Bildirim
Sözün Bittiği Yer, Ss'li (Benden Yorum Yok)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
Sozun bittigi yer benden de yorum yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Partizan değilim de sen şakamısın ? Emimin sürekli bisekletle geziyolardır. 1 kere fotoğraf çekildi diyr hemen helelü hülele
Sözler bitmedi abi gelicek
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
2si de kiz bisikleti -
Ben sunu anlamadim. Simdi ben trdeki bakanin bisikletli resmini atsam onlar surekli boyle mi yapmis oluyorlar ? Tek resim ile degerlendirmek sacma.
quote:
Orijinalden alıntı: SheLDooN
Partizan değilim de sen şakamısın ? Emimin sürekli bisekletle geziyolardır. 1 kere fotoğraf çekildi diyr hemen helelü hülele
Belki o adam değildir, ama öyle milletvekili, başkan vs çok var. En bilinen örnek ukrayna cumhurbaşkanıydı sanırım.
quote:
Orijinalden alıntı: Raiden.
Ben sunu anlamadim. Simdi ben trdeki bakanin bisikletli resmini atsam onlar surekli boyle mi yapmis oluyorlar ? Tek resim ile degerlendirmek sacma.
Var mı takım elbiseli, işe giderken resimleri?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
söz uçar yazı kalır arkadaşlar yorum yazın, 18 vites mi lan -
YAV SANANE İSTER PİSİKLETLE İSTER PORŞLA GEZER KARDEŞİM ZENGİNİN MALI ZÜĞÜRDÜN ÇENESİNİ YORARMIŞ YAV
quote:
Orijinalden alıntı: zathura93
2si de kiz bisikleti
Hayır bu modeller şehir bisikleti oluyor, o senin sahip olduğun geniş çaplı tekerlekler ise dağ bisikletidir -
-
Önce siz işe okula bisikletle gidin zibidiler. Altınızda arabanız cebinizde benzin paranız olsa günde 8 saatte trafikte kalsanız okulun işin 5 km lik yolunu luks arabanızla gidersiniz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: FührerHitler
YAV SANANE İSTER PİSİKLETLE İSTER PORŞLA GEZER KARDEŞİM ZENGİNİN MALI ZÜĞÜRDÜN ÇENESİNİ YORARMIŞ YAV
Zenginin malı değil halkın malı
quote:
Orijinalden alıntı: ayanozer
Önce siz işe okula bisikletle gidin zibidiler. Altınızda arabanız cebinizde benzin paranız olsa günde 8 saatte trafikte kalsanız okulun işin 5 km lik yolunu luks arabanızla gidersiniz
Ben ayda sadece bir defa toplu taşıma kullanırım, gerisi hep bisiklet ve her gün... Ama millet olarak haklısın çoğu insan bisiklet düşman.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Theologist
quote:
Ben ayda sadece bir defa toplu taşıma kullanırım, gerisi hep bisiklet ve her gün... Ama millet olarak haklısın çoğu insan bisiklet düşman.
Ya ben kafayı yedim ya da sen,ikiside aynı kardeş -
quote:
Orijinalden alıntı: Theologist
quote:
Haftada iki veya 3 defa bisikletle nefes açayım diye her çıkışımda 10 kmlik yol giderdim evlenmeden önce.
Her çıkışımda eve sağ salim geldiğime şukrediyordum. Kufredenmi dersin bira kutusu sallayan mı dersin.
Burda elalemin bakanını 3-5 defa bisiklete bindi diye reklam edip kendi bakanlarına sovenler de ceplerinde parası olsa bakkala bile luks araçlarıyla giderler.
İzmitin merkezi yerlerinde belediyenin bisikleri var bi suru bisiklet yolu var belediyeler buna da önem vermeye başladı artık halbuki. Ama bizim millet sığır olduğu için bisiklet yolunda da gidilmiyor yayalardan.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Soz bitmis beyler. Kesin bilgi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- birinin ev adresini nasıl öğrenirim
- hayvanın akciğeri neden yenmez
- mezun olduktan sonra diploma alma süresi
- rusya amerika arası kaç km
- saraçoğlu boy uzatma kürü
- prompt mühendisliği
- ets2 türkiye haritası
- dc açıldı mı
- black friday 2025
- sodyum iyon batarya
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X