kardeşler bi sorunum var sözeli seçtim ve hiç matematik yapamıyorum bi arkadaşta aynı benim gibi matematik yapamıyor ama o tmyi seçti ben dedim niye sectin zaten mat yapamıyon bana dedi lise dörde gelince alandışı tercih yapacakmış ts1 ts2 türünde ygs lysye girdiğinde eğer yüksek bir puan alırsa hukuk veya psikoloji seçecekmiş eğer düşük bir puan alırsa sözelde bir meslek seçicekmiş acaba böyle bir sey var mı bende mi böyle yapsamkardeşler bi sorunum var sözeli seçtim ve hiç matematik yapamıyorum bi arkadaşta aynı benim gibi matematik yapamıyor ama o tmyi seçti ben dedim niye sectin zaten mat yapamıyon bana dedi lise dörde gelince alandışı tercih yapacakmış ts1 ts2 türünde ygs lysye girdiğinde eğer yüksek bir puan alırsa hukuk veya psikoloji seçecekmiş eğer düşük bir puan alırsa sözelde bir meslek seçicekmiş acaba böyle bir sey var mı bende mi böyle yapsam
O arkadaşına söyle yavaş olsunHedeflediğin bölüme göre alanını seçeceksin kardeş hedefin nedir?
tek başlık neyine yetmiyo acaba anlamadım öbür başlıkta cevap yazdım bakabilirsin
istedigim meslek tmdeyse tmye gec ama degilse kal oyle
ya abi lstediğim meslek diye bir sey yok bu saatden sonra Türkiyenin hali belli öğretmenlerin hali ortada bende tıp okumak isterim ama napayım sözele yatkın işte aklım mecburen öğretmenlik okuycaz artık olmazsa diyorum polislik sınavına girerim yani bir an önce atak yapmam lazım ya abi lstediğim meslek diye bir sey yok bu saatden sonra Türkiyenin hali belli öğretmenlerin hali ortada bende tıp okumak isterim ama napayım sözele yatkın işte aklım mecburen öğretmenlik okuycaz artık olmazsa diyorum polislik sınavına girerim yani bir an önce atak yapmam lazım
Eğer sözelde türkçe coğ ed öğrtlerden birine yerleşmeyi başaracagına inanıyorsan bölümde kal...
ya hedeflediğim kadarıyla sosyal bilgiler öğrt.istyrym ama başaramazsam nabayım