Şimdi Ara

Sözcü TV'de yeni dönem..Yılmaz Özdil kanalın genel müdürlüğüne geçti..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Muhalif gazeteci Yılmaz Özdil, Sözcü TV Medya Grubu’nun başına geçti..

Geçtiğimiz yıl CHP genel merkezinin kendisi için Sözcü TV'yi bırakması adına kampanya başlattığını açıklamasından sonra Sözcü TV'de yazarlık ve program yapan Özdil kanalın genel müdürü oldu.

Bunun üzerine Sözcü TV'nin yeni yönetim kadrosu aralarında genel yayın yönetmeni dahil olmak üzere editör, muhabir, sunucu ve kameramanların bulunduğu 15 kişiyi işten çıkarttı. Kanaldan ayrılanlar sosyal medya hesaplarından Sözcü TV ile yollarını ayırdıklarını resmen açıkladı.

Özgür Özel'e muhalif olmasıyla bilinen Özdil'in son dönemde medyada ses getiren ve TGRT kanalında program yapan Taksim Meydanı ekibini Sözcü TV'ye transfer edileceği iddia edildi.

• Kılıçdara çalıştığını gördüğüm an sileceğim TV kanalıdır kendisi.

Siyaseten ve dünya görüşü olarak bana çok zıttır kendisi ama Cesaretli çıkışları ve mahalle baskısına boyun eğmeyen cesur tavırlarını severim kendisinin. Aynı düşünmesem bile çoğu konuda böyle kaliteli muhaliflere ihtiyacı var ülkenin. Sırf taraf olmak için taraf olmaz çoğu konuda.

Mesele herkesin alkış kıyamet gittiği Ekmek İçin EKmeletin doğru tercih dediği yerde Yılmaz Özdil çıkıp doğru aday değil CHP'yi temsil etmiyor ve ben onu güzellemeyen deyip o dönemde TV'den ayrılmış birisi. Hatta gazeteden de ayrıldı sanki.

Herkes KK şaklaklarken Onunla olmaz diyebilen birisidir Yılmaz Özdil.

Veya Sözcü TV'de şuan herkes İmamoğlu ve Özgür Özel güzellerken eleştrebilen ender isimlerden kendisi. Yok beni kovdurur attırır vb diye düşünmez kendi doğrusunu söyler yani.

Bu iddianame konusundada tavrını net koydu iddiaları SAVUNMAK BENİM GÖREVİM DEĞİL avukatları çıksın iddiaları çürütsün modunda konuştu. Ve hiç savunmadı sanki ben görmedim. Ve farkındaysanız hiç İmamoğlu savunmuyor Özgür Özel güzellemiyor. ( Özgür Özel'in liderliğinide beğendiğini sanmıyorum. Baya eleştiriyor hatta kavgada ettiler bir ara. Sonra Özgür Özel geri adım attı.)

Not: Taksim meydanı programını Sözcüye transfer ederse büyük transfer olur ama muhalifler aylardır onları Linçliyor çarşı fena karışır. Barış Yarkadaş ve Gürkan Acırda benim beğendiğim vicdanlı muhaliflerdendir. Ama bu son süreçte Yolsuzluk ve rüşvet iddiaları konusunda çok şey açıklıyorlar. Onları Özellikle izlemeyin boykot edin diye liste açıklamıştı CHP yönetimi onu delerse linç olabilir CHP'nin sabit fikirli kitlesi tarafından. Haaa Çok takar mı Yılmaz Özdil sanmıyorum ama CHP ile savaşmaya enerjisi yetmeyecektir bu kadar zıt giderse. İpini çekerler 2-3 aya... Çünkü Çat çat korkusuzca söyler doğru bildiğini...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 2 Aralık 2025; 2:10:24 >

• uzun süreli bir iş ilişkisi olmaz, yakında kanaldan uzaklaştırırlar.

• Hatırlarsanız Sedat Peker her videosunda Yılmaz Özdili övüyordu. Dün Yılmaz Özdil sözcünün başına geçip 15 kişiyi kovdu. Az önce Sedat Peker’in avukatı Ersan Barkın, Sözcü Medya Grubu’nun hukuk danışmanı oldu. Sedat Peker sözcüyü aldı/çöktü muhtemelen. Bu iş Erdoğan ölünce Sedat Peker’in birleşik arap emirliklerinin sınırsız para desteğiyle türkiyenin başına geçmesine kadar gidebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Haklı olabilirsiniz, gerçekten haklı olabilirsiniz; fakat başkasının düşüncelerini değiştirmek söz konusu olunca haklı olmanız büyük bir olasılıkla hiçbir şeyi değiştirmeyecektir. Her on tartışmanın dokuzunda taraflar kendi haklılıklarına, tartışmaya başlamadan önce inandıklarından daha çok inanmaktadırlar. Tartışmayı kazanamazsınız. Çünkü kazansanız da kaybetseniz de bir şeyleri kaybetmişsinizdir. Neden? Diyelim ki diğer kişiye karşı bir zafer kazandınız ve onun fikirlerini bir paçavra gibi parça parça ettiniz, kafasının çalışmadığını kanıtladınız. Peki ya sonra? Siz kendinizi iyi hissedeceksiniz. Ya karşınızdaki kişi? Onu küçük düşürmüş olacaksınız. Gururu kırılacak. Size gücenecek. Ayrıca unutmayın: Düşüncelerinin yanlışlığı kanıtlansa da, insan aynı düşünceleri savunmaya devam eder. Bir münakaşadan en iyi sonucu almanın tek yolu münakaşadan kaçınmaktır. -Dale Carnegie
  • Yılmaz Özdil Hızlı çıktı.

Geldiği gibi Sözcü TV başına 15-20 kişi işten uzaklaştırılmış heralde. ( Kendi onunla çalışmak istemeyip istifa edenlerde olabilir. )

Halk TV'den transferlerde olmuş Sözcü TV'ye. İsmail saymaz'ı flanda geri alabilseler çok güçlenir Sözcü TV kadrosu.

Bakalım Uğur Dündar ne yapacak. Çünkü Yılmaz Özdil İçin benim cenazeme bile gelmeyeceksin demişti zamanında.

Üstüne körlemesine CHP güzellemesini ve İmamoğlu savunmayı kesip tarafsız ve özgür muhaliflik yaparsalar Muhalif basının lokomotifi olabilir sözcü. Bakalım görecez...

Not: CHP'ye iki eleştiri gelse Sözcü TV'den koşunnn sarayın adamı oldu bunlar Saray sözcü TV'yi satın aldı yaygarası koparmaya hazır bir trol kitleside hazır bekliyor sanki...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    AMD9800X3D MSI PRO X670-P WIFI AM5 DDR5/Arctic Liquid Freezer II 360 A-RGB / MSI 5080 Triox OC / LG C3 48 İnç" Oled Monitör/ PHANTEKS ENTHOO 719 10 fan/ Cooler Master V1000 Vangard 90 Plat 1000w/ Kingston Fury Beast RGB AMD EXPO 32GB 6000 mhz cl32 / Samsung 990Pro 1000 GB M.2 /2x 1 TB Samsung 970 EVO PLUS/2x Samsung 860 pro 500 gb /SEAGATE 1TB BARRACUDA/TRANSCEND 128GB 320/Creative Sb Z Pcı-E Ses Kartı LG BH9520TW 3D Bluray Ev Sinema Sistemi /Razer NAGA EPiC/Razer Anansi Expert MMO -Corsair Gaming K95 RGB Platinum Cherry MX Brown
  • İlk transfer gelmiş...

Diğer bir gelişme ise Halk TV de program yapan İsmail Saymaz'ın da Halk TV'de mutlu olmadığı ve Habertürk'e geçmek istediği iddia ediliyor...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.