Şimdi Ara

Spiderman 4 yerine neden Amazing Spiderman Cikti ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
4.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oncelikle herkeze merhaba benim anlamadigim olay spiderman 3 ten sonra neden 4 cikacagina amazing spiderman 1 ve 2 cikti
    Anlam veremiyorum simdide Dylan Obrien mi nedir iste onunla çekilicekmis neden yeniden spiderman tobey ile çekilmiyor ?

• Dünyada aşırı fanı olan bir kahraman + fanlarının insanların tekrar remake şeklinde vizyona girmesini istediği bir yapımdı, ekmeği kaymağı boldu, daha fazla görsel efektler daha yeni bir yüz yapıt ve metraj,SONY bunları değerlendirdi tekrar ele aldı ve sonunda ilk 2.seri amazıng spderman olarak çıktı,tuttumu evet tuttu, bence çekilmelimiydi çekilmesede oılurdu,ilk 2.seri güzelmiydi evet güzeldi ben çok sevdim + ilk film 3.serideki oyuncuları devam ettirmezlerdi yani yeni yüzlere ihtiyaçları vardı, iyide oldu bu tamamen benim fikrim tabi,beğenmeyenler için ilk 3.seriyi izliyebilirler, bende hepsi var ve mutluyum
  • İlk serinin devam etmemesinin nedeni Spider-man 3 faciasıdır. Bu filmden sonra olası 4. film iptal edildi. Gerx_16'nın da dediği gibi Spider-man'in kaymağını yemeye devam etmek için reboot etme kararı aldılar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yapımcıları farklı hocam .. hem spiderman(2000 lerin başındaki) bana saçma geliyordu gerçek spiderman ruhunu yansıtmıyordu bu yeni spiderman de kötü bence çünkü oscorp diye bi yer var her şey mi oradan çıkar koskoca dünya bu markanın etrafında mı oluştu

keşke spiderman i de batman gibi daha ciddi daha sert bi şekilde ele alsalar
  • İlk spider man serisi sıkınca amazing i çektiler.Şimdi de marvel spidey nin film haklarını aldığı için amazüng bitti.Spider man şu anda ilk yapımcılarına döndü.Yeni filmi iki seridende iyi olacaktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayranları için yeniden çekilmiş ama bence daha kötü olmuş. Tobey de bu yeni Örümcek Adam'dan daha iyiydi hem de alışmıştık kendisine. Yeniden çekim hataydı. Oyuncu değişikliğine gidilse bile 4, 5 diye devam etmeliydi. Hatta ben oyuncu değişikliğini de anlamam; Tobey ile devam edilseydi, sadece filmin hakları devredilseydi çok saha iyi olurdu. Çünkü Örümcek Adam'ın ilk üçlüsünün kötü olmasının Tobey ile ilgisi yok; senaristle, yönetmenle, yapımcıyla ilgisi var. Tobey ile 4, 5 şeklinde devam eder sadece filme şekil verenler değiştirilirdi. Tabi Tobey kendisi devam etmek istemediyse bilemem. Yine de 4, 5 diye gitmesine engel değildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 18 Şubat 2015; 20:48:17 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    JAGER
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: American Hustle

Benim bildiğim normal örümcek adam ile inanılmaz örümcek adam birbirinden farklı çizgi romanlardı.

evet kesinlikle

Orijinalden alıntı: MERNEPTAH

quote:

Benim bildiğim normal örümcek adam ile inanılmaz örümcek adam birbirinden farklı çizgi romanlardı.

evet kesinlikle

Değil aynı. Ana evren Amazing evreni.

Yok öyle bişi

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.