Şimdi Ara

Spell power?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Healing done olayının kalkmasının sebebi ne sizce?

Samsung T260HD
  • sonucta aynı ayar degıl mı oda spell buda spell
    Gigabyte P35 DS3L LGA775 - İntel Core 2 Duo E6750 2.66Ghz 1333Mhz - Sapphire HD4830 - Kingstone 2x 1 GB DDR2 800MHz - Samsung 500GB 16MB 7200Rpm Sata2 - OCZ Stealthxstream 600 600Watt

Sony KDL-32L4000
    World of Warcraft / Absürd - The Mealstrom
  • bence healerların level atlamasi, gorev yapabilmesi gibi kapasitelerini arttırırken, balance druid ve elemental shaman gibi sınıflarından dungeonlarda hem dps hem de healer olarak gorev yapabilmesine izin vermesi bence çok hoş. Ayrıca çifte talent ağacı gelince bence bu balance druid ve elemental shamanlar ve healerlar için tadından yenmez bir duruma gelecek.
  • healer classların dps sini arttırmasından başka olayı yok sonuçta 25 man raid yaparken mp5 veren itemlar lazım healerlar için o itemlarıda elementalde, balance da vs kullanamazsın crit veya hit ratingi eksik oluyor
    CM HAF 922/ Aopen 750W/ MSI Z87-G43 GAMING /Intel I5 4670K / Noctua NH-U12P SE 2 /GSKILL RIPJAW 16 GB 1600 mhz/ MSİ GTX 980 Tİ /Asus VG278 27'' 120hz/ Razer Naga/ Razer Lycosa/ Razer Moray/ Logitech Cordless Rumpepad Logitech F710/ Creative Xi-Fi Gamer/ Creative I-Trigue L3800/
  • bence oldukça iii oldu,sırf bu yüzden yeniden bi healer kasmayı düşünüyorum
    Warrior Master 20 skili??
    18 yıl önce açıldı
    Wizard Heavy - Light Armor
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Private

healer classların dps sini arttırmasından başka olayı yok sonuçta 25 man raid yaparken mp5 veren itemlar lazım healerlar için o itemlarıda elementalde, balance da vs kullanamazsın crit veya hit ratingi eksik oluyor

dungeon demek illa 25 man raid demek değil hocam o kadar uç düşünme açıkcası bu olay gelince üzerimdeki eşyaları değiştirmeden balance ile heroicte heallamak yada shadow priestimle çok rahat şekilde healer gorevleri yapmak oldukça güzeldi. Çantalarımda bayağı bir yer açıldı bu özellikten dolayı. Neyse anlayan anladı.

Bu yakarıdaki gibi itemler nerdeyse tüm healer ve tüm dps'ler için gayet kullanılabilir itemlerdir. Zaten amaçta bu itemi heal itemi yapıp sonrada tüm healerlar alınca çöp olmasını engellemektir.

Bu tarz itemler 10-15. farm raidinde bile alıcı bulur.

• Blizzard'ın açıklamasına göre boşa giden lootları engellemek için yapıldı. Bosslardan düşenlerin yarısını DE ediyorduk.

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.