Şimdi Ara

Söylenti : E3 2012'de Yeni Red Dead Redemption Tanitilabilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Söylenti : E3 2012'de Yeni Red Dead Redemption Tanitilabilir

Rockstar ve GTA V hakkında dedikodu kazanı kaynarken, ortaya ilginç bir yorum daha atıldı. Bilindiği üzere bir süre önce Rockstar San Diego ekibi, "Yeni bir açık dünya projesi" için iş ilanı vermişti. Bunun ise Red Dead Redemption'ın devamı olduğu söylenmişti.

Yeni yorumlar işte bu proje üzerine. Söylenenler arasında E3'te Red Dead'in yeni oyununun duyurusunun yapılacağı ön görülüyor. 2010'da piyasaya sürülen Red Dead Redemption, birçok yerden yılın oyunu ödülünü almış ve iyi bir satış başarısı göstermişti. Bu sene birçok oyuna gebe olduğu söylenen E3'te, neyin doğru olup olmadığını etkinlik gerçekleşince öğreneceğiz.

http://www.merlininkazani.com/Yeni_Red_Dead_ne_zaman_aciga_cikacak-haber-49849p1.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 26 Mart 2012; 11:10:05 >

• Rockstar Games'in E3 2012 konferansindaki önceligi GTA V , zira Rockstar Games GTA V in ikinci vidyosunu ve bir cok detayi biz oyun severlerle E3 2012 de paylasacagini resmen aciklamisdi gectigimiz aylarda.

Benin on gorum yeni Red Dead Redemption E3 2012 de tanitilmasa bile Rockstar Games in GTA V oyunundan bir soraki oyun projesi buyuk ihtimal Red Dead Redemption olucak. Bunu tahmin etmek guc olmasa gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 26 Mart 2012; 11:17:10 >
  • Eveeeeeeeeet bu haberi gördükten sonra GTA5 heyecanım bir nebze olsun dinmiş oldu fakat RED DEAD REDEMPTION mıııııııııııııııııııııı??!?!?!?!?!?!?!
  • Bu çok güzel bi haber.Zaten beni en çok etkileyen oyunların başında gelir RDR.
  • umarım doğrudur
  • Bu sene değil de seneye atarlar ortaya yine bir video, Mayıs 2014'de de çıkar.
  • Rockstar in GTA V den sonraki oyun projesi muhtemelen Red Dead Redemption. Once GTA V'i bir gorelim daha sonra RDR. GTA V hangi yil cikarsa bir sonraki yilda RDR gelebilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yeni çıkacak oyun Red Dead ............. olacaktır. RDR 'nin devamının geleceğini hiç sanmıyorum.

Hatırlarsanız Red Dead Revolver oyunu vardı. Aynı şekilde ruhani devamı Red Dead Redemption.

Yani Demon's Souls - Dark Souls gibi birşey olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OrKo1984

Yeni çıkacak oyun Red Dead ............. olacaktır. RDR 'nin devamının geleceğini hiç sanmıyorum.

Hatırlarsanız Red Dead Revolver oyunu vardı. Aynı şekilde ruhani devamı Red Dead Redemption.

Hocam bence devamı şeklinde olabilir, çünkü oyunu bitirenler bilirler, oyunun sonundaki durumdan devam etme olasılığı yüksek bence. Neyse yeterki çıksın isterse yeni oyun olsun, isterse devamı olsun
  • Rockstar worked on Agent after Red Dead Redemption

Rockstar’s Agent was announced at Sony’s E3 presentation nearly five years ago. Despite the lack of information since then, it seems as though the company was still developing the project in 2010.

Hethe Srodawa, who was a Senior Concept Artist at Rockstar between September 2005 and April 2011, says that he “worked globally on all Rockstar properties in development including the already announced Max Payne 3, Agent, L.A. Noir and GTAV”. This came after the completion of Red Dead Redemption.

Perhaps Agent is still in development. Or at the very least, it’s still been something Rockstar has been thinking about in recent years…

http://gamingeverything.com/18081/rockstar-worked-on-agent-after-red-dead-redemption/

http://www.linkedin.com/in/hethesrodawa

• quote:

Orijinalden alıntı: Gripholion

quote:

Yeni çıkacak oyun Red Dead ............. olacaktır. RDR 'nin devamının geleceğini hiç sanmıyorum.

Hocam bence devamı şeklinde olabilir, çünkü oyunu bitirenler bilirler, oyunun sonundaki durumdan devam etme olasılığı yüksek bence. Neyse yeterki çıksın isterse yeni oyun olsun, isterse devamı olsun

Aksine devam etme olasılığını kaldırdılar bana göre.

• Bu nesilde yeni bir Red Dead harika olur, logosunu görmek bile heyecanlandırıyor. :)
  • Gta lardaki gibi farklı karakter olur. Ama gtav çıkmadan duyurmazlar bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LIvERBiRD

quote:

Orijinalden alıntı: Gripholion

quote:

Aksine devam etme olasılığını kaldırdılar bana göre.

Hocam yeterki çıksın

• Yerimizi alalım ve beklemeye başlayalım ...
  • Beklemedeyim
  • Önce bir GTA V iyice tanıtılsın da sonra Red Dead mı çıkar Midnight Club mü çıkar, ne çıkarsa çıksın.
  • Hepsine birden nasıl yetişecekler merak ettim.
    Hoş Max Payne çoktan bitmiştir.
    Tanıtılırsa burada mini kalp krizi geçiririm herhalde.
  • Bekliyoruz bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haykıran Bıngıldak

Hepsine birden nasıl yetişecekler merak ettim.
    Hoş Max Payne çoktan bitmiştir.
    Tanıtılırsa burada mini kalp krizi geçiririm herhalde.

Ben de merak ediyorum doğrusu. Anlamadığım nokta ise şu; R* North GTA V'i geliştiriyor şu anda fakat Agent'i de R* North yapıyor (yapacak). Tahminimce Agent'in çıkamama nedeni de bu.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.