Şimdi Ara

Spider-Man: Homecoming (7 Temmuz 2017) - Tom Holland (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.547
Cevap
43
Favori
93.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çok şekilsiz birini seçmişler, yakışıklı desen değil, sempatik desen değil. PC başında bütün gün lol oynayan avarelere benziyor. Spidey sıktı zaten benim için bi önemi yok. Avengers'da da çok fazla süre alamaz zaten
  • luganoguz kullanıcısına yanıt
    +1 billy yakışırdı bu role.

Logan ve Dylan seçenekleride gayet iyidi. seçe seçe bunu seçmişler yazık marvel'in en kötü casti.

Andrew yakışıklı bi eleman değildi ama sempatik elemandı role uyuyordu bari.
  • En azından kötünün iyisi seçilmiş.Buna da şükür.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi bir şeyler çıkabilir görmeden yorum yapamayız. Umarım önceki gibi olmaz.

Özlüyoruz..

Spider-Man: Homecoming (7 Temmuz 2017) - Tom Holland

Spider-Man: Homecoming (7 Temmuz 2017) - Tom Holland

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MARVEL -- 23 Haziran 2015; 21:39:19 >

• Şaka gibi ya bu çocuğu mu yaptılar Spider-man? Genç Peter Parker'ı anlarım da bu ne,en azından yaşından büyük gösteren daha olgun bir oğlan bulsalarmış
  • Deadpool ve Spiderman çizgiromanlarını bitirip sürekli takip ettiğim 2 süper kahramandı bu tip ney ya piyasada oyuncu mu yoktu?

Zaten Peter'ı öldürüp Miles'ı getirdiklerinde ilk darbeyi vurmuşlardı şimdi sinematik olarakta tamamen bitirmek istiyolar heralde Spiderman'i. İyice değerini düşürüp Sony'nin elinden haklarını tamamen mi geri almaya çalışıyolardır, nedir anlamadım.

Andrew'i beğenmeyip bu seçimi başarılı bulan var
  • Marvelın bu bebeleri seçerek fanları hayal kırıklığına uğratacağını hiç düşünmemiştim ama yanılmışım.Daha filmde görmeden gelmiş geçmiş en kötü cast seçimi diyesim geliyor. peter tipi yok spidey olabilir gibi...

• ilginç bir tercih çok şaşırdım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acaba kim oynayacak

• Hayır arkadaş tipi geçtim boy moy kas falan var desen anlarımda hiçbirşey yok çocukta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luganoguz -- 23 Haziran 2015; 22:22:59 >
  • Filmin yönetmeni Jon Watts oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord of Atlantis

Filmin yönetmeni Jon Watts oldu.

Adamın bir tane güzel filmi yok ben size söyleyeyim bu spiderman fena çöp olacak. Genç genç diye diye en kötü olabilecek oyuncuyu seçtiler birde bu yönetmen tam oldu işte. Valla ne yalan söyleyeyim Asa Butterfield'e bile razıydım ben çünkü hem oyunculuğu iyi hem boy pos var hem iyi bir siması var hem de büyümüştü eski hallerine göre ama bu çocuk cidden ağır çöp. Nerede logan lerman nerede bu..
  • Rodin kullanıcısına yanıt
    Yönetmen konusuna pek takmamak lazım. Kimden ne çıkacağı belli olmuyor. James Gunn'ında GOTG'den önce doğru dürüst filmi yoktu.
  • Spider-Man'in hakları ortak olduğu için oyuncu seçiminde Marvel kadar Sony'nin de söz hakkı var, hatta daha fazla. Yani oyuncu seçimi için sadece Marvel'ı suçlamayın derim. Zaten kostümlü sahnelerde dublör cgi filan kullanacakları için o kadar da rahatsız edeceğini sanmıyorum. Peter Parker sahneleri az olsun diye dua edin artık. Bir de benim merak ettiğim role çocuk vücutlu biri seçildiği için acaba kolayca dublör bulabilecekler mi aynı boylarda.
  • MARVEL M kullanıcısına yanıt
    Ben özlemiyorum valla.
  • Birşeyler söylemek için henüz çok erken bir zaman. Ama Marvel işin arkasında olduğu için çok kötü birşey çıkacağını düşünmüyorum.

Birde bu karakter Marvel'ın en önemli karakteriyse.
  • Nerden bulmuşlar bu bebeyi :)

• Bu nasıl bir seçimdir ya Çocukta hiç Örümcek adam tipi yok.Diğer mavi gözlü çocuk bile daha iyidi.Daha 2 yıl var İnşallah fikirleri değişir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rodin

quote:

Orijinalden alıntı: Lord of Atlantis

Filmin yönetmeni Jon Watts oldu.

Adamın bir tane güzel filmi yok ben size söyleyeyim bu spiderman fena çöp olacak. Genç genç diye diye en kötü olabilecek oyuncuyu seçtiler birde bu yönetmen tam oldu işte. Valla ne yalan söyleyeyim Asa Butterfield'e bile razıydım ben çünkü hem oyunculuğu iyi hem boy pos var hem iyi bir siması var hem de büyümüştü eski hallerine göre ama bu çocuk cidden ağır çöp. Nerede logan lerman nerede bu..

Eğer redditte soru cevap olayına girmeseydi Asa Butterfield büyük ihtimalle rolü alacaktı zaten. Kendi başını yaktı.

• çoluk çocuk işte sanki Marvel resmi açıklamayı yapmışta gitmiş hemen redditten hava atıyor soru cevap yapıyor İyi yapmışlar böyle ciddiyetsiz iş yaparsan sonu böyle olur benim için bu elemanla, asa denen eleman arasında hiç bi fark yok ikiside çöp
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.