Bildirim
Spear Hybird YARDIM
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
hybird sword nuker hariç verimli olmaz kardeş.sen sen ol spear nukerden uzak dur :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: materdomy
hybird sword nuker hariç verimli olmaz kardeş.sen sen ol spear nukerden uzak dur :)
Oynamasını bildikten sonra en iyi hybrid char speardır.
-Soruyu soran arkadaş için ise, 5e1 ya da 7ye1 hybrid düşünebilirsin hocam. -
5 int 1 str en iyisi olur kanımca ama ful int yaparsanda bomba olurquote:
Orijinalden alıntı: MetalPWNquote:
Oynamasını bildikten sonra en iyi hybrid char speardır.
-Soruyu soran arkadaş için ise, 5e1 ya da 7ye1 hybrid düşünebilirsin hocam.
Alıntıları Göster -
hocam cok samımı soluorm hıc gırme hybrit işine hatta int char yapma bılequote:
Orijinalden alıntı: fidelkastro
5 int 1 str en iyisi olur kanımca ama ful int yaparsanda bomba olur
Alıntıları Göster -
İnt char ve hybird charın eu charlar karşısında hiç şansı yok dostum.İstiyorsan gıt dene.En ideal char warrior bu bnm kendi düsüncem.İlerde çok pişman olursun hybird char yaptığına.
Snowun warken kestin kestin yoksa boom.Adam kullanmayı biliyorsa kolay kolayda kesemezsin ztn.
quote:
Snowun warken kestin kestin yoksa boom.Adam kullanmayı biliyorsa kolay kolayda kesemezsin ztn.
Yanlız isro deil Emek bir pvp server oyüzden hem denemiş olurum spear - set nova +7-9 önceki str bow çardan kalanlar yeni bir int çar açıyım diyorum -
Bosuna denersin dostum bence.Pvp charı istiyorsan warrior yap bak kafanın keyfine.Pvp swlerde oynamadığım char kalmadı bunları baz alarak konusuyorum
quote:
Bosuna denersin dostum bence.Pvp charı istiyorsan warrior yap bak kafanın keyfine.Pvp swlerde oynamadığım char kalmadı bunları baz alarak konusuyorum
valla bende çok gördüm nuker karşısında ayakta kalamayan çarları :D iş playerde bitiyor sanırım -
Güven bna warrior nukerden daha iyi.Eu char yapıyorsan ilk olarak silahına sonra takılara en sonda sete özenmelisin.Çoğu insan takıları önemsemediği için kaybediyor.Eşit itemli bi warior nukeri rahat keser.
quote:
Güven bna warrior nukerden daha iyi.Eu char yapıyorsan ilk olarak silahına sonra takılara en sonda sete özenmelisin.Çoğu insan takıları önemsemediği için kaybediyor.Eşit itemli bi warior nukeri rahat keser.
Ben hala düzgün Armor setlı spear nuker in ( BİRAZDA EXH. BUGU KULLANARAK ) ALABİLECEĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM HOCAM -
Karar senin hocam
quote:
Karar senin hocam
-
quote:
Orijinalden alıntı: MesNeF_i
En iyi Hybird çarın STAT ları nasıl olmalı
ÖNEMLİ NOT PVP EMEK SERVER SET SİLAH HAZIR NOVA +7-9
Setin serverin ortalamasindan yuksek ise 2int-1str / 5int-1str ss nuker yaparsan cok guzel olur.
quote:
Orijinalden alıntı: Haroeris
quote:
Setin serverin ortalamasindan yuksek ise 2int-1str / 5int-1str ss nuker yaparsan cok guzel olur.
6 int 1 str spear yaptım hocam. -
Hybrid denedim sonuç olumsuz her denememde olumsuz çünkü ne olacağı belli değil. Warrior ve roguelere karşı hiç şansın yok. Warlock desen ilk stunu yediğin anda debufflardan kurtulamazsın. Full intlerin yüksek damagelerine dayanamıyorsun. Zaten armor giyme gibi bir şansın yok.garment en iyi ihtimal pro giyeceksin çünkü mp yetersiz snow bastığın zaman mpsiz kalıyorsun. Bu dediklerimi unutma istersen youtubeda hybrid videoları var 100 lvle ait(bir 120 lvlde hybrid bulamazsın çünkü iş yapmadığını herkes anladı) izle hp nin ve buna bağlı olarak mpnin yetmediğini göreceksin.quote:
Orijinalden alıntı: MesNeF_iquote:
quote:
6 int 1 str spear yaptım hocam.
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: Senior General
Hybrid denedim sonuç olumsuz her denememde olumsuz çünkü ne olacağı belli değil. Warrior ve roguelere karşı hiç şansın yok. Warlock desen ilk stunu yediğin anda debufflardan kurtulamazsın. Full intlerin yüksek damagelerine dayanamıyorsun. Zaten armor giyme gibi bir şansın yok.garment en iyi ihtimal pro giyeceksin çünkü mp yetersiz snow bastığın zaman mpsiz kalıyorsun. Bu dediklerimi unutma istersen youtubeda hybrid videoları var 100 lvle ait(bir 120 lvlde hybrid bulamazsın çünkü iş yapmadığını herkes anladı) izle hp nin ve buna bağlı olarak mpnin yetmediğini göreceksin.
http://www.youtube.com/watch?v=udkwHW-tQH4
-
quote:
quote:
quote:
6 int 1 str spear yaptım hocam.
Oda iyidir hayirlisi olsun
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Senior General
Hybrid denedim sonuç olumsuz her denememde olumsuz çünkü ne olacağı belli değil. Warrior ve roguelere karşı hiç şansın yok. Warlock desen ilk stunu yediğin anda debufflardan kurtulamazsın. Full intlerin yüksek damagelerine dayanamıyorsun. Zaten armor giyme gibi bir şansın yok.garment en iyi ihtimal pro giyeceksin çünkü mp yetersiz snow bastığın zaman mpsiz kalıyorsun. Bu dediklerimi unutma istersen youtubeda hybrid videoları var 100 lvle ait(bir 120 lvlde hybrid bulamazsın çünkü iş yapmadığını herkes anladı) izle hp nin ve buna bağlı olarak mpnin yetmediğini göreceksin.
http://www.youtube.com/watch?v=udkwHW-tQH4
2 Tane warriorla pvp yapmış ilkinin seti berbat ötesi ikincisi ise oynamayı bilmiyor. Rogueyle pvpsi yok. Ne kadar ezik eleman varsa hepsiyle pvp yapmış olay bu.
http://www.youtube.com/watch?v=NmqQSrBQLOU&list=UU1zCrgkx7YvDeiytpdgnw8A böyle bir warrior ortada hybrid bırakmaz.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X