Char aslen bi arkadasımındır baya yakın arkadasımdır kefilim kendsinin zaten gorusmeleri ben yapıcam tum yetki bende ben satıcam charı bi dier deişle neyse char normal eskisi skilelre gore ful farmlıydı yeni gelen skillerede farm yapılması lazım birazcık
itemler yeterince iyi ayrıca char statuse girmiyor pillsiz isyu kestigimi belirmek isterim fiyatı 350ytl dir son fiyatdır mumkun oldugunca MERSİN den elden verilcek!! dier sehirlerde once para gelir sonra char charda yeterince element bol bol 3-5 set cıkaracak kadar vardır zaten char alchemy si aşşa yukarı % 95 oranında tamdır charı satma sebebi oyundan sıkılmamız ve bırakmak istememizdir buyrun resimler + 80 lvl noname iti vardır
quote:
Verilen ilanlar altında , iğrenç, tiskinç, ne biçim char bu, fiyat fena kazık vb yorumlar direk silinecek, bu yorumların sahbi ceza puanları veya uzaklaştırmayla ödüllendirilecektir. Hep dediğm gibi alan alsın, almayan tezgahın önünü kapamasın.
maillerinizi buraya yazın ben sizi eklicem fiyat 350 dir gayet ucuzdur daha ucuzunu bulamazsınız 80 lvl no name iti vardır full alchemy dir
Sanırım benim phy defansım senden daha iyi :P
Daha 52Lv'im değil mi ??
haha.. Şaka bir yana güzel bir karakter.. Umarım hakettiği kadar eder.
uhehue iron skin sekil olmus
Güzel char satarsın inş.
quote:
Orjinalden alıntı: saygacfurkan
Güzel char satarsın inş.
saol kimin eli deyiyo
inşallah satarsın ne dim yanidolar yükseliyor zaten
Senin İçin Kıyak Yapım 1 Ykr Veririm Ben Olsam Kaçırmam Bu Fırsatı Şaka Bi Yana Char Güzel. Resimler Çoktu Bakamadım.