Şimdi Ara

SP2 Güvenlik Duvarı Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sp2 yi yükleyip Wini başlattım yeniden.Birkaç dakika normal çalıştı ama sonra sol altta Win Güvenlik Uyarısı geldi ve açık güvenlik duvarının olmadığı yazdı.Ben kendim açmaya çalışınca açılamıyor diyor.Sp2 yi yeniden yükledim değişen birşey olmadı.Ne yapmalıyım?Kaspersky ve Antispyware yüklü...

Intel Q9300 || Gigabyte 965P-DQ6 || OCZ Platinum Perf. Edition 4GB 800MHz DDR2 (2x2GB) || Zalman Cnps 9700NT || Zotac 8800GT || Enermax Liberty 400 W || Seagate 500GB ST3500320AS - 320GB ST3320620AS|| 19" ViewSonic VA912 Lcd|| Econ MC8000UE-S1 ADSL Modem || TT S-Viking VA4000BWS Kasa || Logitech Mx518 Mouse&QcK Mini
  • Hayır normalde Güvenlik duvarı açık oluyorya Sp2 yükleyince bende win restrart tan birkaç dakika sonra açık güvenlik duvarı yok mesajı geliyor.Güvenlik Merkezinden aç değincede açılamıyor yazıyor...
  • Aynı sorun bende de var ne kadar uğraştıysam o aptal uyarıyı kapatamadım. Windows güvenlik duvarı da kapanmıyor. Kaspersky anti hacker yüklü. Bazen web de 10-15 sn lik donmalar oluyor bu yüzden...

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.