Şimdi Ara

sparkle geforce 8800 gts 320 mb mı alsam yoksa.... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ekran kartını aldım fakat leadtek ler 60 tl daha fazla.450 ye sparkle GeForce 8800GTS 320MB GDDR III PCI-E x16 SLI EKRAN KARTI aldım.vista da yüklüydü.5,9 vardi ekran kartına pc ye ise 5,0 verdi.bilgisayar baya iyi oldu 1,400tl e kasa yı topladım.
  • ee nası fps düşüş sorunu yaşıyo musun?
  • @byzantium Hayırlı olsun arkadaşım.

@venomvenom Senin ben gorum. Saygılı ol. Adamı deli etme! Yardımcı olmaya çalıştık. Senden farklı birşey yaptığım yokmuş, de' mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ñolofinwë -- 28 Temmuz 2007; 18:15:58 >
  • Ben gayet saygılıyım. Mesajlarımı okursan bir daha açık bi şekilde görebilirsin. Ayrıca adam almış işte kartı pek de yardımcı olamamışsın aldırmama konusunuda.
  • hayırlı olsun ekran kartın, güle güle kullan. ben de dün aldım, daha test etme fırsatım olmadı. en son sürücüyü indiriyorum şimdi.(162.22)
  • Amacım aldırmamak değildi. Zaten bunun tartışılacağı yer de burası değil... Başlığı kirletmeyeyim.
    Kendi saygısızlığım için de özür dilerim. Kafam çok bozuk ister istemez size yansıttım. Affedersiniz...

Byzantium, hocam sen de testler eklersen sevinirim.
  • quote:

sparkle nie bu kadar ucuz farkı ne acabaaa

kutusunda oyundu zart zurt yok driver cdsi bir iki kablo dönüştürücü okadar kutu içeriğinden tasarruf etmiş
  • Ben Sparkle 8600 GT aldım geçen gün gereksiz yere ısındı ve geri götürdüm, kutusuna gelince tek kelimeyle rezalet bir kutusu vardı ne içerik ne kitapçık ne adam gibi bir kablo hiçbirşey çıkmadı içinden 8800GTS'lerde de kutu içeriğinin farklı olduğunu zannetmiyorum, tahminimce içinden çıkan kitapçıkta AGP kartların nasıl bağlandığıyla ilgili 2 sayfalık, 7 dilde bir kitapçık vardır ...

Şimdi MSI 8600GT OC bekliyorum inşallah bunda sorun olmaz...
  • valla kutusu gayet iyiydi.sparkle a verilen ödüller.dx 10 hakkında bilgiler.driver cd si.hdmı,normal tv,hdtv kablosu dvı dönüştürücüsü çıktı.ben hayatımda hiç bu kadar büyük ve geniş ekran kartı görmedim önceki ekran kartım en6600 dü ikisi yan yana koyup baktım baya bi fark var.lost planet aldım yükledim.24 fps veriyor.fps olayı ile yeni karşılaştım düşük mü değil mi bu puan herşeyi açtım.hdr ı high değilde medium a veya low a düşürünce baya bi performans artıyor.yalnız benim monitör 1280 1024 fakat lost planet te dha önce karşılaşmadığım çözünürlük çıktı 1152ye bilmem kaçmı neydi.fakat dx9 la dx 10 arası çok bi fark yok zaten aynı ayarlarda 4 fps düşüyor.ayrıca qüick start guide diye kılavuz çıktı.galiba dx 10 olyını crysis ile bulucam.dirt i yükledim bide zaten 2 oyun yükleyebildim.onda da 1280 1024 high olabilenler high pilotun detayı gibileri de ultra da ve arada bir tekliyor.oda dikkat ettim harddisk ışığı yanarken oluyor.valla gayet memnunum oyunlarda mesela lost planet te söylendiği gib alt+tab yaptım yine girdim oyuna fps yine aynıydı.ses sorunu yok kasa 5 fan olmasına karşın hiç ses çıkarmıyor.ısınma sorunu ise ayarlardan fan hızını arttırdığımız zaman sorun kalkıyor.

• evet oyun yok zaten kutuda ben orjinal almıyorum malasef 5 tl korsan dvd alıyorum.galiba asus marka ekran kartında ghost recon veriyor.valla ses sorunu dediler fanı en sonda çalıştırdım ses yok .ısınma dediler fan hızı normalde iken bile sorun yok.tabi benim yanlara taktığim 120 mm lik fanlar etkili olmuşda olabilir.rainbow six de meğersem ateş edince silahdan ateş çıkıyormuş ve baya da etkili oluyormuş önceden bunları görmeden bitirdim.mesela aynı oyunda adama ateş edince kanı arkaya sıçrıyormuş bunu da yeni gördüm.valla herkese tavsiye ederim.bence beklemek yanlış hep yeniler çıkıcak hep daha pahalısı gelicek.o yüzden iyi düşünün derim.
  • lost planet te dx 10 versiyonunda herşey açıkken herşey high da iken 1280 960 ta hdr high da en düşük 13 fps.1152 720 de hdr medium da ise 26-30 fps en az.f.e.a.r da maximumda 1280 1024 de %100 40 fps ve üstü.hiç 40 ın altına düşmedi.70 fpslerde.company of heroes da very high da 1280 1024 de average fps=54 en düşük 42 fps.3d mark 2006 da 11500 puan aldı.2 gb ram,e6320 1.86 ghz,8800 gts 320 mb özelliklerinde.şuan da bulunan bütün oyunları en yüksek güzelce oynayabiliyorum ama asıl durum crysis le ortaya çıkıcak yardımlar için çok sağolun.

• 8800gts alıncaksa tek seçim sparkle olmalı bana göre çünkü diğerlerinden ucuz ama tam bir o.c canavarı diyebilirim, ben 650/2100 kullanıyorum tüm oyunlarda henüz en ufak bir sorun yaşamadım ama tek can sıkıcı nokta alt-tab meselesi
  • yalnız bişey anladım bütün 8800 gts lerde alt+tab sorunu olucak diye birşey yok.çünkü bir bende olmuyor.beş parmağın beşide bir değildir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: byzantium

yalnız bişey anladım bütün 8800 gts lerde alt+tab sorunu olucak diye birşey yok.çünkü bir bende olmuyor.beş parmağın beşide bir değildir.

Tüm GTS'lerde olmuyor, evet Hatta, GTS'ye özgü bir sorun da değil.

Acaba, hangi oyunlarda test ettiniz?

Özellikle Company of Heroes'te, Lyon gibi bol bina bulunduran bir haritayı açmanızı (tabii, tüm ayarlar en yüksekte olacak) ve FRAPS'la durumu gözlemenizi öneririm.

-----

Sorun olmamasına sevindim

Garip bir şey :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 29 Temmuz 2007; 18:20:36 >

• valla pc çok iyi oldu bugün yatmadım yaklaşık 9 saat oldu oyun oynayalı bugünlük yatmadım.company of heroes da denedim hiç bişey değişmedi.hatta masaüstüne girip tekrar oyuna girince ilk başta fps düştü sonra sonra eski haline geldi.şimdiye kadar colin mcrae dirt,lost planet,f.e.a.r,graw2,s.t.a.l.k.e.r,sp:double agent,spiderman 3 oynadım.hiç bişey fark ettirmedi.bide 9 saat oynadım ekran kartı nın sıcaklığı 72 derece oldu bu normal mi.notebook da 90 dereceler oluyodu da bişey olmuyodu sadece uyarıyordu.sorun yok herhalde.ama en çok fark ettiren oyun colin mcrae dirt ve lost planet(zaten oyunu açamıyordum).

• quote:

Orjinalden alıntı: Mene

quote:

Orjinalden alıntı: byzantium

cagann dediğin baya mantıklı geldi.2 yıl önce 6600 300 tl idi simdi 50 tl lerde dolaşıyor.senin dediğin galiba SLI bağlantı yapmak değil mi?simdi ucuza alsam dx10 destekli kart ilerde bi tane daha taksam daha ucuza 8800 gts kalitesi yakalayabilirmiyim?(mesela 2 tane 8500 gt>8800 gts mi?)

ne yazıkki 4 tane bile 8500GT olsa 8800gts etmez

+1

• DH 2.el bölümüne bir göz atabilrisin 8800gts veya x2900xt satan biri olabilir..
  • gtx le gts arasında fiyat farkının olduğu kadar performans farkı yok.bence bu yıl satış patlaması 8800 gts lerde olucak gibi.
  • malesef resim koyamadım bendeki resim3,75 mb sınır 400 kb miş
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.