Şimdi Ara

SP hesaplama sitesi lazım (nivlam.com kapanmış galiba)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlarhttp://www.nivlam.com/'a giriyorum bir yazı yazıyor (her iyi şeyin bi sonu vardır gibi bişey diyor galiba) bildiğim sp hesaplama sitesi olarak bir tek bu vardı, bunun dışında bildiğiniz bir site varsa yazar mısınız lütfen.

• Bu site gibi ayrıntılı olacağını sanmıyorum.Ne gerek var hesaplamaya kas 2m sp sonra keyfine bak.
  • Google'da Sro Character Builder BobTheVeg gibi bişiy zırvala, çıkıyor.

ediT: Bu değilmiş. Neyse mmosite iyidir^^

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tisikkirlir Sipirmin -- 6 Nisan 2009; 22:16:06 >
  • eğer char ch ise New_SRB programı var burdan hesaplaya bilirsin (Sp Calculator)
  • SoX_CoLLeCtoR o galiba sadece ch çarlar için, ben eu arıyordum mmosite'de buldum.
    Eğer doğru hesaplıyorsa L4 gelmeden önce 750-800k hadi en fazla 900k sp'ye yapavağım çar için şimdi benden 1.920.852 sp istiyor, bense sadece OHA diyebiliyorum, nasıl 2 katı artar bu ya?
    Gerçekten sınır 150 level ise bizim çekeceğimiz var sp'den.

EDİT: SP hesaplayıcı tamam da hani nivlam'da bir de kaç gapla gidersek kaç level sonra ne kadar sp yapacağımızı gösteren bişey vardı, bunun benzerini nerden bulabilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekil -- 6 Nisan 2009; 20:15:31 >
  • http://sro.mmosite.com/x/

nivlam yokken burası var dı
  • quote:

Orjinalden alıntı: tekil

SoX_CoLLeCtoR o galiba sadece ch çarlar için, ben eu arıyordum mmosite'de buldum.
    Eğer doğru hesaplıyorsa L4 gelmeden önce 750-800k hadi en fazla 900k sp'ye yapavağım çar için şimdi benden 1.920.852 sp istiyor, bense sadece OHA diyebiliyorum, nasıl 2 katı artar bu ya?
    Gerçekten sınır 150 level ise bizim çekeceğimiz var sp'den.

Eski versionlar sadece Chinese karakterler içindi^^

€uropean da eklediler uzun zaman önce.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    netsipariş.com nasıl bir site
    16 yıl önce açıldı
    sahibinden.com Ücretli Mi Oldu?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.