Şimdi Ara

Zyxel VMG1312-T20B 2.4 GHz VDSL2 Modem 215 tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.279
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

m.n11.com
    Zyxel VMG1312-T20B 2.4 GHz 300Mbps Wi-Fi VDSL2 ADSL2+ Modem Router Fiyatları ve Özellikleri
    https://m.n11.com/urun/zyxel-vmg1312-t20b-24-ghz-300mbps-wi-fi-vdsl2-adsl2-modem-router-1445516?magaza=greenblack

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bunda cift anten yokmuydu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: kronikyorgun

Bunda cift anten yokmuydu ?
    aynen, antenden çalmışlar

• Modem işinden hiç anlamıyorum ama elimdeki vdsl modem 5/6 senelik ve performansından pek memnun değilim artık.
    Uzak odalar özellikle sıkıntı oldu.
    Türktelekomdan alayım diye gittim kalmadı bayram sonrası dediler,
    Şimdi bu modem performans açısından bana yetermi acaba yada nasıl bir modem tercih etmeliyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beyto37

Modem işinden hiç anlamıyorum ama elimdeki vdsl modem 5/6 senelik ve performansından pek memnun değilim artık.
    Uzak odalar özellikle sıkıntı oldu.
    Türktelekomdan alayım diye gittim kalmadı bayram sonrası dediler,
    Şimdi bu modem performans açısından bana yetermi acaba yada nasıl bir modem tercih etmeliyim?

Merhaba tavsiyem sevmesemde türk telekom firmasını modemlerini almanız yönünde olur son gelen modemler 5ghz olarak yeni zyxel ürünü seçebilirsiniz sanırım piyasa fiyatının yarısı kadar olanı seçin daha mantıklı bir seçim olacak saygılar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osidimenia -- 4 Mayıs 2021; 14:8:26 >
  • mahmut716 kullanıcısına yanıt

Bu antenli modemi yaklaşık 3 yıldır Türknet ile VDSL için kullanıyorum, herhangi bir sorun yaşamadım diyebilirim - Adana yaz sıcağındaki ara ara bağlantı kopmalarını gözardı edersek. (Cihaz Millenicom tarafından satılmış, ben 2. el olarak almıştım)

Çekim performansı ev için yeterli.

• kupon varken almıştım başka modemler adsl de 16 verirken bu modem 12 i geçemiyor, benim için tam bir çöp kimseye tavsiye etmem

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dsmartın verdiği modem,kablosuz özelliği beş para etmez kablolu kullanıyoruz.

• Bizim ülkemiz için en kaliteli ve en sağlam modem Airties idi,o da yok oldu gitti...

• Bu modemden almıştım , oyunlarda ani pingler oluyor, bir anda 999 lara fırlıyor ve düzeliyor, devamlı böyleydi. İade etmiştim.

• türk telekom internet alırken yanında sattılar, 3 ay sonra kendi kendine bozuldu. servis kullanıcı hatası, yıldırım yakmış diyerek tamir etmedi. evde sözde yıldırımdan bozulan başka cihaz da yok. kesinlikle uzak durulmalı bu modelden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matterdome -- 5 Mayıs 2021; 17:24:53 >
  • Kablonetin uyduruk modeminden bıktım keenetic alıp ekleme yaptım. Her şey fıstık gibi. Zyxel de gayet güzel bir marka. Modeminiz kötüyse eziyet çekip durmayın alın bir tane geçin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.