Şimdi Ara

SP2 hala yuklemedınız mı ? sakın bu sıteye gırmeyın :http://bbs.fozya.ru/guestbook/guestbook.shtml

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • En güvenilir şekli girin microsofta ordan autoupdate yapın artık update bölümünde gözüküyor service pack 2 sorunsuz bir şekilde bilgisayarınıza kuruluyor yüklemeniz çok ama çok önemli hatta yükledikten sonra bilgisayarınızdaki tüm trojan addware programlarını silin artık ihtiyacınız yok
    tabiki bir sonraki tehlikeye kadar!!

Service pack 2yi yükledikten sonra ufak bir update daha var onuda sakın yapmayı unutmayın.

Ama ben yoluma service pack1 devam edicem diyorsanız harddiskinize 15 gün 1 ay arayla format atmaya hazır olun hatta size bir örnekte vereyim live
    reklamlardaki yumurta testi gibi birşey

aşağıdaki siteye service pack1 yüklü bir arkadaş girmesin girerse bilgisayarı felç olur yaklaşık 30 saniyede 200 fazla trojan worm bilgisayarınıza giriyor ve felç ediyor bu şekilde yaşamak artık nette imkansız!!!

Ama service pack2 full bütün update yüklü ise bu siteye girin hiç birşey olmaz service pack2 sizi koruyacak

http://bbs.fozya.ru/guestbook/guestbook.shtml

uyarıyorum service pack1 kullananlar yukarıdaki linke kesinlikle girmesin sonra çok pisman olur

• linux yuklu arkadaslar girebilirmi merak ettim catlarim simdi girmessem
  • ulan bende servis pack 1 yüklü ama girmezsem çatlarım patlarsa patlar bakalım nolcak
  • girdim ama sp2 + zone alarm + nod32 + antivir var
  • girdim bilgisayar sapıttı format çektim sp2 yükledim zaten format atıyodum sp2siz girmenizi tavsiye etmem
  • Yaw SP2 yüklü, çokda memnunum ama yinede yemedi
  • Servispack2 yüklü makinemde AVG 6.0 free edition siteye girdim wormlar manyak gibi saldırmaya başladı şuanda işletim sistemini ele geçirdi şerefiszler hakketten iyi saldıryorlar servispack2 traş muhakkak firewall kullanmak lazım şimdi sistemi onarıp firewall kurup ondan sonra tekrar girip kapışcam bu şerefiszlerle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kadir DOĞAN -- 11 Kasım 2004, 2:54:58 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tnctr.com'a Girebilen Var mı?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Evet Zone Alarm kurdum sisteme bide onunla girdim genel saldırıları karşıladı ama sadece 1 tanesinde fire verdi oda versiyonunun eski olmasına bağlıyorum şimdi zone alarm ı güncelleştirip bidaha giricem bakalım nolcak

bu arada servispack2 tek başına tamamen yetersiz kaldı....
  • zone alarm 5.5 te yüklü "loadnew.exe" dosyası yinede makineye girmeyi başarıyor bu iş gerçektende sakat kesinlikle güvende değiliz.
  • Kasper Sky Antivirüs 4,5
    OUTPOST FIREWALL PRO 2.1
    bunlar onların nefesini keser eminim :)
    denemedim ama 100 / 100 başarı sağlarlar ikiside günlük update özelligi taşıyan sağlam programlardır
  • Amiga500 ben zonealarm ı tek geçerdim ama malesef oda yetersiz oldu sen bu bahsettiğin programlara güveniyorsan girde görelim seni bakalım ama girmeden önce haber ver benim gibi malum dönüşün biraz geç ıolabilir :)
  • Bana neden bişey olmadı acaba.
  • antivir +nod 32 + zone alarm + sp2 kullanıyorum gerçekten siteye girince nod 32 kendini gösteriyor
  • Oner virüs proramın varmı sisteminde? bi tarattır istersen? (şimdi linux kullanıyorum felan der bu :P) Şuanda tekrar updateleri ayarları yaptım zonealarm 5.5 küsür versiyonunu kullanıyorum artık giren çıkan bişide yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kadir DOĞAN -- 12 Kasım 2004, 22:17:10 >
  • Selamlar,
    Gerçekten site iyi bir saldırı yapmış. MHTMLRedir.Exploit göndererek sistemdeki bazı portları açıyor ve asıl saldırıları bu açılan portlardan gerçekleştiriyorlar.
    Ancak arkadaşın dediği gibi SP2 falan dinlemiyor. Adeta By-Pass ederek güvenlik duvarını sisteme girebilir virus.

Yukarıda sorulmuş, sadece internet explorer da etkili oluyor ve şu işletim sistemlerini etkilemiyor Linux, Macintosh, OS/2, UNIX.

Norton 2005 kullanmanızı tavsiye ederim. Bu tip tehditlere karşı çok etkili. Ayrıca worm saldırılarını dahi antivirus olmasına rağmen engelleyebiliyor.
  • bu siteye girmeye cesaretim yok sp2 ve norton security yüklü.Gerek de yok.
    Bir erotik siteye girdim geçenlerde, norton bir kaç saniyede 10 -15 tane trojanı ı bloke etti.Dar attım kendimi siteden dışarı.TAbii zarar görmeden.
  • walla arkadaşlar bende ne sp 1-2 nede firewall var bu şekilde bu siteye girdim ve hiçbir şey olmadı yaptığım sadece internet seçeneklerinden içerik danışmanını etkinleştirmekti.
  • sp2 + antivir + zone alarm
    siteye girdim makineye reset atti
    sonra actigimda sistem hatasi verdi ve simdi normal
    ben neden reset yedim?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ramroat

sp2 + antivir + zone alarm
    siteye girdim makineye reset atti
    sonra actigimda sistem hatasi verdi ve simdi normal
    ben neden reset yedim?

trojan girmiştir bilgisayara.
    aktif olması için restart gerekir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.