Şimdi Ara

Spartacus: Gods of the Arena (124. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.821
Cevap
2
Favori
113.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 122123124125126
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şu kim kimi döver konusu da bitse iyi olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: BabyIcey

quote:

Orijinalden alıntı: Dante*

En iyi kim Dh olarak seçelim.. Ankete sizde katılın..

http://forum.donanimhaber.com/m_47189899/mpage_1/f_/key_//tm.htm#47189899

Böylesi daha mantıklı. Hadi DH görelim bakalım kim iyiymiş !

Ve benim oyum ; Gannicus

Aynen bende Gannicus'a verdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wéndigo

şu kim kimi döver konusu da bitse iyi olacak

+1
  • Bazı arkadaşlar sürekli konuşuyor Goa için söylüyorum Crixus'un Goa daki boş beleş şampiyonluğunu eleştirip duruyorlar. Blood and sand'a dönelim isterseniz.. ? Söylemeden edemiyeceğim aslında hiç tartışmayada girmek istemiyorum ama söylemek istiyorum. Konu dışındaki ankettede belirttim.
    Crixus'un yardımı olmasa Spartacus biraz zor şampiyon olurdu GOA'da Crixus'a beleşci şampiyon derler tekrar açın bakın Blood and sand'ı o sahneyi tekrar izleyin isterseniz ? Hangi sahneden bahs ettiğimi iyi biliyorsunuz.. Hangisi beleşci sizce ?
  • quote:

Bazı arkadaşlar sürekli konuşuyor Goa için söylüyorum Crixus'un Goa daki boş beleş şampiyonluğunu eleştirip duruyorlar. Blood and sand'a dönelim isterseniz.. ? Söylemeden edemiyeceğim aslında hiç tartışmayada girmek istemiyorum ama söylemek istiyorum. Konu dışındaki ankettede belirttim.
    Crixus'un yardımı olmasa Spartacus biraz zor şampiyon olurdu GOA'da Crixus'a beleşci şampiyon derler tekrar açın bakın Blood and sand'ı o sahneyi tekrar izleyin isterseniz ? Hangi sahneden bahs ettiğimi iyi biliyorsunuz.. Hangisi beleşci sizce ?

Spartacus'de beleşci, beleşci değil diyen olmadı. Ama şampiyon olmak bile istemiyordu, böyle "Oley thiekoloes'i yendim çok onurluyum." ayaklarına yatmadı. Ve Crixus'u alır şimdi dövüşseler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dodgé

Sadece 6 bölüm yayınlanan bir dizinin ana konusu 50 küsür olmuş.Forumda bazı diziler 4. sezonlarını oynadıkları halde konuları 5-6 sayfayı geçmiyor.Yani demek istediğim bu dizinin büyük bir hayran kitlesi oluşmuş durumda.Bunu demek istedim.Dikkatimi çekti

İyi yakalamışsın. Şimdi 2. sayfadaki mesajıma baktımda ta kasımda yazmışım sabırsızlıkla bekliyoruz falan filan. HD fotolar, teaserlar.. 4.5 ay ne ara geçti gitti.
  • Gods of the Arena'yı 2.kez bitirdim, bu sefer konuyu bildiğim için ayrıntılara yoğunlaştım ve birçok hata buldum .

En basitinden bir tanesi :

SPOİLER İÇERİR:

Oenomaus, eski doctore ile savaşırken bir kılıç darbesi dikkatimi çekti,

Doctore oenomaus 'a vururken kılıcı sol yukardan sağ aşağı doğru geliyor.Şu şekilde yani \

Spartacus: Gods of the Arena

Ama yara izi tam tersi şekilde çıkıyor / şeklinde .

Spartacus: Gods of the Arena
  • quote:

Orijinalden alıntı: lev@

quote:

Bazı arkadaşlar sürekli konuşuyor Goa için söylüyorum Crixus'un Goa daki boş beleş şampiyonluğunu eleştirip duruyorlar. Blood and sand'a dönelim isterseniz.. ? Söylemeden edemiyeceğim aslında hiç tartışmayada girmek istemiyorum ama söylemek istiyorum. Konu dışındaki ankettede belirttim.

Spartacus'de beleşci, beleşci değil diyen olmadı. Ama şampiyon olmak bile istemiyordu, böyle "Oley thiekoloes'i yendim çok onurluyum." ayaklarına yatmadı. Ve Crixus'u alır şimdi dövüşseler.

Ama şampiyon olduktan sonra şampiyonluk hoşuna gitmeye başladı

@sencerinho
    bu arada tebrik ederim çok dikkatli izlemişsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GalacticHope -- 3 Mart 2011; 19:34:28 >
  • Final mükemmeldi. İlk defa bir bölümde sex sahnesi yoktu. Olumlu veya oumsuz olduğu için söylemedim sadece dikkatimi çekti
  • Boşa tartışmayın millet,bir dizi yüzünden neredeyse birbirinizi kıracaksınız he

Kill them all sözü her şeyi açıklıyor
  • Spartacus'un sesini özlemişim be sonunda duygulandım.Bende demin izledim finali.
  • Beyler onu bunu bırakında 47:15 ve 52:47 dakikalara bi bakın hele gözünüze birşey çarpacak mı
  • Bitmeseydi dizi 33 saate yeni bölüm geliyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DamonSalvatore

Bitmeseydi dizi 33 saate yeni bölüm geliyordu.

Of hatırlatma :S

Ne olurdu ki bir düşünelim , Gannicus kendine yeni birşeyler bulma çabasında :D
    -Hane'de herkes Crixus'a saygı duyuyor tabiki ,
    -Mükemmel kapışmalar izliyoruz, Doctore milleti kırbaçlıyor. :D
    - Ashur hinlikler peşinde

keşke biraz daha uzun olsaydı yahu.
  • Andy yakışıklı karizmatik adam onsuz olmuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nicomedia66

quote:

Orijinalden alıntı: Melladin

quote:

Orijinalden alıntı: Melladin

quote:

Orijinalden alıntı: 34

Hala Crixus diyorlar.
    İster baş ister son rol olsun SPARTACUS !

kardeşim ezilme diyorsun şarap nedir ya şarabını yemeğini vermesinler, dışlasınlar... adamını karısını öldürüyorlar ya bilerek, var mı ötesi? En sevdiği arkadaşını öldürmek zorunda kalıyor var mı ötesi?

Crixus hastalığı; millet kendine benzetiyormuş birde. Spartacus kadar zorluk kimse yaşamamıyor bu dizide, hala boş yorumlar yapmayın, diziyi sadece siz izliyorsunuz dimi? At gözlüğüyle Crixusa bakarsan tabi kral o...

Bunun tartışmasına girmeyin, Gannicus da goa'da kraldır, gerek davranışları gerek karşılaşmalarıyla, crixus kimle karşılaştı bu sezonda söyleyin ya. Karşılaştırın bi Gannicus ile sonra gelin adamın gözlerini bağlayıp dövüşmesi bile Crixus'un beleş şampiyonluğuna bedel, maval okumayın burada.

adam haklı beyler dağılabilirsiniz

bu arada spartacusun gerçek ismini bilen var mI? araştırdım ama bulamadım

nerden araştırdıgını çok merak ettim hocam

hmm spartacusu oynaynın adını sormadım dizide surekli bana spartacus diye hitap ediyorlar bu benim gerçek adım değil -sura bana bu isimle seslenmezdi diye dialoglar geçiyor onu soruyorum
  • @melladin
    gerçek adını hiç söylemedi zaten şampiyon olduktan sonra i am spartacus diye bağırıp durdu
  • Gannicus be.

Ashur da Crixus'a güvendim böyle oldu diyip duruyordu bacağı için. Yavşadım tokatı yedim demiyor da
  • ARKADAŞLAR SANIRIM WİKİPEDİA DA FALAN GEÇEN İSYAN KOMUTANLARINDAN BİRİ OLACAK ""CASTUS"" U BULDUM !!

gods of the arena'nın finalini tekrar izliyodum ki 00:06:00 ile 00:06:10 arasında spartacus bu abi kardeşlerin büyük olanı ile konuşurken(adını unuttum:D) isyan için adam toplarken hamilcar bizimlemi diyor diğeri de o bizimle ama CASTUS ve diğer galyalılar crixus olmadan .... diyor. bu castus o castus olabilirmi acaba benmi yanlış anladım altyazıda castus yazıyor çünkü
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ciudad de México

Beyler onu bunu bırakında 47:15 ve 52:47 dakikalara bi bakın hele gözünüze birşey çarpacak mı

Ne var hocam o sahnelerde evde değilim merak ettim.
  • 
Sayfa: önceki 122123124125126
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.