Şimdi Ara

Speed Guide TCP Optimizer İle İnternet Hızınızı Arttırın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
3.691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Hepimizin malumudur ki ne yazık ki ülkemizde İnternet hızı tüm dünya ülkelerine kıyasla bir hayli düşük seviyelerde. Günümüzün en büyük iletişim kaynağı olan internetin kullanım hızının bu denli düşük olması da bir çok kullanıcının en büyük sorunu. Kimi zaman Windows’un bazı gizli fonksiyonlarını etkinleştirerek küçük de olsa hız artırımına gidilebiliyor. Fakat Speed Guide TCP Optimizer adındaki küçük bir yazılımla artık İnternet üzerinde daha hızlı sörf yapmak mümkün olacak. Üstelik bu yazılım ücretsiz ve sizi uğraştırmadan sistem optimizasyonunu gerçekleştirerek uygun bağlantı ayarlarını yapıyor ve kullanılabilecek en yüksek hız için sistem ayarlarını güncelliyor.

    Peki Nasıl Kullanılır Speed Guide TCP Optimizer ?

    Programı buradan indirdikten sonra kurulum gerektirmeden çalıştırıyoruz ve File menüsünden Backup Current Settings’e tıklıyoruz ( Varolan İnternet ayarlarının yedeğini alalım ki herhangi bir problemle karşılaştığımızda eski ayarlara geri dönebilelim.) Sonra pencerenin alt kısmında bulunan Optimal Settings‘i işaretliyoruz ve Apply Settings‘e tıklayarak program sizin için en uygun ayarları gerçekleştiriyor. Daha sonra açılan pencereyi de onaylayıp bilgisayarınızı yeniden başlattıktan sonra İnternet bağlantı hızınız gözle görülür bir biçimde artmış olacak. Fakat şunu da unutmayın zaten en stabil ayarlara sahipseniz, doğal olarak program çok fazla bir artış gerçekleştiremeyebilir.

     Speed Guide TCP Optimizer İle İnternet Hızınızı Arttırın

    Not: Programda herhangi bir virüs bulunmamaktadır fakat Windows Güvenlik Duvarı size bir uyarı verebilir. Program sistem ayarları gerçekleştirirken sistem ayarlarına müdahale ediyor çünkü. Her ne kadar program zararlı bir öğe barındırmasa da güvenmiyorsanız kullanmamanız tavsiye edilir.

    Kaynak



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HiperX -- 18 Nisan 2009; 22:41:02 >







  • ya kardeş ben bunu önceden yapmıstım daha kötü olmustu bunun geri alma gibi bi lüksü varmidir

    bi türlü beceremedim ben.bancup mudur nedir o yeri tıklamamıştım :(



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stanley25 -- 23 Ekim 2013; 7:12:38 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.