Şimdi Ara

spiderman 3

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar spiderman 3 için grafikler cok kotu diyolarda ps2 de. Bu oyunu ps2 ye almaya degermi cocuklugumdan beri spiderman hayranıyımdır çizgi romanlar vs... oynanısı grafikler dısında kalitelimi oyunu oynayan birileri yorum yapabilirmi ??

• doğruyu söylemek gerekirse bende spidermen 3 ü ps 2 de ilk oynucağımda çok sabırsızlanmıştım ama oynadığımda bu sabırsızlığımın boşa olduğunu anladım oyun un grafikleri bir derece iyi ama oynanabilirlik biraz az ve oyun bug dolu boşlukta yapışabiliodum duvar gibi meselaeğer bir fanatiksen alıp denemeni öneririm nasıl olsa 1 gün sonra keşke almasaydım dicen
  • arkadaşım level atladıkça hareketler açlıyorr ben yenilmez oldum 100 adamı direğe bağlar durumdayım....
  • oyunda boss olarak kimler cıkıyor peki ? .. pc versiyonundan kısa diyolar ondan soruyorum
  • Play stationdaki şimdiye kadar yapılmış en ii spiderman oyunu buna emin olabilirsinç.Diğer 2 oyunu bitirmiştim ama oynanışda grafikde sesde berbatdı.Allah'tan bu 3.oyunu xbox360'da tecrübe etme şansım oldu ama ps2'dekinide izleidiğim kadarıyla çok güzel yapmışlar zaten sadece grafik farkı var biraz o kadar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Spiderman 3 incelemesi (PSP)
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.