Şimdi Ara

Speedtouch 510 4 portlu modem Satılmıştır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KURSAD. -- 21 Ekim 2011; 18:50:41 >

• Türkiye'de belki adı sanı pek duyulmamış bir markadır kendisi, ama ben bir örnek vereyim istedim

Şahsen yaklaşık 7 senedir speedtouch'ın farklı bir modelinin kullanıcısıyım, bir kez olsun tık demedi. Ben de şaşıyorum ama aletin maşallahı var, hiç sorun çıkarmadı bugüne kadar. Bu fırsatı kaçırmayın derim, almayı düşünüp de markadan tereddüt eden arkadaşlara Fiyat vs konularını ben bilmem... Ama ürün kesinlikle kullanışlıdır.

Hayırlı satışlar kardeşim
  • Bu ürünü alan kişi , referans kısmına tutarsız ve yalan bir yorum yazmıştır , alışveriş yapıcak kişilerin bu adamla alışveriş yapmadan evvel bunu bilmesini istiyorum .

ozamanlar 30 - 40 liraya açtığım ilanı 20 liraya kadar indirtmiş , Alda kurtulayım mantığıyla 20 liraya vermişimdir.
    Tabi 20 lira iken bile Ya vazgeçtim , tamam tamam alıyorum , gibi kararsız kalmıştır.En nihayetinde almak istemiştir benimde ilk satış tecrubelerimden olduğundan toyuz ürünü o fiyata ölü fiyatına göndermişimdir.

Arkasından , ürünü alıp kullanmıştır ama 3 gün sonra ürünün hava giriş peteklerinde zedelenme var demiştir içi mi açıldı bunun falan diye birşeyler söylemiştir. O zedelenmenin içini açıldığını göstermiyor çünkü zedelenme vida yerinde degildir. Aslında zedelenme var mı yokmu onuda tam bilmemekle birlikde zedelenme olayını üstüme almışımdır. Arkasından referans isteyip durmaktayım , e ilk alışverişlerim referans istiyorum normal olarak , adam vericem verdim derken bu ürün bozuk demiştir.

Ben tabi hiç diretmeden dedim geri yolla ürünü bana dedim senin bütün yaptığın masrafıda ben ödüyeceğim dedim. Ses soluk çıkmadı ertesi günde mesaj attı ben ürünü çöpe attım diye.

İşte 20 liralık ürünün arkasındaki sır perdesi.tiksiniyorum böyle alışverişlerden.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.