Şimdi Ara

SPARK mı?-Hatchback Aveo'mu??

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu ikisi arasında gidip geliyorum.Üniversitede yani daha çok şehir içinde kullanabileceğim bir araba düşünüyorum.Sizce hangisi daha az yakıt tüketir?En fazla 11000 tl verebilirim.Avantajları nelerdir?Lütfen yardım ediniz.Teşkkürler...

• Yakıtları konusunda bir fikrim yok ama spark çok küçük bir araç. Bence Aveo daha mantıklı. Hem daha fazla güven verir. Spark benim içime sinmezdi açıkçası. Bence kesinlikle aveoya bakın, teşekkürler

Bende öğrenciyim ve sizinde dediğiniz gibi ilk önce ekonomiye bakıyorum. Motor hacmi acısından Spark daha ekonomiktir. Tüpte takılacağı için, şehir içi toplu taşıma araçlarından daha ucuza istediğiniz yere gidebilirsiniz. Ancak, motor hacmi çok kücük olduğu için, araç doluyken ve rampalarda sorun yaşayabilirsiniz. Birde otomatik vites alacaksanız hele çekişle ilgili şikayetleriniz artabilir.

Bana sorarsanız, eğer fazla bagajım yoksa, SX 1.0 Spark modeline bakardım.Sanırım bundan iyi ekonomi yapılmaz. Ama bagajım hep olacaksa, ve aracımda genelde tek kişi olmayacaksam ve birazda motorun yeterli gücüyle sürüş konforu istiyorsam 1.4 SE Otomatik Aveo HB' e bakardım.

Saygılarımla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burak DEMİRAL -- 9 Ağustos 2009; 15:13:40 >

Kamp, Tekne ve Karavan Kulübü:
    http://www.kampteknekaravan.com
  • Yardımlarınız için teşekkürler.Baska fikir iletmek isteyen yok mu?
    Üniversiteye gidiyorum diyorsun arkadaşlarınla gezmeye kalksan Spark'a sığmak biraz zorlar,bir de benim şahsi fikrim Spark'ı pek beğenmiyorum arkadaşlarından biriside sana böyle dese moralin bozulabilir sonuçta az bir para vermiyorsun.Aveo
    Aveo mu Colt mu??
    9 yıl önce açıldı
    AVEO mu CRUZE mu?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.