Şimdi Ara

Spider-Man 4 Mayıs 2011’de Görücüye Çıkacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Kurosaki Mertigo Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 2 Misafir - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Yapımcı Laura Ziskin, The Los Angeles Times’a verdiği röportajda yeni Spider-Man filminin Mayıs 2011’de geleceğini belirtti.

Geçtiğimiz ay içerisinde Marvel tarafından yapılan açıklamada The First Avenger: Captain America’nın 6 Mayıs 2011’de Amerika’da gösterime gireceği belirtilmişti. Aynı zamanda Harry Potter serisinin son filmi Harry Potter and the Deathly Hallows: Part II’de aynı zaman dilimi içerisinde gösterime girecek

Ziskin yaptığı açıklamada filmin hazırlıklarının ve yapımının devam ettiğini Sony Picture ile beraber bu işi üç senelik zaman zarfında bitireceklerini ve filmi gösterime hazır hale getireceklerini belirtti.

Her ne kadar filmin yıldızı Tobey Maguire ve Spider-Man serilerinin yönetmeni Sam Raimi’den yeni yapıma yönelik bir açıklama gelmediyse de Sony Marvel’e filmin hakları için gerekli parayı ödemiş durumda.

ayussualfa sitesine tesekkürler

• çok geç bence ya ...

Uludağ Üniversitesi
    Elektronik Mühendisliği
  • mcguire oynamasın o zaman iyice dede olacak
  • Bu kadar geç olmasını bekliyordum.Bildiğiniz gibi bu seri çok yüksek maliyetli görsel efektler içeriyor.Filmi film yapan bu zaten.Yapımcı firmada bunu bildiğin ötürü hiç bir masraftan kaçmıyor ki gösterim tarihi bunu kanıtlıyor.Kısacası; geç olsun ama güzel olsun,tabi Sam Raimi ile nereye kadar? Belki de şaşırtır bizi?
  • Bugun gordugum ruyanin hala etkisindeyim anlasilan. Ruyamda 2010 yilindaki kendi halimi gormustum. Simdi bu konuyu da okuyunca dedmi ki e cok birsey kalmamis 1 yil sonra gosterimde dedim. Sonra yorumlari okudum dedim bu insanlar 1 yil icin neden bu kadar tepki veriyor falan. Sonra birden 2008 yilinda oldugumuzu hatirladim.

Bari diger Spider Man filmleri gibi berbat etmeseler.

• quote:

Orjinalden alıntı: Y!g!T

Bugun gordugum ruyanin hala etkisindeyim anlasilan. Ruyamda 2010 yilindaki kendi halimi gormustum. Simdi bu konuyu da okuyunca dedmi ki e cok birsey kalmamis 1 yil sonra gosterimde dedim. Sonra yorumlari okudum dedim bu insanlar 1 yil icin neden bu kadar tepki veriyor falan. Sonra birden 2008 yilinda oldugumuzu hatirladim.

Bari diger Spider Man filmleri gibi berbat etmeseler.

zamanda yolculuk yapmışsınkeşek ben de öyle rüyalar görsem.eskiden korku filmleri izlerdim(eskiden derken çoook ama çook eskiden 5-6 yaşlarındayken)hep de ryama girerdi inadına izlerdim.sabaha kadar kan ter içinde geçerdi uykum.uzun süredir görmüyorum artık kuru kuru uyuyoruz.kâbus da olsa iyiydi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.