Arkadaşlar Web.config dosyasına, sessionların kısa sürede boş olmaması için, timeout parametresini içeren bir kod ekliyorum. Ancak bu işlemden sonra web.config dosyasını sunucuya gönderdiğim zaman, web sitesi hiç açılmıyor. Bu sorunla 2 kere karşılaştım. Sunucu kafayı yiyor. Web.config ile ilgili sayısız hata veriyor... Bu sorunu nasıl çözebilirim?
web.config den session timeout süresini ayarlama yapmaya çalışmamalısın. nedeni ise hiçbir zaman çalışmıyor olmasıdır. Hosting control panelinden session timeout süresini arttırmalısın. timeout süreleri webconfig den sadece request timeoutlar icin ayarlanabiliyor. microsoft sessionlar icin akıllı birsey yapabilmiş değil hala.
quote:
Orijinalden alıntı: Aske
web.config den session timeout süresini ayarlama yapmaya çalışmamalısın. nedeni ise hiçbir zaman çalışmıyor olmasıdır. Hosting control panelinden session timeout süresini arttırmalısın. timeout süreleri webconfig den sadece request timeoutlar icin ayarlanabiliyor. microsoft sessionlar icin akıllı birsey yapabilmiş değil hala.
Dediğin gibi de denemiştim daha önce. Şimdi yine denedim. Control panelde ASP.Net Settings altında Session Timeout(Minutes) diye bir seçenek var. Orada normalde 20 yazıyordu onu 180 olarak değiştirdim ama sonuç değişmedi. 10 dk. içinde sessionlar sıfırlanıyor yine..