Şimdi Ara

SPARKLE CALİBRE X265 (GTX260) KULLANICI İNCELEMESİ. OCSİZ 4 ÇEKİRDEK VE 2 ÇEKİRDEK CRYSİS TESTİ EKTE (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
8.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kartını iyi günlerde kullan gerçekten güzel ve iyi oc olmuş.fakat zotaclarında bu hızlara cıkan kartları var mesela ben cıkarıyordum gtx260 ıle senın değerlere,yani bu birazda sans işi.

bide bende söyle bişey varya corei7 920 var 3.8 ghzde kullanıyorum stak fan ile oyunda falan 55 derece sende soğutucu falan var ona rahmen sıcak.işlemcılerın oc kabılıyetlerının farklı oldugunu görmüştümde,ısınmama kabılıyetlerını görmemiştim
  • Aynı kartı kullanıyorum ama skor biraz düşük çıktı sanırım CPU ve işletim sisteminden kaynaklanıyor..

SPARKLE CALİBRE X265 (GTX260) KULLANICI İNCELEMESİ. OCSİZ 4 ÇEKİRDEK VE 2 ÇEKİRDEK CRYSİS TESTİ EKTE

SPARKLE CALİBRE X265 (GTX260) KULLANICI İNCELEMESİ. OCSİZ 4 ÇEKİRDEK VE 2 ÇEKİRDEK CRYSİS TESTİ EKTE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yexego -- 25 Temmuz 2009; 0:05:37 >

• Selam arkadaşlar,

Bu Sparkle modeli ile Zotac gtx260 amp2 edition arasında kaldım. Kesinlikle o/c yapmayı düşünmüyorum. Hangi kartı tavsiye edersiniz?
  • calibre her ne kadar iyi bir brand olsa bile günlük kullanım için çekirdek hızınız fazla dikket ediniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceremony

Selam arkadaşlar,

Bu Sparkle modeli ile Zotac gtx260 amp2 edition arasında kaldım. Kesinlikle o/c yapmayı düşünmüyorum. Hangi kartı tavsiye edersiniz?

Kimse yok mu bu konuda fikrini söyleyecek?
  • Güzel inceleme olmuş fikir vermesi açısından şu sıralar GTX 260 lar F/P ürünleri oldular...
  • quote:

quote:

Selam arkadaşlar,

Kimse yok mu bu konuda fikrini söyleyecek?

ikisinide kullanan biri olarak calibre diyorum.
    zaten amp2 yi sattım.
  • birde arkadaşlar crysis için özellikle cpu oc siz ht kapalı ve
    2 çekirdek oc siz ht kapalı olarak tesleri ekledim.
    neredeyse hiç fark yok.
    Şuan için oyunlarda 2 çekirdek üstü gereksiz gözüküyor. oc yapmadan bile değerler neredeyse aynı crysisde.
  • Merhaba scerit,

Öncelikle tavsiyeniz teşekkür ederim. Bugün itibarıyla sparkle'ın siparişini verdim. Yalnız kafama takılan ilk iletinizde ki son cümle oldu. "OLAN BANA OLDU BOŞUNA BUkadar PARA VERDİM" demişiniz. Bunu neye bağlayarak söylediniz? İşlemci için mi, yoksa zotac amp versiyonu için mi?
  • kardes warhead varsa 1280x1024 gamer dx9 da airfield flythrough testı yaparmısın
  • quote:

Merhaba scerit,

Öncelikle tavsiyeniz teşekkür ederim. Bugün itibarıyla sparkle'ın siparişini verdim. Yalnız kafama takılan ilk iletinizde ki son cümle oldu. "OLAN BANA OLDU BOŞUNA BUkadar PARA VERDİM" demişiniz. Bunu neye bağlayarak söylediniz? İşlemci için mi, yoksa zotac amp versiyonu için mi?

işlemci için söyledim. tabikii.

@Timeguard anakartım bozuluğu için sitemim çalışmıyor sonra eklerim.
  • şekli baya güzel inceleme için sağol
  • Bu karttan Core 2 Quad 6600 ile tam performans alabilirmiyim?
  • elbette performans alabilirsin daha önceki ilemcimde benim q6600 dü ama biraz overclok yaparsan işlemciyi daha iyi olur.
  • Cvebaın için teşşekkürler kardeş. Sana bi kaç sorum olacak Ben q6600 ile voltajla oynamadan overclockta en çok kaça ghz'e ulaşırım ve ulaştığım seviyede alacağım herhangi bir(gtx 260 vea hd 4890) ekran kartından tam performans alabilirmiyim ve Calibre gtx 260 (x265) 400 ytl ve Sapphire hd 4890 oc Edition 392 ytl iken hangisi oyunlarda daha yüksek performans sağlar bana onu merak ediyorum. Cevabınız için şimdiden teşşekkür ederim.

Not:Ekran kartına oc yapmayı planlıyorum.
  • işlemci overclok tamamen anakarta bağlı ben q6000 650 slı anakatıla 2.7 ghz zor çıkarken. p35 anakartla 4.05 ghz e hız aşırtabildim günlükte 3.6 kullanıyordum.3 ghz üstü sana fazlasıyla yeterli olur.
    4890 gtx 260 dan iyi karttır. ama calibre gtcx 260 çok iyi oc oluyor ve 4890 ı çok rahat geçiyor. tabiki hepsi aynı şekilde oc olurmu bilmem.
    ati seviyorsan 4890 al. nvidia seviyorsan gtx 260 calibre al. bu arada gtx260 calibrenin fiyatı 350 civarı 400 değil.
  • 350 mii ben bi tek vatanda var biliyorum ordada 400 ytl 350 ytl ye olsa düşünmeye gerek yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karinexx

350 mii ben bi tek vatanda var biliyorum ordada 400 ytl 350 ytl ye olsa düşünmeye gerek yok

http://www.vatanbilgisayar.com/ProductDetails.aspx?I_ID=39209

wold card'a %12 indirim 5 taksit 354tl
    ama sonuncusunuda satmışlar.
    saygılar.

• Arkadaşlar ben 2 seçenek arasında kaldım .
    Sparkle Calibre x265 : 10 taksit 403 TL ... [OC Mod] 666 GPU , 2268 MHz
    Zotac GTX 275 : 10 Taktis 458 TL ... [SD Mod] 633 GPU , 2268 MHz
    Hangisini önerirsiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheMEA -- 16 Eylül 2009; 3:32:00 >
  • Ben bu kartı aldım ama call of duty felan cok iyi fps bekliyordum ama memnun olmadım cok az geldi bana bide nfs sfiht full ayar aa kapalı 15-14 fps aldım şundan şüplendim güc kaynagım 350 w dandik bişi ekrankartı 500 w isityo bundan olabilir dedim ve ocz nin 500 wat sl destekli güç kaynagından spariş verdim gelince bakcam nasıl olacak diye uamrım fps felan artar yoksa cok üzülecem cokk :(
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.