Şimdi Ara

Speck & Native Union |Markafoni

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
628
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sennheiser başta olmak üzere bir çok kulaklık, ipad, ipod, iphone kılıfı, sırt çantaları, bluetooth kulaklıklar, angry birds anahtarlıkları, macbook çantası, kapasitif dokunmatik kalemleri ve diğer bir çok aparat yüksek indirimlerle satılıyor.

Sitedeki açıklama:
    Teknolojiyle geçirdiğiniz saatleri daha keyifli kılacak ürünlerle karşınızdayız! Ses cihazları alanında dünyanın en popüler markalarından olan Sennheiser, müzikten aldığınız keyfi artıracak kulaklarıyla dikkat çekiyor. Iphone tutkunları için aksesuar ve kılıf tasarlayan Speck, telefonunuzu hem koruyor hem de yeni bir görünüme kavuşturuyor. Native Union ise, mobil telefon ahize trendini tüm dünyadan sonra evinize taşıyor.

Ben daha yeni Creative ep630 aldığım için kulaklıklara bakmıyorum. Bir çanta alacaktım son anda vazgeçtim

Link:http://www.markafoni.com/product/speck-native-union-0/all/

• Bugün 2 kez başlık actım silindi. Cidden uygun fiyatli urunler Var. Bakalım bu konu benimkilerden uzun kalabilecek mı:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TeQuiLaS

Bugün 2 kez başlık actım silindi. Cidden uygun fiyatli urunler Var. Bakalım bu konu benimkilerden uzun kalabilecek mı:)

altında çek pazarlıkları dönmeye başlamıştı.o yüzden silinmiştir diye düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrekuru

quote:

Bugün 2 kez başlık actım silindi. Cidden uygun fiyatli urunler Var. Bakalım bu konu benimkilerden uzun kalabilecek mı:)

altında çek pazarlıkları dönmeye başlamıştı.o yüzden silinmiştir diye düşünüyorum

Yoneticiye pm ile sebebini sordum. Gelen cevap limango, markafoni gibi sitelerde sürekli indirim olduğu, öyle aman aman indirim olmadıgı sürece silinmesinin doğal olduğu idi.. Ama bu kampanya bana göre sıcak fırsat. İhtiyacı olan kaçırmasın..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• koss ur29 aldım inşallah sennheiser hd 407 den iyi çıkar.
    10 tl çek var kargoda koduda ekleyince 49,90tl ye geldi.
  • bende 6 tl.'ye iki adet kulaklık aldım..çok pro. bişey değil ama kalitesiz olmadığı aşikar...çok güzel bir fırsat..markmost kodunu mutlaka alın kargo bedava olsun..
  • Sırt çantası almayı düşünüyorum, çok seyahat ederim, özellikle Adıyaman'daki arkadaşların yanına. Tablet, şarj cihazları kıyafet falan derken çantaya ihtiyaç oluyor.
    Ancak yaz tatili geldi işte, onlar da memleketlerine gidecekler. Pek gerek kalmayacak gibi. Gereksiz masraftan kaçınmalıyımmm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Apple Gift Card
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: emrekuru

quote:

Yoneticiye pm ile sebebini sordum. Gelen cevap limango, markafoni gibi sitelerde sürekli indirim olduğu, öyle aman aman indirim olmadıgı sürece silinmesinin doğal olduğu idi.. Ama bu kampanya bana göre sıcak fırsat. İhtiyacı olan kaçırmasın..

foruma reklam veren yurdum satıcılarının ilanları boyboy forumdayken böyle bir cevap komik olmuş

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.