Şimdi Ara

Söylenti: Gears of War 4 ile Scalebound da PC Yolunda (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
0
Favori
2.982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: d3vstator

    Ps2 zamanı rakibi mi vardı hocam, en güzel oyunlari o dönem oynamadık mı? Adamlarda Japon ahlaki var, satmayacagini bile bile sırf daha fazla oyuncuya hitap edebilmek uğruna çıkarttiklari bir çok exc oyun var. Şu an piyasada oyuncuları kızdıran, cebindeki paraya göz diken ne uygulama varsa hep Amerikalı firmaların başının altından çıkan şeylerdir.


    Son cümlende haklısın, diğerleri için ise oldukça yanılıyorsun. Japon ahlakı denilen şeye Sony firması hiçbir zaman sahip olmadı. PS1, PS2 ve PSP konsolları 1. parti değil 3. parti oyunlar ve korsana karşı hiçbir önlem alınmaması nedeniyle çok satmış konsollardır. PS3 çıktığında ilk 2-3 yıl satışların çok düşük olması konsolun korsana karşı önlem ile üretilmesi ve 600 euro gibi bir fiyatla piyasaya sürülüp kutaragi'nin ''parası olmayan almasın'' şeklinde küstahça açıklamasına rağmen sonradan 150-200 dolar seviyesine düşmesiyle satışları artmıştır. Sony firması halen büyük ölçüde Japon, peki o zaman senin bahsettiğin o ahlak şimdi nerede?
    PS Vita'da PSP hafıza kartları çalışmasın diye yeni model kart üretimi mi? Yoksa PS4'e PS3'ün ne kumanda ne oyun geri desteği verilmemesi mi(Nintendo veriyorda o Japon sanırım) yada 15 senelik PS2 oyunlarını 20 dolardan satması mı? PSN PS3'te ücretsiz iken rakibinde ücretli olduğundan demedikleri lafı bırakmayanlar PS4'teki online ücretlendirmeye ''kalite için zorunluydu'' diyebiliyorlar. Kıvrak insan zekası işte
    Uzun zamandır Uzakdoğu'ya ait film, anime, oyun ve manga takipçisi olarak şu Japon ahlakı Sony'nin neresinde bir açıkla istersen? Nerede ICO veya Shadow of the Colossus gibi oyunlar, nerede 7 yıldır geliştirilemeyen Last Guardian?
    Bu nesilde 3 tane Uncharted oyunu görebileceğini düşünen var mı, birkaç aya 4. oyun çıkacak ötesi yok çünkü Naughty Dog'tan çıksa çıksa Last of Us 2 çıkar bu nesil.
    Japon ahlakıymış. :)
    Kahrolsun fanboyizm.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jim Gordon

    haberi yazan editör yanlışlık olduğunu herhangi bir insider bilgisine sahip olmadığını belirtti twitterdan.ancak neogaf ve bsc gibi giderleri sony tarafından karşılanan sitelerin ps yanlısı editörleri hala haberlerini güncelllemediler.



    akit gazetesindeki köşene yaz bunu bence yarın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gears 4 gelsin adam akıllı tps oynarız

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forza serisi de gelir mi acep ? Başka birşey kalmadı çünkü

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamlar bu ataklarla W10 catisi altinda evrensel uygulamalar tek API ile oyun endüstrisini domine etmenin arefesindeler,bizim burdaki ileri Sony fanlari Xbox'in fisini cekti O degilde PS4 vs PC konusu oldugunda PS4'ü Kral ilan edip PC ye giydiren arkadaslarin hepsinde meger High End PC varmis ögrenmis olduk. Galiba mütevazilikden Sony'i savunuyorlarmis. Yukarda Japon ahlakindan bahseden arkadasa neden memory kartlari 50$ dan ayri satiyorlardi,Vita'nin bes para etmez ve olmazsa olmaz mc larini neden ayri satiyorlardi? PS2 oyunlarini neden para ile satiyorlar? PS Now neden ücretsiz degil? PSN Plus'in fiyatlarina neden zam yaptilar? Remastered lara bogup üstüne neden 60$ istiyorlar?

    Bu Japon ahlakiysa bu adamlar nasil adamlarmis yahu?


    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • valla gelsin pcye, çok iyi olur
  • çok güzel haberler, ps4 var zaten x1 exc.lerini de pcde oynarım artık. sırf qb için x1 almayı düşünüyodum ama artık gerek kalmadı. teşekkürler microsoft, teşekkürler phil spencer.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KoRnTuNeS

    çok güzel haberler, ps4 var zaten x1 exc.lerini de pcde oynarım artık. sırf qb için x1 almayı düşünüyodum ama artık gerek kalmadı. teşekkürler microsoft, teşekkürler phil spencer.

    Phill reyiz Uncharted fanı, adam xbox tan çok Ps4 exclusiveleri oynuyordur eminim. her hafta Sony i tebrik etmesinden belliydi. Bugünde fatality yaptı bonibona

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • xbox one aldığım ve alacağım son microsoft konsolu dur.lanet olsun sana microsoft................
  • Sony söz konusu Indie oyunlar olduğu zaman PC'ye çıkartıyor Xbox One da büyük oyunlarının PC'ye çıkmasında sakınca görmüyor iyi de yapıyor biz PC kullanıcılarına yarıyor. Gears of War 4 ve Scalebound benim Xbox One alma nedenim olabilirdi, umarım gelirler. Bu arada Microsoft istemese çıkartmaz bu durum Xbox One kullanıcıları için bir sorun değil sadece almayı düşünenleri itebilir yoksa Xbox One sahipleri yine oyunlarını keyifle oynar fakat bizde ben oynayayım millet oynamasın ooohh gibi bir görüş olduğu için millet Xbox One sahiplerine yükleniyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bloodborne


    quote:

    Orijinalden alıntı: KoRnTuNeS

    çok güzel haberler, ps4 var zaten x1 exc.lerini de pcde oynarım artık. sırf qb için x1 almayı düşünüyodum ama artık gerek kalmadı. teşekkürler microsoft, teşekkürler phil spencer.

    Phill reyiz Uncharted fanı, adam xbox tan çok Ps4 exclusiveleri oynuyordur eminim. her hafta Sony i tebrik etmesinden belliydi. Bugünde fatality yaptı bonibona

    Ne oldu senin PC resimlerine? Arkadasin gec oldu gelme mi dedi?




  • Bence Xbox one almak için bir tane sebebi dahi kalmadı. Sony en mantıklısını yapiyor. Exclusive oyunlarını hiçbir zaman pc çıkarmıyor ve asla çıkartmayacak. Microsoft ise her zaman gibi Xbox kullanıcılarını enayi yerine koymaya devam ediyor. Microsoft benim gözümde tamamen düştü. Bu nesil en mantıklı seçim ps4 olduğunu artık daha iyi anlıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: 2K

    Sony söz konusu Indie oyunlar olduğu zaman PC'ye çıkartıyor Xbox One da büyük oyunlarının PC'ye çıkmasında sakınca görmüyor iyi de yapıyor biz PC kullanıcılarına yarıyor. Gears of War 4 ve Scalebound benim Xbox One alma nedenim olabilirdi, umarım gelirler. Bu arada Microsoft istemese çıkartmaz bu durum Xbox One kullanıcıları için bir sorun değil sadece almayı düşünenleri itebilir yoksa Xbox One sahipleri yine oyunlarını keyifle oynar fakat bizde ben oynayayım millet oynamasın ooohh gibi bir görüş olduğu için millet Xbox One sahiplerine yükleniyor.


    Hocam bende bu oyunları çok oynamak istiyordum özellikle quantum breaki ps4 ve pc im var fakat x1 im yok ama gel gör ki bence Microsoft çakallık peşinde amaç windows 10 geçişini sağlamak insanların zaten Xbox oyunların çoğu pc ye berbat portla gelir yine aynısını yapıyor bence pc ciler olarak high end bir pc in yoksa pek umutlanmamak gerektiği düşüncesindeyim istenilen sistem gereksinimlerine bakınca gidip x1 alıp oynamak daha mantıklı geliyor şimdi bu quantum break gtx 980ti isteyecek bir oyunda değil

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • MS yeni sloganı: Her PCnin içinde bir X1 gizlidir
  • Kimde ne sistem var, hangi konsollara sahip onun listesini tutuyor bazıları. Kardeşim bize inanmıyorsanız, bizi tanıyan arkadaşlara sorun nasıl PC'miz var diye. Şu an piyasadaki en baba oyunları 1080p high-ultra karışık ki, nerdeyse bir kaç oyun hariç The Witcher gibi oyunlar hariç hepsini ultra detayda oynayabilecek bir sisteme sahibiz Allah'a şükür. Bahsedilen bu sözde MS exc. oyunların da hepsini açıp ultrada çatır çatır oynayacağız, üstelik Xbox gibi gereksiz bir konsolu almaya gerek kalmadan.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bloodborne

    quote:

    Orjinalden alıntı: eskhioyuncu

    <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orijinalden alıntı: Bloodborne


    <b><a data-test="test" rel="nofollow" style="word-wrap: break-word; text-decoration: underline;" target="_blank" onclick="return dhExternalLinkRedirect(this)" href="/ExternalLinkRedirect?module=pgdcode&messageId=114399175&url=#" onclick="return toggle('d114396738d')" data-href="#" onclick="return toggle('d114396738d')"><br><img src="http://icon.donanimhaber.com/quote-goster.png" border="0"><br></a></b><div id="d114396738d" style="display:none;"><blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orijinalden alıntı: KoRnTuNeS

    çok güzel haberler, ps4 var zaten x1 exc.lerini de pcde oynarım artık. sırf qb için x1 almayı düşünüyodum ama artık gerek kalmadı. teşekkürler microsoft, teşekkürler phil spencer.
    </blockquote></div>
    Phill reyiz Uncharted fanı, adam xbox tan çok Ps4 exclusiveleri oynuyordur eminim. her hafta Sony i tebrik etmesinden belliydi. Bugünde fatality yaptı bonibona <img src="http://forum.donanimhaber.com/image/smiley/kop.gif" align="middle" border="0" alt="">
    </blockquote>
    Ne oldu senin PC resimlerine? Arkadasin gec oldu gelme mi dedi? <img src="http://forum.donanimhaber.com/image/smiley/kop.gif" align="middle" border="0" alt=""> <img src="http://forum.donanimhaber.com/image/smiley/kop.gif" align="middle" border="0" alt=""> <img src="http://forum.donanimhaber.com/image/smiley/kop.gif" align="middle" border="0" alt="">


    sana hangi resmi atsam, he arkadaşının pc si diyeceksin. baştan kendine kabul ettirmişsin dedecim sen. :)) quantum break 5 nisanda benim olacak vurucam kırbacı vurucam kırbacı. ;) sen ps4 için para biriktir, hanımından izin al tamam mı ? ;)

    Yahu bana ac karnini doyur diyorsun,sana satis ilanlarini atiyorum.250€ la cihaz.Bunun icin para biriktirmeme hic ama hic ihtiyacim yok.Burda asgari ücret 1.280€.Sende PC falan yok,hayaller aleminden cik gel buraya.Bi arkadasinda bir laptop var hepsi o.Bare oynarken resmini cek,üstüne nickini yazda anlayalim oynadigini.Bak bu resimleri yayinlamazsan rezil olursun.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: d3vstator

    Kimde ne sistem var, hangi konsollara sahip onun listesini tutuyor bazıları. Kardeşim bize inanmıyorsanız, bizi tanıyan arkadaşlara sorun nasıl PC'miz var diye. Şu an piyasadaki en baba oyunları 1080p high-ultra karışık ki, nerdeyse bir kaç oyun hariç The Witcher gibi oyunlar hariç hepsini ultra detayda oynayabilecek bir sisteme sahibiz Allah'a şükür. Bahsedilen bu sözde MS exc. oyunların da hepsini açıp ultrada çatır çatır oynayacağız, üstelik Xbox gibi gereksiz bir konsolu almaya gerek kalmadan.

    Resimlerini cek yolla da bakalim.Ondan sonra karar veririz Ultra da mi nerde oynuyorsun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bloodborne


    quote:

    Orijinalden alıntı: eskhioyuncu

    quote:

    Orijinalden alıntı: Bloodborne

    quote:

    Orjinalden alıntı: eskhioyuncu

    <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orijinalden alıntı: Bloodborne


    <b><a data-test="test" rel="nofollow" style="word-wrap: break-word; text-decoration: underline;" target="_blank" onclick="return dhExternalLinkRedirect(this)" href="/ExternalLinkRedirect?module=pgdcode&messageId=114399641&url=#" onclick="return toggle('d114396738d')" data-href="#" onclick="return toggle('d114396738d')"><br><img src="http://icon.donanimhaber.com/quote-goster.png" border="0"><br></a></b><div id="d114396738d" style="display:none;"><blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orijinalden alıntı: KoRnTuNeS

    çok güzel haberler, ps4 var zaten x1 exc.lerini de pcde oynarım artık. sırf qb için x1 almayı düşünüyodum ama artık gerek kalmadı. teşekkürler microsoft, teşekkürler phil spencer.
    </blockquote></div>
    Phill reyiz Uncharted fanı, adam xbox tan çok Ps4 exclusiveleri oynuyordur eminim. her hafta Sony i tebrik etmesinden belliydi. Bugünde fatality yaptı bonibona <img src="http://forum.donanimhaber.com/image/smiley/kop.gif" align="middle" border="0" alt="">
    </blockquote>
    Ne oldu senin PC resimlerine? Arkadasin gec oldu gelme mi dedi? <img src="http://forum.donanimhaber.com/image/smiley/kop.gif" align="middle" border="0" alt=""> <img src="http://forum.donanimhaber.com/image/smiley/kop.gif" align="middle" border="0" alt=""> <img src="http://forum.donanimhaber.com/image/smiley/kop.gif" align="middle" border="0" alt="">


    sana hangi resmi atsam, he arkadaşının pc si diyeceksin. baştan kendine kabul ettirmişsin dedecim sen. :)) quantum break 5 nisanda benim olacak vurucam kırbacı vurucam kırbacı. ;) sen ps4 için para biriktir, hanımından izin al tamam mı ? ;)

    Yahu bana ac karnini doyur diyorsun,sana satis ilanlarini atiyorum.250€ la cihaz.Bunun icin para biriktirmeme hic ama hic ihtiyacim yok.Burda asgari ücret 1.280€.Sende PC falan yok,hayaller aleminden cik gel buraya.Bi arkadasinda bir laptop var hepsi o.Bare oynarken resmini cek,üstüne nickini yazda anlayalim oynadigini.Bak bu resimleri yayinlamazsan rezil olursun.

    Garsonluk maaşları orada öyle demek ki. kimin rezil olacağını görecez. Her zamanki gibi geri vites yapacaksın bunu unutma

    Keske Garson olsaydim.Hic saka yapmiyorum.Benim calistigim Hotel de adamlarin günlükleri 100-200€ arasi.Yani adamlar maasindan haric günde bir konsol parasi kazaniyorlar..Görüyorumki bu meslegi assagilama pesindesin ama burda adamlar Tren de,otobüste insaat iscilerii kalkip yer veriyorlar.Bu kafa ancak gelismemis ülkelere mahsusdur.Hic bi yere kacmiyorum.Hayali bir cihazla oyunu oynayamazsin.Arkadasina rica et sana ucuz fiyata satsin.Bura Türkiye degil kardesim benim.




  • Xbox One'nın artık bir geleceğinin olmadığı hatta ötesinde bana göre ''Xbox'' markasının bir geleceği olmadığı belli olmuştur. Yakın zamanda Halo 5'in falanda PC'ye çıkacağına dair açıklama gelir.

    Pc'yi desteklemeni anlarımda konsolun kötü giderken böylesine yüksek potansiyeli olan oyunların bu kadar erken PC'ye çıkacağını duyurmak açıkcası ''sonun başlangıcını'' ima etmektir.

    Bu saatten sonra bu konsol ancak 100 dolar'a düşerse yada 360 gibi kırılırsa satar diğer türlü kimse almaz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bloodborne


    quote:

    Orijinalden alıntı: eskhioyuncu

    quote:

    Orijinalden alıntı: Bloodborne


    quote:

    Orijinalden alıntı: eskhioyuncu

    quote:

    Orijinalden alıntı: Bloodborne

    quote:

    Orjinalden alıntı: eskhioyuncu

    <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orijinalden alıntı: Bloodborne


    <b><a data-test="test" rel="nofollow" style="word-wrap: break-word; text-decoration: underline;" target="_blank" onclick="return dhExternalLinkRedirect(this)" href="/ExternalLinkRedirect?module=pgdcode&messageId=114400808&url=#" onclick="return toggle('d114396738d')" data-href="#" onclick="return toggle('d114396738d')"><br><img src="http://icon.donanimhaber.com/quote-goster.png" border="0"><br></a></b><div id="d114396738d" style="display:none;"><blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orijinalden alıntı: KoRnTuNeS

    çok güzel haberler, ps4 var zaten x1 exc.lerini de pcde oynarım artık. sırf qb için x1 almayı düşünüyodum ama artık gerek kalmadı. teşekkürler microsoft, teşekkürler phil spencer.
    </blockquote></div>
    Phill reyiz Uncharted fanı, adam xbox tan çok Ps4 exclusiveleri oynuyordur eminim. her hafta Sony i tebrik etmesinden belliydi. Bugünde fatality yaptı bonibona <img src="http://forum.donanimhaber.com/image/smiley/kop.gif" align="middle" border="0" alt="">
    </blockquote>
    Ne oldu senin PC resimlerine? Arkadasin gec oldu gelme mi dedi? <img src="http://forum.donanimhaber.com/image/smiley/kop.gif" align="middle" border="0" alt=""> <img src="http://forum.donanimhaber.com/image/smiley/kop.gif" align="middle" border="0" alt=""> <img src="http://forum.donanimhaber.com/image/smiley/kop.gif" align="middle" border="0" alt="">


    sana hangi resmi atsam, he arkadaşının pc si diyeceksin. baştan kendine kabul ettirmişsin dedecim sen. :)) quantum break 5 nisanda benim olacak vurucam kırbacı vurucam kırbacı. ;) sen ps4 için para biriktir, hanımından izin al tamam mı ? ;)

    Yahu bana ac karnini doyur diyorsun,sana satis ilanlarini atiyorum.250€ la cihaz.Bunun icin para biriktirmeme hic ama hic ihtiyacim yok.Burda asgari ücret 1.280€.Sende PC falan yok,hayaller aleminden cik gel buraya.Bi arkadasinda bir laptop var hepsi o.Bare oynarken resmini cek,üstüne nickini yazda anlayalim oynadigini.Bak bu resimleri yayinlamazsan rezil olursun.

    Garsonluk maaşları orada öyle demek ki. kimin rezil olacağını görecez. Her zamanki gibi geri vites yapacaksın bunu unutma

    Keske Garson olsaydim.Hic saka yapmiyorum.Benim calistigim Hotel de adamlarin günlükleri 100-200€ arasi.Yani adamlar maasindan haric günde bir konsol parasi kazaniyorlar..Görüyorumki bu meslegi assagilama pesindesin ama burda adamlar Tren de,otobüste insaat iscilerii kalkip yer veriyorlar.Bu kafa ancak gelismemis ülkelere mahsusdur.Hic bi yere kacmiyorum.Hayali bir cihazla oyunu oynayamazsin.Arkadasina rica et sana ucuz fiyata satsin.Bura Türkiye degil kardesim benim.

    Garsonluğu aşağılamak haddim değil, senin görgüsüzlüğünü âşağılamak istemiştim aslında. Kımseyi inandırmak zorunda degilim ayrıca, msi ge 72 apache pc im var. O garson muhabbeti ise senin squire enix yöneticileriyle yemek yedim yalanındaki fotona aitti. Hani şu ps4 e çıkmayacak diye iddia ettiğin foton. Bugünde quantum break hemen pc ye çıkmaz dedin 10.dakika sonra resmi duyuru geldi bu kadar yalanı olan adam bana yalancı diyor.

    Yahu madem var o PC sende,resmini cek yolla.Bak ben resmimi yollamisim.Bu olay bu kadar zor mu? Ben cikmaz diye bisey demedimki,kesin gelir ama ayni anda gelcegini sanmiyorum dedim.Hani nerde yalan?

    Bak buda alamazsin,git ac karnini doyur öyle al dedigin cihaz ekkerimde

    http://i.imgur.com/AEkCJ2b.jpg




  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.