Şimdi Ara

SÖZLEŞMELİ ER OLMAK İSTİYORUM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
1
Favori
2.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    96 doğumluyum

• up
  • sozlesmeli er olmak icin askerligini yapmis olman gerekmiyor mu sonra sinavlar falan oluyor mulakatta oluyor galiba iyi arastir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • uzman çavuş ol astsubaylık sınavına gir bir oralarda şansını dene daha yaşın 18 neden hemen en düşüğüne razı oluyosun
  • @avenged @go_can

YORUMLARINIZ İÇİN SAĞOLUN
    öncelikle dediğiniz gibi askerlik görevni yapmak şart bunları biliyorum
    ayrıca uzman çavuş olmak için en az 3 yılı doldurmuş olmam gerekiyor
    benim şu anda bir mesleğim yok açıktan liseyi okuyorum vede uzman çavuş olmak için lise menzunu olmak şart
    boy kilo tam uyuyor o zamana kadar zate kilomda artar boyumda uzar diye düşünüyorum askerlik yaptıysanız nasıl zormudur iyi yönleri nelerdir kaç saaat çalışıyoruz vs bunları söylerseniz çok iyi olur interntte araştırdım kaç saat çalışıldığını bulamadım hafta sonu tatil mi bulamadım
    biliyorsanız yorumlarınızı eksik etmeyin lütfen

• http://www.youtube.com/watch?v=ovR7NPl3v30

bu video belki sana yardımcı olur dostum yolun açık olsun.
  • Mütevazı Üye kullanıcısına yanıt
    hocam tam adamina geldiniz askerligimi gecen sene yaptim astegmen olarak uzman arkadaslarda vardi . Calisma saatleri memur gibi oluyor haftasonu tatil ama yukaridan emir gelince ,iş,hazirlik,gorev falan olursa bazen yalan oluyordu:) kislaya gore nobet sayisi degisiyor mesela bizim kisladakiler 2-3 nobet tutuyordu 24 saat ama arada kestiriyordu bazilari sonra ertesi gun istirahatli oluyorsunuz . Rutbeden dolayi zor durumda kaldiginiz zamanlar olabiliyor ama yaşini , basini almis uzman abilere yuklenme olmuyordu . Yillik izininiz var zaten

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: avenged

http://www.youtube.com/watch?v=ovR7NPl3v30

bu video belki sana yardımcı olur dostum yolun açık olsun.

tamamını izlemiştim hocam fakat dediğim gibi hafta sonu tatil oluyor mu kaç saat yapılıyor bu videoda bilgi vermiyor malesef
  • quote:

Orijinalden alıntı: go_can

hocam tam adamina geldiniz askerligimi gecen sene yaptim astegmen olarak uzman arkadaslarda vardi . Calisma saatleri memur gibi oluyor haftasonu tatil ama yukaridan emir gelince ,iş,hazirlik,gorev falan olursa bazen yalan oluyordu:) kislaya gore nobet sayisi degisiyor mesela bizim kisladakiler 2-3 nobet tutuyordu 24 saat ama arada kestiriyordu bazilari sonra ertesi gun istirahatli oluyorsunuz . Rutbeden dolayi zor durumda kaldiginiz zamanlar olabiliyor ama yaşini , basini almis uzman abilere yuklenme olmuyordu . Yillik izininiz var zaten

çok iyimiş be hocam benim boy kilo şu anda bile tutuyor hesapladım araştırdım vede evde amatör olarak vücut geliştirme yapuyorum
    yani sınava girince kazanabilirim dimi hocam
    ayrıca mülakatta ne kadar önemli sınav kadar önemli mi
    yorumunuz için teşekkürler

duzgun konusun yani diksiyon onemli, kendinizi dogru ifade edin, mantikli konusun zaten havada kaparlar, kendinize guvenin zaten rakiplerinizin sizden fazlasi yok bunlari dusununce endiselenmeye gerek olmadigini anlarsiniz :) yazili sinavin icerigini bilmiyorum ama zor degildir

• quote:

duzgun konusun yani diksiyon onemli, kendinizi dogru ifade edin, mantikli konusun zaten havada kaparlar, kendinize guvenin zaten rakiplerinizin sizden fazlasi yok bunlari dusununce endiselenmeye gerek olmadigini anlarsiniz :) yazili sinavin icerigini bilmiyorum ama zor degildir

teşekkürler hocam
    rica ederim :)

• quote:

dostum bahsettiğin kişilerin sözleşmeli er olduğuna eminmisin sözleşmeli erlikte uzman rütbesi diye birşey yok ayrıca sözleşmeli er yeni birşey daha 2 senedir alım yapılıyor yani yaşını başını almış uzman abiler falan???

• Abi tavsiyesi allah akıl vermiş kullan , ve vazgeç.
  • avenged kullanıcısına yanıt
    sozlesmeli er ,erbas falan hepsinin calisma sartlari ayni hocam takilmayin :) sozlesmelide rutbeler kirmizi renkli oluyordu buradan ayirt ediliyordu gordugum kadariyla

• quote:

Orijinalden alıntı: Tek Kural Ahmet Kural

Abi tavsiyesi allah akıl vermiş kullan , ve vazgeç.

neden olduğunu söyle?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mütevazı Üye

quote:

neden olduğunu söyle?

Yaşın küçük hayatı kavrayamamışsın.Hiç bir işte çalışmamışsın.En kötüsü çok merak saldığın mesleğin yakınından bile geçmemişsin.Azıcık bilgin olsaydı askerlik delisi olsan bile yapmak isteyeceğin sözleşmeli erlik olmaz , uzman çavuşluk veya astsubaylık olurdu.Normal erden bir farkın yok.Vasıfsız askersin , hiç kimsenin komutanı veya üstü değilsin.Normal askerlik yapan çavuştan bile emir alacaksın.En pis işleri yapacaksın , mesai bitince evine gidemeyecek , normal asker gibi koğuşta yatacaksın.Kışla içi bambaşka bir dünya.Rütbesini ne olursa olsun askerlik yapılacak iş değil.En kötüsü de sözleşmeli erlik.

• quote:

quote:

quote:

neden olduğunu söyle?

Yaşın küçük hayatı kavrayamamışsın.Hiç bir işte çalışmamışsın.En kötüsü çok merak saldığın mesleğin yakınından bile geçmemişsin.Azıcık bilgin olsaydı askerlik delisi olsan bile yapmak isteyeceğin sözleşmeli erlik olmaz , uzman çavuşluk veya astsubaylık olurdu.Normal erden bir farkın yok.Vasıfsız askersin , hiç kimsenin komutanı veya üstü değilsin.Normal askerlik yapan çavuştan bile emir alacaksın.En pis işleri yapacaksın , mesai bitince evine gidemeyecek , normal asker gibi koğuşta yatacaksın.Kışla içi bambaşka bir dünya.Rütbesini ne olursa olsun askerlik yapılacak iş değil.En kötüsü de sözleşmeli erlik.

ben bir çok işe girdim ve çoğu iştende kalfalık seviyesine gelince bıraktım işleri bunu belirteyim ek olarak zır bırt iş değiştiren biri değilim şu sıralar yevmiye işleri var haftada 1 gün felan gidiyorum sınavlarım var sınavlarıma çalışacam
    uzman çavuş hemen gidipte olamuyorsun anında! en az 3 sene askerlik yapıp olunabiliyor bilgin olsun.

• quote:

quote:

quote:

quote:

neden olduğunu söyle?

ben bir çok işe girdim ve çoğu iştende kalfalık seviyesine gelince bıraktım işleri bunu belirteyim ek olarak zır bırt iş değiştiren biri değilim şu sıralar yevmiye işleri var haftada 1 gün felan gidiyorum sınavlarım var sınavlarıma çalışacam
    uzman çavuş hemen gidipte olamuyorsun anında! en az 3 sene askerlik yapıp olunabiliyor bilgin olsun.

18 yaşında hangi işlerin kalfası oldun sorması ayıptır?
    Ha bu arada uzman çavuşluk için 3 yıl askerlik yapma diye bir şey yok.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

neden olduğunu söyle?

18 yaşında hangi işlerin kalfası oldun sorması ayıptır?
    Ha bu arada uzman çavuşluk için 3 yıl askerlik yapma diye bir şey yok.

erkek kuaförü
    garson
    oto elektrik

https://www.youtube.com/watch?v=dFYFqHXDZn8
    http://ik.tekok.edu.tr/SozEr/Dokumanlar/Sikca_Sorulan_Sorular.pdf
    http://www.memurlar.net/haber/191510/

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.