Şimdi Ara

Space Engineers GEZEGEN GÜNCELLEMESİ GELDİ..!! [ANA KONU]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
2.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Space Engineers GEZEGEN GÜNCELLEMESİ GELDİ..!! [ANA KONU]

Merhabalar, kısa süre önce youtube oynayış videoları ile tanıştığım, minecraft türüne benzetebileceğimiz bir oyundur space engineers. Kısa bir süre oynadıktan sonra direk satın aldım zaten. Oyunda türk oyuncu sıkıntısı olduğunu fark ettim ve konusunu açmaya karar verdim.

Oyun uzayda geçiyor, minecraft da nasıl maden kazıyorsak burada da astroidleri kazıyoruz ve oyunda işleyebileceğimiz madenleri çıkartıyoruz. Madenleri ham olarak çıkartıkdan sonra rafineride işleyip montajcıda istediğimiz parçaya çeviriyoruz. Buradan sonrasıda zatnen hayal gücüne kalıyor, isterseniz uzay istasyonu, kocaman bir gemi, kazı canavarı yada savaş gemisi gibi şeyler yapabilirsiniz kısacası hayal gücünün sınırı yoksa bu oyunun da sınırı yok.

Yaratıcı mod ve hayatta kalma modu olmak üzere 2 mod mevcut. Tabi dünya yaratırken ince ayarlar yapmak mümkün. Ve en önemlisi oyunumuz türkçe.

Oyunda çeşitli sunucular mevcut, isterseniz yeni bir "çevrimiçi" oyun yaratıp arkadaşlarınız ile oynayabilirsiniz, yada arkadaşlarınızın oyununa katılabilirsiniz.

Büyük Güncelleme

Merakla beklenen "Gezegen" güncellemesi tüm oyunculara hayırlı olsun.

Oyunun sitesi:http://www.spaceengineersgame.com/
    Satın alabileceğiniz Steam sayfası:http://store.steampowered.com/app/244850/?l=turkish

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reliq -- 13 Kasım 2015; 2:04:46 >

• TR altyapısında şu anda sunucu bulunmadığını farkettim. Elimdeki imkanlar ile bir sunucu açtım dedicated İstanbul'da bir verimerkezinde barınan sunucumda. Yurtdışı sunuculara göre çok rahat oynanıyor şu anda oyun problemsiz. Oyun alpha aşamasında olduğu için bazı problemler çıkabilir, bunun dışında performansı üst seviyede tutmak icin temizlik yapılırken veya updateler için ara ara bakıma alınabilir.

En önemli kural sunucuda temizlik yapılırken herhangi bir istasyon veya gemiye beacon eklenmemişse o silinecektir. Beacon illa çalışır durumda olmasına gerek yok kapalıda tutabilirsiniz ama mutlaka yaptığını her istasyona, büyük ve ufak gemiye beacon ekleyin.

Sunucu Adı: [TR] SETR Survival PvP 10-1-1-1

Oyun Modu: Survival
    Asteroid Sayısı: 16 ( İhtiyaç duyuldukça eklenebilir )
    Envanter Boyutu: 10x
    Montajcı Verimliliği: 1x
    Rafineri verimliliği: 1x
    Montajcı Hızı: 1x
    Max Oyuncu: 24
    Auto Healing: Açık
    Silahlar: Açık
    İtici Hasarı: Açık
    NPC Gemileri: Açık
    Dünya Boyutu: 100KM
    Harita: Asteroid senaryosu ile 16 asteroid, asteroid ayları temizlenmiş durumda performans için.
    SpawnShip: Custom Spawn shipler son update ile devre dışı kaldı. Elle dosya değiştirildiğinde hata veriyor oyun. Bu steam workshopa eklenecek modlar ile ayarlanacaktır.

İyi oyunlar

• Çok güzel bir oyuna benziyor, çevre ve diğer insanlarla etkileşim artarsa çok daha güzel bir oyun olur.
  • sağlam potansiyele sahip oyun. türklerden pek ilgi görmemiş. halbuki türkçe desteği bile var.
  • windows 10 da görüntü donuyor arka plan çalışmaya devam ediyor.
  • Bu oynun türkiyede bir komünitesi var mı acaba ? bilgisi olan paylaşırsa s
  • lecagot kullanıcısına yanıt
    yok.. yani bildiğim kadarıyla :) o değil de başlık hoplayınca aha gezegen updatei geldi dedim ama görüyorum ki boşa heyecan yapmışım :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Merhaba ben gemi vs gibi inşşada blockları tek tek değilde sıralı halde nasıl diziyoruz? Bulabilmiş değilim ayarlar kısmıından inşşat ayarını değiştiriyorum ama tek tek koyuyor yinede.
  • mahfuzalbayrak kullanıcısına yanıt
    Yakında...

4:05'e gel ön gösterim yapmışlar.

• Reliq kullanıcısına yanıt
    e çıksa artık ya. steam'i her açtığımda, space engineers'a her güncelleme geldiğinde bakıyorum ama yok.. yok bug fixing bilmem ne.. pfff eytera breah!
  • Aylardır beklenen Planet Update az önce geldi arkadaşlar. Marek canlı yayında "Planets are unleashed" dedi, hepimiz muradımıza erdik. Bu oyun daha çok gelişecek. 1.7GB'lık update'i adil kullanım kotası yüzünden 200KB/s ile indiriyorum Steam'den.
  • diverapo kullanıcısına yanıt
    tam da fallout 4 çıkmışken?? bu zamanı mı beklediniz leayn!!!!!
  • Videoyu ana sayfaya ekledim, Tamda akk varken geldi

No man's sky oyununa benzettim çok güzel olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reliq -- 13 Kasım 2015; 2:17:30 >
  • Gezegenlerle birlikte şu an ciddi performans problemleri var. Aslında bu da beklenen bir durumdu ama zamanla düzeltilecektir.
    hakkaten. bi ara ram kullanımı 7.5 gb oldu. ve fps yerlerde sürünüyo zaman zaman. ama çok güzel olmuş yaa. deneme için bi gezegende açtım. hazır gemilerden biriyle atmosferin dışına çıkmak için yükselmeye başladım. sonra geminin burnunu 90'a dikince gemi stall'a düştü. böyle olmasını beklemiyordum açıkçası. gemi olanca süratiyle yere çakıldı :)
  • Yapımcıları tebrik etmek lazım bazı erken erişim oyunların yapımcılarının aksine sürekli geliştiler ve bu noktaya kadar geldiler. Gelişmeye devam da ediyorlar. Bunun yanında Medieval Engineers'ı yayınladılar ve onu da geliştitiyorlar. Destek vermek lazım. Bu yapımcılar hakediyor. Spacce Engineerse sahibim. Medievalı da destek için alacağım.
  • Gezegen güncellemesi mükemmel olmus daglar bayirlar cimenlikler kuslar felan. Daga cikip kartpostallik manzaralar cok iyi uzayli gezegeni felan da var gemi dinamikleri ve jetpack dinamikleride degismis atmosferi hissettirmisler.oyuna jet motoruda eklenmis atmosfer icin. Bayildim ama 8-9 dakika loading ekraninda bekledim. Islemci ağladı resmen tum ayarlari dusurmek zorunda kaldim ram kullanimi inanilmaz artmis.ve ara sira fps 2-3 e bile dusuyo Fakat guncelleme ile duzeltirler heralde.. çünkü şu hali ile oynamak bayağı problemli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KubilayE -- 14 Kasım 2015; 3:15:54 >
  • Bugün çok gerekmedikçe başından kalkamadım. Yıllık iznimin kalanı bununla geçecek galiba. Bu arada gün içinde bir kaçkez update geldi. Gemiyle başladığınız bir bölüm var üç gezegen ve aylarından oluşan. Ekran kartı hariç sistemimin geri kalanı oldukça eski olmasına rağmen gayet oynanabilir seviyede FPS aldım bu bölümde. Zaten en zevklisi ana ihtiyaçlarınızı sınırlı bir şekilde karşılayan küçük bir gemiyle başlamak. Donmuş bir gölün yakınına zar zor iniş yapıp gemimi parçalamaya ve istasyon yapmaya başladım. Güneş batıp doğdukça oluşan harika görselleri izledim. Bazende kafamı kaldırıp gökyüzünde gördüğüm Marsa bakıp hayaller kurarak zevkten dört köşe oldum. Oyun zaten çok iyiydi de, şimdi gerçekten bambaşka bir boyuta ulaştı. Atmosferi geçebilmek için hidrojen motorlarını kullanmak zorundayız artık. Zaten hidrojenide bunun için bir iki hafta önce çıkardılar. Aynı şekilde atmosfer içinde de planet update'i ile çıkan jet motorlarını kullanmak gerekiyor. OOoof offf. Bu oyun çok fena bir şey. Gelecekte çeşit çeşit uzay gemileriyle kurulan orduların gezegenden gezene saldırıya geçtiklerini hayal ediyorum. Bu oyuna gezegen gelmiş. Olmayacak bir şey yok neredeyse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diverapo -- 14 Kasım 2015; 4:24:36 >

bu oyun beni kara kara düşündürüyor. fallout 4 çıkmış ve ikisi arasında kalmış vaziyetteyim :( gerçi fallout 4 inanılmaz optimizasyon sorunları ve buglarla boğuşuyor. sanırım fallout'u erteleyip se'a dönüş yapcam bir müddet.

her zaman böyle bir oyun hayal etmiştim açıkçası. uçsuz bucaksız uzay ve uzayın bir köşesinde yapayalnız. yeni şeyler üreterek, yeni gezegenler keşfederek uzayın derinliklerinde maceradan maceraya koşmak.
  • mahfuzalbayrak kullanıcısına yanıt
    Gerçekten pek çok kişi (aslında yabancı oyuncuları kastediyorum) bu iki oyun arasında kalmış durumda. Ama SE'de deneyimi olanlar bu update'i uzun süredir beklediği için tercihini çoğunlukla SE'den yana kullanıyordur sanırım. Güzel olan şey ikisinin de yanı başımızda olması. Gölümüz hangisini isterse onu oynarız. Derdimiz bu olsun :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.