|
Spider-Man: No Way Home'dan rekor: Avengers: Endgame'i geçti
-
-
Her yerde bu film konuşuluyor rekor kırması normal. -
Eski spidermanların etkisi -
Her geçen gün daha fazla insan internete erişiyor. Bu normal sonuç. -
raflarda film yok. millet napsın bunu konuşacak. boş raflarımı konuşalım
zaten pandemi yüzünden beklediğim dizilerin yeni sezonları sürekli ertelendi.
can sıkıntısından Malcom in the middle ı seyrediyorum
eski filmleri seyrediyorum
bu yaz hiç iyi geçmiyor -
Tobey Maquire ve Andrew Garfield filmde olacak gibi.
Yalnız Dr Strange'ın Peter istedi diye evreni alt üst etmesi biraz garip geldi. -
Yahu kesinlikle izleyeceğin bir yapımın fragmanını ne diye izlersin? Bile bile sırbozan yemek için mi? Ben eski spideyler de dahil olacak dedikodularını duyduğum andan beri nerede bu filmin haberini görsem es geçiyorum Spidey spider-verse tadında bir şey olursa tamam, her gördüğüm karakter bana sürpriz olur mis gibi. Bir de bu fragmanlarda kaçırdığınız 368 detay videoları çekenler var o kafa daha bir acayip hani gözden kaçırdığın 3 5 sırbozan varsa gel sıralı olarak irdeleyelim diyorlar.
The Suicide Squat filminde Peter Capaldi ve James Gunn olduğunu gördüm filmi izleyene kadar hiç bir şeyine bakmadım, çokta güzel eğlendim filmi izlerken göreceğim şeyleri filmin akışında gördüm mis gibi. Dune filminde kim oynuyor kimler var zerre bilmiyorum, filmde görürüm kimler varmış.
(Sırbozan=Spoiler)
-
Yılda oturup en fazla üç fragman falan izliyorumdur...Bu sene izlediğim tek fragman olabilir Tobey İÇİN ve spiderverse filminin başarısından dolayı izledim...Arkadaşlarımda bekliyor filmi Tobey reis için bundan önceki filmlerini izlemedim ama buna gitmeyi düşünüyorum.
-
Neyse ki bu haberde DH'deki fragman haberindeki gibi önemli karakterlerden birini fotoğraf olarak kullanıp büyük spoiler vermemişler. -
Fragmanlarda spoiler görmek filmin büyüsünü bozmaz. Çok kasmayın kendinizi. -
Fragman değil, bazı kişiler için o fragmanı izlemeden bir haberden spoiler yemek de sinir bozucu olabilir. Haber içeriğinde tonlarca fotoğraf kullanılabilecekken direkt olarak spoiler sayılabilecek bir karakteri kullanmak ne kadar doğru?
https://www.donanimhaber.com/spider-man-no-way-home-fragmani-paylasildi--137992
Haber içeriğine bakın, ne demek istediğimi anlayacaksınız.
-
1 -
2 -
3 -
4 -
5 -
6 -
7 -
8 -
9
Benzer içerikler
- vpn indir
- slayt programı
- instagram keşfet sıfırlama
- video boyutu küçültme
- whatsapp kendine mesaj atma
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X