Şimdi Ara

Spartacus (2010 - 2013) (265. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.595
Cevap
61
Favori
678.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 263264265266267
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Guest-959295B3B

Güzeldi bence bölüm.En baştaki sahnede Mira adamın üstüne zıplayıp bıçaklayınca oha dedim

Alıntıları Göster

Glaber ortada kalacak valla, adamı satan satana.
    Geçiş bölümü gibiydi bu bölüm.
    Önümüzdeki bölüm Agron ile Spartacus Vezüv Dağı'na giderler, orda iyice hazırlanıp daha sonra Capua'ya Crixus ve Oeanemeus'u kurtarmaya gelirler diye tahmin ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stevie G.

Glaber ortada kalacak valla, adamı satan satana.
    Geçiş bölümü gibiydi bu bölüm.
    Önümüzdeki bölüm Agron ile Spartacus Vezüv Dağı'na giderler, orda iyice hazırlanıp daha sonra Capua'ya Crixus ve Oeanemeus'u kurtarmaya gelirler diye tahmin ediyorum.

Alıntıları Göster
    Ya ben bu suriyeliyi gannicus sanıyordum. Gannicus olayı spartacustan önceymiş meğer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asdfcizxc

Güzeldi bence bölüm.En baştaki sahnede Mira adamın üstüne zıplayıp bıçaklayınca oha dedim

Hocam kaç defa kan fışkırdı sonra sahnenin sonunda Mira'nın üzerinde kan falan yoktu.Bu sahneler aslında dizinin başından beri hoşuma gidiyor ama yapmacıklaşıyor sanki giderek.Fena değildi bölüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Max Richter

quote:

Orijinalden alıntı: Asdfcizxc

Hocam kaç defa kan fışkırdı sonra sahnenin sonunda Mira'nın üzerinde kan falan yoktu.Bu sahneler aslında dizinin başından beri hoşuma gidiyor ama yapmacıklaşıyor sanki giderek.Fena değildi bölüm.

Alıntıları Göster
    Yeni Spartacüs'e birtürlü ısınamıyorum dizide bir eksiklik hissediyorum.

Yeni Spartacüs karakteri görüntüsü ve duruşuyla daha sağlam bir karakter ama Andy daha mütevazi bir görüntüye sahipti. Andy zekası ve içindeki hırsı önplana çıkaran bir karakter sunuyordu ama bu karakter daha çok savaşçı ve kas gücüne odaklı bir hava veriyor, Andy gibi gaza getiren ve etki bırakan bir durum yok bilmiyorum tam anlatamıyorum ama birşeyler eksik yeni Spartacüs'de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidEye -- 16 Şubat 2012; 14:18:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exhell

Ya ben bu suriyeliyi gannicus sanıyordum. Gannicus olayı spartacustan önceymiş meğer.

Bence bir an önce çık git konudan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teslaman

quote:

Orijinalden alıntı: Exhell

Bence bir an önce çık git konudan.

Alıntıları Göster
    Biraz fail olmuşuz işte gods of arenadaki bölümlerin hiçbirini hatırlamıyorum ki. özetini izleyince çaktım.

spartacus başlarken insan bi özet verirdi. blood and sand ın özetini vermişler , insan nasıl hatırlayacak o kadar bölümü
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bucephalas

Biraz fail olmuşuz işte gods of arenadaki bölümlerin hiçbirini hatırlamıyorum ki. özetini izleyince çaktım.

spartacus başlarken insan bi özet verirdi. blood and sand ın özetini vermişler , insan nasıl hatırlayacak o kadar bölümü

Alıntıları Göster
    Dizimag'den izlemeyipte indirdiği 720p sini izlemek isteyenlere bir önerim var

Spartacus (2010 - 2013)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Katates Pızartması

Spartacus (2010 - 2013)

Alıntıları Göster
    Bunda andy olmalıydı, yalan dünyada ise Burhan Altıntop olmalıydı mesajları bitmek bilmiyor.
  • quote:

Spartacus (2010 - 2013)

Alıntıları Göster
    Oh oh, yeni bölüm gelmiş, hemen izleyeyim.
  • quote:

Spartacus (2010 - 2013)

• quote:

Orijinalden alıntı: Ironist

quote:

Spartacus (2010 - 2013)

Alıntıları Göster
    Güzel bölümdü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ironist

quote:

Spartacus (2010 - 2013)

Alıntıları Göster
    Pınar Batum küfürleri çeviremiyor utanıyor galiba mesaj atıp sırf küfürler için ortaklık teklif edesim geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: VeRMİNaaRD

Pınar Batum küfürleri çeviremiyor utanıyor galiba mesaj atıp sırf küfürler için ortaklık teklif edesim geliyor

Alıntıları Göster

Ashur kardeşinden dolayı kaçmadı ki uydurmayın kardeşini görmedik bile daha kardeşi olduğunu bile bilmiyoruz sadece bir teori
  • quote:

Ashur kardeşinden dolayı kaçmadı ki uydurmayın kardeşini görmedik bile daha kardeşi olduğunu bile bilmiyoruz sadece bir teori

Alıntıları Göster

crixusun arenaya çıkacağını söylemiştim.video linki bile verdik adamlar hala yolda kurtarılacak diyor :D tahminim doktorenin karşısına arenada şansa gannicus çıkacağı.bakıp göreceğiz.ama bir sonraki bölüm çok sağlam olacak belli oldu.
  • quote:

Ya Ashur Spartacus'dan korktu,saldırırlarsa ölceğini düşündü zaten Roma için canımı veremem dedi öldürürken.
  • quote:

Orijinalden alıntı: myres

crixusun arenaya çıkacağını söylemiştim.video linki bile verdik adamlar hala yolda kurtarılacak diyor :D tahminim doktorenin karşısına arenada şansa gannicus çıkacağı.bakıp göreceğiz.ama bir sonraki bölüm çok sağlam olacak belli oldu.

Bence Gannicusla beraber hepsi arenadan kaçacak
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: myres

Bence Gannicusla beraber hepsi arenadan kaçacak

spartacuste arenadaydı videoda.hatta glabere doğru yollanan bir mızrak vs vs. starz yayınlamış videoyu youtubeda görmüştüm.

dizide eksik spartacus'un değişmesi değil bence. BATİATUS :)

meşhur lafı varda yazmim şimdi. :)
  • quote:

Ne utanması direk çeviriyor . Kendi bile ekliyor olabilir çok tarz küfürler var dizide
  • quote:

Bunu ben yazmıştım, hala arkasındayım .
  • quote:

Orijinalden alıntı: İmladris

quote:

Ne utanması direk çeviriyor . Kendi bile ekliyor olabilir çok tarz küfürler var dizide

hafifletiyor bence küfürleri
  • 
Sayfa: önceki 263264265266267
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.