Gençler lys 4 zorsa 1 kolay olacak lys dönemlerinde hep böyle oldu
Geçen sene böyle mi oldu ?
quote:
Orijinalden alıntı: electrum
Geçen sene böyle mi oldu ?
Geçen yıl sözel kolay matematik zor oldu. Sözel lys 4 mü oluyo onu bilmiyorum o yüzden sözel yazdım direk
Csb
Dogrulugu hakkinda fikrim yok
2014 te sözel de mat da kolay oldu.
2014 mat kolay değil son üç seneye göre kolay, evet sözel lys 4
Sınav sonu editlerim o zaman bakalım lys4 zor mu kolay mı
Kaç soru var onu bilmiyorum daha kolaysa haber ederim
Onceki senelere bakarak ispatlanir birsey mi bu
2013 te de sosyal kolaymis.
Alakasız iki sınav bu sınava göre edebiyat için yorum yapılır
vay bea doğru bir çıkarım sanırım hocam
2013 Sos Kolay Mat Zor
2014 Sos ? Mat ? Bilgisi Olan varmı
2015 Sos Kolay Mat Zor
2011- 2012 filanda bilenler yazarsa iyi olur
Abi çok heyecanlandım ya acaba nasıl geçecek 5 dk ya girecekler
Çıktık gençler kolaydı sınav yarın mata hazır olun :D
Yandık desene bari tam hardcore olsun da bi ben batırmayım 40 falan yapan ilk bine girsin hayaller hayaller
quote:
Orijinalden alıntı: serenatay
Yandık desene bari tam hardcore olsun da bi ben batırmayım 40 falan yapan ilk bine girsin hayaller hayaller
Sosyal ne kadar zor olabilir la? Sosyali kolay-zor diye yorumlayan adam YGS de 5 mat sorusu, iyi bir MF'ci kadar sosyal çözebilmiş adamdır. MF-TM tayfa da ne kadar sosyal çalışarak girip de zor kolay yorumu yapabiliyor bilmiyorum. Sosyal edebiyat arasında analiz, edebiyat-matematik arasında analiz yapması lazım bilirkişi olan arkadaşların. O şekilde de ters orantı çıkabilir tabi bilemiyorum.
Mat1 full qnq takma sen bu işleri sosyal kolaydı diyoruz
Lys 4 e girdim , inanılmaz kolaydı tarihi full bekliyorum yarin matematiğe de zevkine giricem , yarin kolay bir sınav geliyor kimse çekemeyecek sıralamaları
EvoRoncatto
kullanıcısına yanıt
Zor soru sadece matematikten mi yazılabilir? Bir konudan en uç bilgiyi sorduğun zaman o soru otomatik olarak zor sorudur. Bu sosyalde de olabilir matematikte de ve hatta türkçe de dil bilgisinde bile.