Şimdi Ara

Sözelci Dayanışması [ANA KONU] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
153
Cevap
5
Favori
2.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: AlCaDrAs

Türkçe 34-5
    Sosyal 24-12
    Matematik 28-5
    Fen 1-2

İle ygs sıralamam tam 100k geldi.

Hedef ilk 1000. Bunun için normal şartlarda edebiyat ve tarihten kaç tane yapmam lazım en az? Ya da tillahını bile yapsam ilk 1000 imkansız mıdır?

İlk 1000 mümkün dostum. İyi bir net yakalaman gerek tüm derslerde. Hedefin hangi bölüm ?
  • 1-2 sözelcinin daha katılması umuduyla son up.
  • Valla Kadir Has burslu radyo tv sinema istiyorum. Bakalım. İyi bir net derken rakam verebilir misin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlCaDrAs

Valla Kadir Has burslu radyo tv sinema istiyorum. Bakalım. İyi bir net derken rakam verebilir misin?

Obp puanın kaç, dostum ona göre tahmini bir şey söyliyeyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-44D5B7AFD -- 27 Mart 2016; 1:14:26 >
  • 75/80

• +46 edebiyat +30 coğrafya +39 tarih +28 felsefe grubu keser seni dostum
  • TARİH YARİDAYİM EDEBİYAT AZ KALDİ FELSEFE GRUBUNA BAŞLAMADİM BASLİYACAĞİM KOLAY GELSİN ARKADASLAR HEDEF BİLKENT İLETİŞİM YGS-4-70K

• quote:

Orijinalden alıntı: dirincold

TARİH YARİDAYİM EDEBİYAT AZ KALDİ FELSEFE GRUBUNA BAŞLAMADİM BASLİYACAĞİM KOLAY GELSİN ARKADASLAR HEDEF BİLKENT İLETİŞİM YGS-4-70K

Her şey gönlünce olsun dostum.
  • Hocam netlerinizi yazabilir misiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuan Görsel İletişim Tasarımı okuyorum ancak üniversiteyi değiştirmek için bu sene tekrar sınava girdim.

Bölüm hakkında sorularınız olursa yazın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kayra Han

Şuan Görsel İletişim Tasarımı okuyorum ancak üniversiteyi değiştirmek için bu sene tekrar sınava girdim.

İletişim tasarımı, medya alanında mı iş yapıyor dostum. Kanallarda falan ?
  • Sözelcilerin yaptığı en büyük hata fen çözmemek bence. Sayısallar nasıl ki sosyal çözüyorsa sözelciler de fen çözmeli bence. Benim geçen sene ygs-1 10k falandı ama ygs-4 2k idi. Sayısaldım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hippokrates

Sözelcilerin yaptığı en büyük hata fen çözmemek bence. Sayısallar nasıl ki sosyal çözüyorsa sözelciler de fen çözmeli bence. Benim geçen sene ygs-1 10k falandı ama ygs-4 2k idi. Sayısaldım.

Bırak feni bazı sözelciler bizim alanımız değil diye matematik bile çözmüyor dostum. İnsanların ygsnin alan sınavı olmadığı bilincine sahip olmaları gerek.
  • Melbourne Bounce kullanıcısına yanıt
    35-5 T 31-7SOSYAL 10-6 MAT 9-3 FEN KARDEŞİM

• quote:

Orijinalden alıntı: Raku01

quote:

Orijinalden alıntı: Hippokrates

Sözelcilerin yaptığı en büyük hata fen çözmemek bence. Sayısallar nasıl ki sosyal çözüyorsa sözelciler de fen çözmeli bence. Benim geçen sene ygs-1 10k falandı ama ygs-4 2k idi. Sayısaldım.

Bırak feni bazı sözelciler bizim alanımız değil diye matematik bile çözmüyor dostum. İnsanların ygsnin alan sınavı olmadığı bilincine sahip olmaları gerek.

Haklısın. Ygs alan sınavı değil. Fen lisesi çıkışlı olmasaydım kesin ts düşünürdüm ama artık çok geç. Yerleştim bile.

• quote:

quote:

Şuan Görsel İletişim Tasarımı okuyorum ancak üniversiteyi değiştirmek için bu sene tekrar sınava girdim.

O biraz sana bağlı. Kanallarda çalışanlar da var , reklam ajanslarında da , serbest çalışanlar da var kendi ajanslarını kurup çalışanlar da. Alan yönünden zengin bir bölüm , hangisini seçeceğin sana kalmış.
  • quote:

quote:

quote:

O biraz sana bağlı. Kanallarda çalışanlar da var , reklam ajanslarında da , serbest çalışanlar da var kendi ajanslarını kurup çalışanlar da. Alan yönünden zengin bir bölüm , hangisini seçeceğin sana kalmış.

Sana göre iletişim tasarımı mı reklamcılık mı ?

• Hocam bir aksilik oldu kaydırma yapmısım sıralama 300k geldi ne yapsam dedim ama ygsden önce lys filan çalışmıştım edebiyatta cumhuriyetin limitten sadece 10 sayfalık ezber kaldı +45 net çıkıyor şimdilik tarihden 28 net filan 1,5 aya tamamen bitirip deneme abanıcam 15k'ya çekilir mi?

• Tabi ki çekilir.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Sana göre iletişim tasarımı mı reklamcılık mı ?

Açıkçası bölümümden memnunum. Bu iki bölüm aralarında benzerlikler olan bölümler. Görsel İletişim Tasarımı avantajı senin önüne bir çok alan seriyor olması.

Tabi bu soruyu başkasına sorduğunda o açık ara reklamcılık diyebilir , kişiden kişiye değişebilir...

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.