığım tek nokta mekan sorunu. Bu incelemeye anca 3 veririm oyuncuları çok yanlış yönlediriyorsunuz.

Bana da incelemedeki diğer eleştiriler biraz acımasızca geldi ama mekan konusu da gözardı edilemez. Spiderman oyunlarının en zevkli yanlarından biri gerçekten de gökdelenlerin arasından süzüle süzüle oynamak ve dövüşmektir. Oyunda bunun yer almaması kötü olmuş.
  • Renk vermemişler böylesine bir kahramandan insan çok daha fazlasını bekliyor.. diğer oyunlarına tek kelime etmeden oynamışımdır ama bunu eleştirmeden edemeyeceğim malesef..
  • oyunun böyle olduğunu bilsem assassins cred in incelemesini izlerdim boşa zaman kayıbı ve bence shatred dıemons daha güzeldi
  • Nerede o Web of Shadows.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saitou Hajime

Nerede o Web of Shadows.

aynen o oyunun tadu başka
  • Sene 2012, bu da oyun diye oynanır mı bilmiyorum artık.

Spiderman oynamak istiyorum diyorsanız 2005'te çıkan Ultimate Spiderman'i oynayacaksınız arkadaş. Çizgi romandakiyle birebirdi her şey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kelâg -- 23 Ocak 2012; 19:17:34 >
  • hey arkadaşlar the amazing spiderman çıkacakmışya daha ne istiyorsunuz bal gibi oyun
  • 4 puan almis adamlar bosa oyun yapmislar :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence amazing örümçek adam ve örümçek adam 99 çok güçlü
  • bugune kadar en guzel spıderman oyunu spiderman 3 ona benzer bir oyun daha yapsalar keske son oyunları berbat...
  • beyler bayanlar spidertmanın en güzel oyunu bence herkezde öyle diycekdirki : web of shadows çok güzel ya dimi aya
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.