Şimdi Ara

sözel çalışmak için çok mu geç ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar şu günlerde kafam çok karışık bu konuda sizce çok mu geç sözel çalışmak için ( alanım tm olduğu için edeb. temelim var )

• Sorduğun soru tamamen sana bağlı .
  • ezberin kuvvetliyse, oturup ezberlemek için kasacaksan kolay olabilir. Sosyoloji, psikoloji, mantık bilgin ne kadar. Ygs türkçe, sosyal puanın nasıl?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rockandroland

ezberin kuvvetliyse, oturup ezberlemek için kasacaksan kolay olabilir. Sosyoloji, psikoloji, mantık bilgin ne kadar. Ygs türkçe, sosyal puanın nasıl?

türkçeden 3 sosyalden 8 yanlışım var. tm olduğum için şimdiye kadar hiç felsefe grubu çalışmadım en çok da ondan korkuyorum . bide lys tarihin ygs tarihten farkını tam olarak anlayamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burser. -- 8 Nisan 2012; 19:13:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burser.

quote:

ezberin kuvvetliyse, oturup ezberlemek için kasacaksan kolay olabilir. Sosyoloji, psikoloji, mantık bilgin ne kadar. Ygs türkçe, sosyal puanın nasıl?

türkçeden 3 sosyalden 8 yanlışım var. tm olduğum için şimdiye kadar hiç felsefe grubu çalışmadım en çok da ondan korkuyorum . bide lys tarihin ygs tarihten farkını tam olarak anlayamadım

inkilap tarihi yok, onun yerine çağdaş türk ve dünya tarihi.
    ygs daha çok savaşlar, antlaşmalar vs, lys ise kültür ve medeniyet ağırlık yani daha bilgi gerektirir.

• Mantık dışında korkulacak bir ders yok. Hepsini ezberleyeceksin,gündemi takip edeceksin,çok okuyacaksın. Keşke MF olsaydım 3 sene önce
  • quote:

Orijinalden alıntı: bsvrdm

quote:

quote:

inkilap tarihi yok, onun yerine çağdaş türk ve dünya tarihi.
    ygs daha çok savaşlar, antlaşmalar vs, lys ise kültür ve medeniyet ağırlık yani daha bilgi gerektirir.

bende senle aynı durumdayım tm öğrencisiyim aldım bir konu anlatımlı felsefe grubu kitabı her gün 1 saatlik okumayla 5-6 günde sosyoloji mantık psikolojinin 3ündende ilk 2şer konuyu bitirdim ve testlerinide çözüyorum korkulacak birşey yok düzgün çalışırsan problem olmaz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Tarih bilgin yoksa öyle oturup bakarsın kağıda. Yani yorum yapma şansın yok.
  • Gidin EA'dan girin sınava yahu, sözel bölümlerden size ne. Bizim önümüzü kapatıyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirkadyen -- 8 Nisan 2012; 23:03:25 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.