Şimdi Ara

Spec Ops: The Line Demo (Türkçe Diyaloglar)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Spec Ops: The Line Demo (Türkçe Diyaloglar)

Oyunun demosunu yeni indirdim birşey dikkat ettim oyun sırasında türkçe konuşmalar mevcut düşman askerlerinden "Bu silah hiç bir işe yaramıyor" "lanet olsun " gibi cümleler duydum önce acabamı dedim 2. kez oynadım demoyu aynen doğru oyun Dubai de geçiyor Türkçe konuşmalar ne alaka acaba merak ettim açıkcası. Oyuna gelecek olursak demo uzun ve tatmin edici grafikler uncharted 3 deki çöl sahnelerini aratmayacak kadar güzel vuruş hissi sağlam ve yapay zeka çok iyi açıkcası böyle bir oyun beklemiyordum demosuna bir göz atın derim. Türkçe diyaloglarla ilgili bilgim yok açıkcası bakalım ne çıkacak altından

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Spec_Ops_The_Linein_Demosu_Yayinda-27602.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamer-x -- 9 Mayıs 2012; 0:19:26 >

• Battlefield'dada vardı aynısı ne yapmaya çalışıyor bu oyun yapımcıları anlamış değilim.Bu oyunları yapan kişiler bu işleri araştıran bir grup kurmuyorlar mı ?Kafasına göre takılıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aykut-993 -- 9 Mayıs 2012; 1:26:05 >
  • videolarını izledim tekrar youtubede bu başlığı gördükten sonra...beklediğim oyunlardan yanlız oyun tr psnde yok usa psnden indiriyorum bende şimdi...oynayalım bakalım...
  • Ne yapmaya calıstıkları cok acık degil mi?

Oyun olayına biraz ciddi bakarsanız bunun aslında bir psikolojik savas oldugunu da anlarsınız. Dubaiye gidip müslüman milleti öldüren aslında yalnız ABD ordusu degil bakın yanımızda kimleri de getirdik: Sürpriiiiiizzz TÜRKLER!!! Orta Doguda ABD seytan Türkiye dost ülke bilinir bu imajı o basit diye gördügünüz oyunlarda alt üst etmek mümkün olsa gerek... nese siz takılın arkadaslar sacma sapan konustum işte... Ha sunu da söyleyeyim Bu oyunlar BF3 COD vsvs gelecekteki yapılmak istenen ya da yapılacak işlerin projesidir... BF3 te İrana girip müslümanları katleden oyun 2013te sizce ne yapacak? Bunların birer senaryo oldugunu aklınızdan cıkarmayın... Ha bu arada isterseniz sevinin COD MW3ün Parisinde Duvarlarda asılı olan Sultan Ahmet Camii ve Kız Kulesi resimleri var... Duyurulur...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihat52.5

Ne yapmaya calıstıkları cok acık degil mi?

Oyun olayına biraz ciddi bakarsanız bunun aslında bir psikolojik savas oldugunu da anlarsınız. Dubaiye gidip müslüman milleti öldüren aslında yalnız ABD ordusu degil bakın yanımızda kimleri de getirdik: Sürpriiiiiizzz TÜRKLER!!! Orta Doguda ABD seytan Türkiye dost ülke bilinir bu imajı o basit diye gördügünüz oyunlarda alt üst etmek mümkün olsa gerek... nese siz takılın arkadaslar sacma sapan konustum işte... Ha sunu da söyleyeyim Bu oyunlar BF3 COD vsvs gelecekteki yapılmak istenen ya da yapılacak işlerin projesidir... BF3 te İrana girip müslümanları katleden oyun 2013te sizce ne yapacak? Bunların birer senaryo oldugunu aklınızdan cıkarmayın... Ha bu arada isterseniz sevinin COD MW3ün Parisinde Duvarlarda asılı olan Sultan Ahmet Camii ve Kız Kulesi resimleri var... Duyurulur...

nick-mesaj uymunun bu kadarı

ama söylediklerinde haklı olabilirsin mw3 de bende görmüştüm o resimleri

• quote:

Orijinalden alıntı: -TEKSAS-

quote:

Orijinalden alıntı: cihat52.5

Ne yapmaya calıstıkları cok acık degil mi?

nick-mesaj uymunun bu kadarı

ama söylediklerinde haklı olabilirsin mw3 de bende görmüştüm o resimleri

nick mesaj uyumunda ne varmıs neden rahatsız oldun acaba? Senin gibi kafalara laf anlatmaktan bıktım usandım...Yoluna devam et sen...Ben Türküm rahatsız oluyorum sen neysen bilemem...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.