Şimdi Ara

Spider-Man PS4 oyun fiyatına büyük zam! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
116
Cevap
0
Favori
5.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: alito

Eski Türkiye'ye gitmek isteyen? 2 Biletim var.
    Versene hocam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Guest-2C5CD639E

Bu mesaj silindi.
    pcde spiderman nasıl veya rdr 2 nin sistem gereksinimleri ne olacak?
    DH FORUM 2008 Üyesi - Baldurs Gate 3 - Pillars of Eternity - Dark Souls - Bloodborne - Witcher - KOTOR
  • quote:

Orijinalden alıntı: console-master

pcde spiderman nasıl veya rdr 2 nin sistem gereksinimleri ne olacak?

Alıntıları Göster
    PS Now PC için de kullanılabiliyor diye biliyorum (onda var mı veya eklenecek mi bilmiyorum)

Zaten emülatörü de çıkar miss.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anti Fanboy -- 22 Eylül 2018; 16:16:23 >

Orijinalden alıntı: dracula502

İyi domalmışsınız tebrikler afagsgssv
    Noldu hayırdır? Zoruna mı gitti zenginin parası fakiri kudurtuyor :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaş 1060 6 gbı 1800 e nerden aldın link atar mısın ?

• Şu pc toplayın muhabbeti yapan arkadaşlar anlayamıyor sanırım , konsolun muadili pc değildir.Yıllardır konsolda oyun oynamaya alışmış adamı pc başına oturtamazsın kolay kolay.Biz de 2010 yılına kadar konsolda oyun mu oynanır diyen tayfadandık.
    Ama şu an aklımdan bile geçmez pc.Maksat torrent se gider kırık ps4 alır geçersin.Yani sen pc ile mutlusun diye herkes mutlu olacak diye bir kural yok.

Ortalama bir pc de heralde 4-5 binden aşağı toplanamıyor şu an.Sadece ekran kartı değil ram fiyatları da uçmuş.
  • Konsolun muadili pc değil ama pc'de de çatır çatır oyun oynanır. Gamepad mesela istediği kadar alış, hikaye. 2000lerin başında oyuncu olmuş adam FPS'leri her türlü mouse klavye oynamak ister. Şimdi 15-16 yaşındaki gençler direkt gamepad ile girdiği için bunu anlamaz ama bu, budur. Keza age of'lar diablo'lar vs. ile büyümüş çocuklarız biz, grafik avantajı, çok zorda oldu mu torrent, steam'de daha iyi kampanyalar vs. vs. cabası. pc'nin avantajları da var, konsolun da. paran varsa ikisini de alırsın.
    Her Final Fantasy Oyununun Geçtiği Dünya Haritası , Karakterleri ve Hikayesi Farklı Biçimde Tasarlanmıstır , Hiçbir Seriyle Kıyaslanamaz. https://bozukanalog.wixsite.com/website/bozukanalog
    Yaşa Mustafa Kemal Paşa Yaşa
  • Zam mam yok

Ha birde pc'de online beleş.

ρѕη: αιzєηƒαη σηє ριє¢є ∂єℓιѕι αℓ ρα¢ιησ ƒαηı
  • Şu oyuna 340 bile fazlaydı. Ben aldiğima pişman oldum bir de gidip 560 verip alacak varsa vay haline.

Ps1e çıkan spider-man 1 ve 2 deki heyecanın çeyreğini bile vermiyor. Ortam genelde aynı, dövüş stilleri tek düze. Boss fightlar yavan. Oyun ekranda çıkan tuşa basmakla geçiyor. Koca şehirde birkaç polis arabası ve 1 helikopter dışında kolluk kuvveti yok. Çiktiğindan beri ara ara oynuyorum ben ki gta san andreası 1 gecede bitirmiş insanım şu oyuna yarım saatten fazla katlanamiyorum.

Bari küçüklerin de oynayabileceği/izleyebileceği şekilde yapsaydınız Mister Negative falan kabusuna girer çoluk çocuğun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi revoltx -- 22 Eylül 2018; 20:38:12 >

Orijinalden alıntı: revoltx

Şu oyuna 340 bile fazlaydı. Ben aldiğima pişman oldum bir de gidip 560 verip alacak varsa vay haline.

Ps1e çıkan spider-man 1 ve 2 deki heyecanın çeyreğini bile vermiyor. Ortam genelde aynı, dövüş stilleri tek düze. Boss fightlar yavan. Oyun ekranda çıkan tuşa basmakla geçiyor. Koca şehirde birkaç polis arabası ve 1 helikopter dışında kolluk kuvveti yok. Çiktiğindan beri ara ara oynuyorum ben ki gta san andreası 1 gecede bitirmiş insanım şu oyuna yarım saatten fazla katlanamiyorum.

Bari küçüklerin de oynayabileceği/izleyebileceği şekilde yapsaydınız Mister Negative falan kabusuna girer çoluk çocuğun.
    Hocam konudan bağımsız San Andreas'ı tek oturuşta bitirmekte iyi iş. Kısa oyun da değildi yani öyle. Helal.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kraaz

Haydin gençler millet kıraathanesine, kek iyip, okey oynamaya, neyinize sizin PS4, PSN filan.

Gavür icadı onlar.
    En güzeli .d

LG G2 ROM/MOD USER
    Microsoft System Administrator & Parrot OS User
  • Ben pc de oyun oynanmaz demiyorum , adventure , strateji , simülasyon oynayarak geçti gençliğimiz.Pc nin de bir ton avantajı var elbette. Ama konsola alışmış adam örneğin AC Origins'i pc de oynamaktansa konsolda tercih eder benim gibi , grafik takıntısı , fps takıntısı da yoktur çok fazla.Rekabetçi fps oyunları oynayan adam daha çok pc yi tercih eder zaten.

Benim belirttiğim , konsolda işler sarpa sardı , çözüm olarak pc ye geçin siz de denilmesi.İşte o çözüm benim için pek bir şey ifade etmiyor.Plus oyunları , gamepass oyunları ile idare ederim yine de pc yi ana oyun platformu yapmam bu saatten sonra.Ki 4-5 bin TL masraftan bahsediyoruz burada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wither -- 22 Eylül 2018; 23:33:13 >

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.