Şimdi Ara

Sözlükler hakkındaki düşünceleriniz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: berkayvural

birazdan kavga çıkacak.

Tartışmayı bildikten sonra kavga çıkmaz.

Orijinalden alıntı: Cher_Lloyd

quote:

Orijinalden alıntı: Thomas Anderson

inci den başkası yalan panpa... caps varsa yolla da yolumuzu bulak

blok geldi faul dedii

İnceyi anlamamışsın.
  • Şöyle açıklayayım. Ekşi sözlük efsanedir. Bilgi haznesi geniştir fakat sıcak bir ortamı yoktur. Yazarları cooldur hani. Uludağ favorim. Çok sıcak yazarları vardır. Çok güvenebileceğiniz insanlarla karşılaşabilirsiniz. Her konuda size yardım ederler falan. Itü ile uludağ arasındaki tek fark (bana göre) uludağ sözlüğün sol frame'inin çok hızlı hareket etmesi. Itü'de yazdığınız biraz daha değerli olur. Inci saçmalığından bahsetmiyorum bile.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orta Dünya Soy Ağacı Çalışmam | MyAnimeList | Last.fm | psn: FingolfinPF
    "Mutluluk uçsuz bucaksız ormanlardadır, bomboş sahillerdeki coşkudadır, insan elinin değmediği bir yerdedir,
    Denizin diplerinde ve gürlemesindedir. İnsanları severim ama doğayı daha çok severim."

Switch FC: SW - 8548 - 9877 - 7372 | 3DS FC: 5301 - 1859 - 0736 | Steam
  • İnciciyim ama inci bitti beyler. Modların iyi bi temizlik yapması gerekli.

Orijinalden alıntı: Captain MacMillan.

Şöyle açıklayayım. Ekşi sözlük efsanedir. Bilgi haznesi geniştir fakat sıcak bir ortamı yoktur. Yazarları cooldur hani. Uludağ favorim. Çok sıcak yazarları vardır. Çok güvenebileceğiniz insanlarla karşılaşabilirsiniz. Her konuda size yardım ederler falan. Itü ile uludağ arasındaki tek fark (bana göre) uludağ sözlüğün sol frame'inin çok hızlı hareket etmesi. Itü'de yazdığınız biraz daha değerli olur. Inci saçmalığından bahsetmiyorum bile.

itü sözlük hakkında biraz daha bilgi verir misiniz ? Üye olmayı düşünüyorumda. Tabi davetiye atacak birini bulabilirsem. :)

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

quote:

Şöyle açıklayayım. Ekşi sözlük efsanedir. Bilgi haznesi geniştir fakat sıcak bir ortamı yoktur. Yazarları cooldur hani. Uludağ favorim. Çok sıcak yazarları vardır. Çok güvenebileceğiniz insanlarla karşılaşabilirsiniz. Her konuda size yardım ederler falan. Itü ile uludağ arasındaki tek fark (bana göre) uludağ sözlüğün sol frame'inin çok hızlı hareket etmesi. Itü'de yazdığınız biraz daha değerli olur. Inci saçmalığından bahsetmiyorum bile.

itü sözlük hakkında biraz daha bilgi verir misiniz ? Üye olmayı düşünüyorumda. Tabi davetiye atacak birini bulabilirsem. :)

Itü sözlükte yazmıyorum, pek de okuyor sayılmam. Ama birkaç kere girmiştim ve sol frame hızını uludağ ile karşılaştırmıştım. Ciddi bir fark var ortada. Ha eğer uludağ'a gelirsen yardımcı olabilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

quote:

Itü sözlükte yazmıyorum, pek de okuyor sayılmam. Ama birkaç kere girmiştim ve sol frame hızını uludağ ile karşılaştırmıştım. Ciddi bir fark var ortada. Ha eğer uludağ'a gelirsen yardımcı olabilirim.

bilmiyorum ki davetiye gerekiyor mu orası için

• aradığım her şeyi bulabildiğim için ekşi

Orijinalden alıntı: Vito-Scaletta

aradığım her şeyi bulabildiğim için ekşi

oranında ortamı yok diyorlar

"The first lesson of economics is scarcity: There is never enough of anything to satisfy all those who want it."
    "The first lesson of politics is to disregard the first lesson of economics."

"Underlying most arguments against the free market is a lack of belief in freedom itself."
    "What is your 'fair share' of what someone else has worked for?"
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.