Şimdi Ara

Spider-Man: Homecoming (7 Temmuz 2017) - Tom Holland (126. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.547
Cevap
46
Favori
91.875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 124125126127128
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Film az önce bitti. Hem beğendim hem beğenmedim. Ortalarda kaldım diyebilirim :)

    Öncelikle Tom Holland en iyi Peter Parker olmuş. Nedendir bilmiyorum ama en çok Tom Holland'a içim ısındı. Performansı çok iyiydi ama Spider Man'nin dalga geçme yönünü biraz abartmışlar gibime geldi neredeyse Deadpool ile aynı seviyedeydi.

    Yanılmıyorsam filmin başlangıcındada Spider Man'nin çizgi filmindeki jenerik müziğini kullandılar. Filmi çok fazla Avengers'a bağlamışlar. Kendine özgü evreninden uzakta kaldığı hissi yarattı bende ayrıca solo bir film havasında değildi.

    Michael Keaton için ise ne denir bilemiyorum. NFS, Robocop, Birdman ve Vulture rolleri ile yıkıp geçiyor. O mimikler o vücut dilini kullanışı muazzam. İyi ki döndü beyazperdeye, izlemesi bambaşka bir keyif.

    Flash Thompson ve MJ'i ise Hintli yapmak neyin kafasıdır onu çözemiyorum. Neden böyle bir farklılığa gidiyorsunuz neyi ispat etmek istiyorsunuz.




  • Amazing Spider Man serisini hiç sevmemiştim. İki filmi de bence rezaletti. Marvel alınca bir de o kadar uğraşınca güzel bir şey bekliyordum ama aradığımı bulamadım. Öncelikle yani yaşı 18 olanlar bile sanırım 3 farklı Spider-Man görmeyi başardı. Durum böyleyken bize nasıl Spider Man olduğunu falan anlatmamaları tam güzel diyordum ki yine okul anıları, çömezlikler ile dolu bir film olmuş. Aradığım aksiyonu da bulamadım zaten en heyecanlı aksiyon sahnelerinin hepsini de sağ olsun fragmanlara koymuşlar. Bu sahnelerde ne yazık ki ne olacak diye merak edemedim fragmanlar sayesinde. Yine her Marvel filminde olduğu gibi sanırım çocuklar gülüyor bu sahneler, her yer espri dolu. Espriler Spider Man'de olmazsa olmaz ama Marvel bu tarz komiklikleri her filmine soktuğu için evet bu bir Spider Man filmi tabi ki komik olacak diyemedim. Hatta yıllardır her Marvel filminde bunları gördüğüm için iyice suyunun çıktığını düşündüm. Güldüğüm 2 yer oldu yine de ki sanırım tüm Marvel evreninde 3 kere anca gülmüşümdür yaptıkları esprilere. O açıdan başarılı diyebiliriz
    Shocker'ı filmde görmek sevindirdi. İlk gördüğüm zaman yanımdaki arkadaşıma aaa Shocker varmış dedim hatta ilk başta hemen harcadılar sandım ve öyle olmadığını anlayınca sevindim pek adam akıllı kullanamadılar. Çok ünlü bir karakter değildir ama keşke onu da kostümlü görseydik ve biraz daha zorlasaydı Spider'ı. Sonunda bana arkadaşlar MJ der kısmını beğendim, hiç çaktırmadılar. Gerçi bunun sebebi Amerika'da olan son durumlardan sonra mümkün olduğu kadar az beyaz tenli kullanalım diye kastıkları için. Flash'ı hiç beğenmedim çocukta ben adinin önde gideniyim tipi pek yok. Yaptığı laf atmalar, serserlikler oyuncuya pek uymamış. Vulture ile kapışmalarını hiç beğenmedim. Bu filmde şimdi Spider Man ne öğrendi, gelişimine ne katkısı oldu. Hiç bir şey, büyük bir fedakarlık yapmadı, günü de oraya burnunu sokarak kurtarmış oldu. Adam gibi kapışmadı hiç Vulture ile. Sonunda da denk geldi yendi gibi oldu. Bir an eski filmlerde olduğu gibi istememesine rağmen kötü karakter ölecek diye bekledim ama yapmadılar. Spider Man'in gelişiminde hiç bir katkısı yok bu filmin. Sadece Iron Man evet bu çocuk yetenekli demesine neden oldu.




  • Sırf Hintli Flash Thompson ve diğer saçma sapan castler yüzünden sinemaya gitmemiştim ki Spiderman hastasıyımdır. Filmi izledim,hem beğendim hem de beğenmedim.Tony Stark'ın da dediği gibi aradaki gri alanda kaldım. Katıksız çocuk filmi gibi olmuş demeden edemeyeceğim.
    Film boyunca Happy'nin,iplemiyorum,işim var havalarından gına geldi,sinir hastası oldum.
    Tom Holland iyi iş çıkarmış mı?Evet.
    Spiderman olmuş mu? Beğendim ama şimdilik hayır diyorum.Ama olacak,bu karakteri ergenlikten çıkardıkları zaman,budur abi derim,o potansiyel net var.Civil War'daki o kısa vakitte beni daha çok tatmin etmişti.
    Michael Keaton?Döktürmüş.
    Peki ya Vulture?Kesinlikle hayır.Adrian Toomes beni gerdi,istediğimi verdi bana.Ama kostümü giyince,ben bu kötüden hiç etkilenmedim,sahnelerinde heyecanlanmadım veya en basitinden tehlike bile sezmedim.
    İsyankar,ergen,Hintli ya da çingene bi kızı MJ'ye evirmeleri?! Bunun mantıklı bir açıklaması yok. A.B.V diyorum sadece.
    Bu izlediğimiz Spiderman,son zamanlarda çıkan çizgi film uyarlamalarına en yakını.Şahsen hoşnut değilim böyle çocuksu yapmalarından.Eski o efsane çizgi film serisinden bahsetmiyorum.Bir çok kişi Amazing Spiderman serisini gömse de ben Andrew Garfield'ın Peter Parker'ını daha üst noktaya koyarım.
    Ve de son olarak,Tobey,kalbimizdesin.Best.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pantherus IV -- 1 Ekim 2017; 13:7:39 >




  • ben beğendim kaliteli olmuş, peter'ın örümcek adam olduğunu saklama çabaları falan baştan sona sıkılmadım güzeldi
  • BluRay geldi.
  • Tr Dublaj geldi mi acaba?



    Benim çocuklar sorup duruyor ne zaman izleyeceğiz diye?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaş Tobey'in mirasını mahvettiler.Önce Andrew Garfield faciası şimdi de bu...Kardeşim çocuk filmi yapacak başka Marvel kahramanı mı yoktu da spidermani seçtiniz?Bu nedir yaaa...Bu tip filmlere yaş sınırı konmalı,18 yaşından büyükler izleyemez diye....Tobey'in kemikleri adam daha mezara girmeden sızlamaya başladı.....Rezalet ötesi olmuş....
  • Moldova_lover kullanıcısına yanıt




    Tobey dediğin adam asıl Spiderman mirasını mahvetti. 1 sayfa çizgi roman okumayanlar karakteri memur suratlı Tobey gibi sanmaya başladı. Andrew ile biraz karakter özüne yaklaştı, Tom Holland ile de tam olarak yerini buldu. Tom Holland (Henry Cavill ve RDJ) ile birlikte çizgi roman filmlerindeki en uygun casttir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkinci filmde kesinlikle Spider Man'i besleme modundan çıkarmaları gerekiyor. Film boyunca Avengers'a yaranmaya çalışan ve Tony'nin gözetiminde bir Spider Man izledik. Çizgi filmindede Avengers'a katılmak istediği ve ekibe hayranlık duyduğunu hatırlıyorum ama filmde cılkını çıkarmışlar. Abartısız beslemeye çevirmişler.
  • Charles Bartowski kullanıcısına yanıt
    Bana göre süper kahraman filmleri içinde rolünü en iyi oynayan Tobey'dir sen git çizgi roman okumaya devam et,filmleri anlayanlara bırak..Boşuna yazmadım yukarıda bu filme yaş sınırı gelmelidir diye.Senin gibi 18 yaş altına hitap ediyor zaten...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moldova_lover -- 4 Ekim 2017; 11:14:7 >
  • Moldova_lover kullanıcısına yanıt
    Yaşın bir önemi yok ama belirteyim yaşım 23 sen de işi bilene bırak aklının ermediği konulara yorum falab da yapma. Bu film bir çizgi roman uyarlamasıdır ve aslına sadık kalmalıdır açık ve net.



    Sen sabaha kadar konuşsan da boş Tobeyciler olarak gidip ağlamaya devam edin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Charles Bartowski kullanıcısına yanıt
    Zaten çizgi romanla filmi kıyaslayan bir tek senin gibi 23 yaşında görünümlü 18'likler var(Akıl yaşın belki daha da düşük olabilir....)...Hadii çizgi romanlarına gömül sen,yoksa seni Sarah'a şikayet ederim,Chuck...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Moldova_lover

    Zaten çizgi romanla filmi kıyaslayan bir tek senin gibi 23 yaşında görünümlü 18'likler var(Akıl yaşın belki daha da düşük olabilir....)...Hadii çizgi romanlarına gömül sen,yoksa seni Sarah'a şikayet ederim,Chuck...

  • Film Marvel'in meshur introsundaki müzikle bile zaten bunun cizgi filme itafen bir film oldugunu göstermisti. Keza filmin icindeki espriler ve göndermeler de o yöndeydi.

    Flash ve MJ haric filmdeki herkes süperdi. Bu ikisini konusmaya bile gerek yok.
    Hem cizgi roman hem de cizgi filmdeki Vulture gibi düsük profilli bir villaini bile gayet basarili sahnelemisler.

    Keyifli bir filmdi. Antman ayarinda diyebilirim.

    Karsilastirma yapilacaksa da Spidey olarak Andrew>Holland>Tobey derim. Tobey kesinlikle Peter Parker olabilecek birisi degildi. Tom Holland ise 15 yasinda bir ergeni gayet güzel canlandirmis.
  • ariaven A kullanıcısına yanıt
    Vulture dediğin gibi asla çok önplandaki bir villain olmadı ama işin içine Micheal Keaton girince bildiğin tavan yaptı. Vulture'ı olabilecek en güzel şekilde beyazperdeye taşımışlar. Zengin işadamı olaylarına girebilirlerdi ama gerek yok.

    Flash ve MJ tam bir fiyasko hayır nereden çıktı kimin aklına geldi. O akla bir tükürmek lazım. Siyahi ve Hintlilere karşı kendini mi aklıyor Marvel dünyası bilemedim.

    Andrew ve Holland ikiside yakışıyor. Tobey ise asla Peter Parker karakterini yansıtamıyordu.
  • Güzeldi yani gotg2den daha iyi olduğu kesin



    Neyse sıra thor filminde ondan umutluyum. Yani her türlü gotg ve spiderden iyi olacaktır.



    Marvel keşke şu cıvık havayı atsa üzerinden. Yani tamam yine güzel ama biraz ciddi olurlarsa daha iyi olacak. Hadi spiderman neyse de infinity war'ın ciddi bir film olması gerektiğini düşünüyorum. Umarım öyle olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O filmi de laylaylom hava da yaparlarsa dükkanı kapatsın zaten marvel ama sızdırılan fragmandan göründüğü kadarıyla ciddi ve güzel bir infinity war filmi izleyecez gibi.
  • filmin kesilmemiş halini biri pm atabilir mi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hazreti Bruce Wayne

    O filmi de laylaylom hava da yaparlarsa dükkanı kapatsın zaten marvel ama sızdırılan fragmandan göründüğü kadarıyla ciddi ve güzel bir infinity war filmi izleyecez gibi.


    Aynen sızan fragman çok iyi görünüyordu film de o havada olur umarım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu yıl izlediğim en ergen filmlerden biri tek kelime ile zaman kaybıydı 3/10

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 124125126127128
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.