Şimdi Ara

SPİDER-MAN 3

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkdaslar spider-man 3 filminin cıkıp cıkmayacagını bilen warmı?Ne zaman?bir onceki film de dewmıo gelecek gibiydi de.bilen warsa lutfen yazsın.

• http://www.imdb.com/title/tt0413300/

film 2007 de geliyor..
    I'm Drinking to Drown My Problems But These Goddamn Things Can Swim..!!
    VigiLancE
    ICQ @ 200-004
  • Örümceğin Son Sıçrayışı

Raimi seriyi daha insani örümcekle bitiriyor
    (11 Ekim 2004)

Örümcek-Adam serisinin üçüncü filminin de yapılacağını ve Sam Raimi’nin yine yönetmen koltuğunda oturacağını bilmeyen yok. Ancak Raimi Latino Review’a yaptığı açıklamada; üçüncü filmle serinin sona ereceğini söyledi ve senaryo hakkında ipuçları verdi.

‘’Sony’nin başkanı Amy Pascal’la bu konuyu hiçbir zaman yüzyüze görüşmedik ama üçüncü filmin son olmasını istediklerini biliyorum’’ diyen yönetmen ‘’Sadece bir film daha istiyorlar, daha fazlası değil. Herhalde seyircinin de aynı duyguları paylaştığına inanıyorlar. Herkes artık bir son bekliyor’’ sözleriyle biraz sitemkar konuştu.

Kendisi de arada bir Örümcek-Adam’ı bitirmeliyiz dediyse de herhalde böyle zorunlu bit bitiş istemiyordu. Çünkü Sony’nin en büyük isteklerinden biri filmin sonunun açık olmamasıymış. Yani ikinci filmdeki gibi devam edebilir havasında bir son istemiyorlar.

Kardeşi ve ikinci örümcek filminin senaristleriyle hikayeyi yazmaya devam eden Raimi ise ‘’Örümcek-Adam’ın hayatına nasıl devam edeceğine karar vermeliyiz. Yani Peter Parker, bir insan olarak neler yapacak, hayatında neler eksik? Bir kadına aşık, bu aşkın geleceği ne olacak, sona erecek mi? Eğer biterse ne sebeple bitecek? Yani bu adamın hayatında sonlandırılması gereken o kadar çok konu var ki!’’ diyerek, yeni filmde Örümcek’ten çok Peter Parker’ı izleyeceğimizin mesajını verdi.

Her ne kadar ikinci filmden kalan hesaplaşmaların, tahminen bol aksiyonlu sahnelerle, bitirilmesi gerekse de, Raimi’nin daha çok ilgilendiği kısım Parker’ın sıradan hayata uyum sağlayabilmesi. Örümceğin son sıçrayışıyla ilgili gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz.

http://www.beyazperde.com/hizliarama.asp?keyword=spider+man&Submit=ARA
    http://www.imdb.com/title/tt0413300/

• GELİR GELİR HİÇ MERAK ETMEYİN...

CANON EOS 600D KULLANICILARI KULÜBÜ
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    spider-man 2 the game (2004) hata
    10 yıl önce açıldı
    SPİDER MAN
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kesinlikle çıkıyo 2007 baharında vizyonda. eğer tutarsa 7 ye kadar yapacakları söyleniyor.

imzamız kural içi
  • Yuppiiiiii "Spider-Man 3" Geliyor...
  • Ewet gelecegi belliydi 2 filmin sonunda da bu sene batman in cıkması beni biraz endisede bıraktı.bu sene gelmeyecegini dusundum spider-man 3 un.2 film de 1 er sene arayla gelmisdi cunku.demek 2007 ye nkadar beklicez yawwww.Ama filmin 4 ve 5. serisinin gelecegini duymusdum.insallah de ole olur

• quote:

Orjinalden alıntı: matrıxdodo

Ewet gelecegi belliydi 2 filmin sonunda da bu sene batman in cıkması beni biraz endisede bıraktı.bu sene gelmeyecegini dusundum spider-man 3 un.2 film de 1 er sene arayla gelmisdi cunku.demek 2007 ye nkadar beklicez yawwww.Ama filmin 4 ve 5. serisinin gelecegini duymusdum.insallah de ole olur

2007'mi?

• 3. filmin sonunda bitçeini sanmıorum çünkü en azından 8 filmlik malzeme var ellerinde

isteyen buraya bakabilir..
  • Fikri olan söylesin Şu ikinci filmdeki zayıf kadın kedi bayan olarak gelebilir mi? Biz arkadaşla oraya takıldık kaldık
  • zayıf kadın dediğin parker ın evsahibinin rus kızı mı?onu diosan ondan zarar gelmez.daily bugle da çalışan kızı diosan ondan da zarar glmez

imzamız kural içi
  • quote:

Orjinalden alıntı: badboy87

zayıf kadın dediğin parker ın evsahibinin rus kızı mı?onu diosan ondan zarar gelmez.daily bugle da çalışan kızı diosan ondan da zarar glmez

Asıl zarar onlardan gelir beee...

Ya bu Spider-Man 3 gelmesi iyi de X-Men 3'ü ne zaman izleyeceğiz yaaa...

• quote:

Orjinalden alıntı: badboy87

zayıf kadın dediğin parker ın evsahibinin rus kızı mı?onu diosan ondan zarar gelmez.daily bugle da çalışan kızı diosan ondan da zarar glmez

Ev sahibinin kızı

Onukedi kadın yapabilirler mi diye takıldık kaldık?
  • bu tür filmlerin devamı çok cıvık oluyor ama sadece görsel efektleri inceleme amacı ile merak ediyorum..
  • evet arkadaşlar 3. süde çekilcekmişş...........
    | INTEL Core 2 QUAD Q9300 | | Asus Maximus Formula X38 | |Kingston 2GB DDR2 HYPERX 1200MHZ | |Zotac 8800GT (256Bit) 512MB GDDR3 | | Seagate 500 GB 7200 NCQ SATA2 32MB | | Thermaltake ToughPower QFAN 500W Modüler | | Coolermaster Stacker STC-T01 |
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.