Şimdi Ara

Şöyle bir problemle karşılaşan oldu mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iphone 5 c daha 3 günlük. Dün bir sorun yoktu. iş yerindeki internet ağına yeni bağlandım. wifi çekim full fakat nedense internete girmiyor, veya giriyor ama sonraki sekmede girmiyor. app store bağlanamıyor yada bağlanıyor ama uygulama indirme işlemine başlamıyor. 3 g de de aynı şekilde. Aynı ağa ipad ile bağlanıyorum onda bir sorun yok. Var mı bir öneriniz ?

• iphone 5c lerde genel bir sorun bu bir kaç yerde aynı sorunla karşılaşan birilerini görmüştüm ama sorununu çözen cevabı alamamıştı bekleyin derim elbet biri biliyordur bu sorunu biraz uzun sürebilir ama kolay gelsin
  • bu arada mercury ve atomic web hiç bağlanmıyor .puffin şimşek gibi hızlı . safari de anlattığım gibi..

edit: bir yerde dns 8.8.8.8 yaptım düzeldi diyordu. ben de öyle yaptım şimdilik düzeldi gibi. ama net bir şey söylemek için erken sadece bilgi olarak haber vereyim edim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ornapsen -- 23 Haziran 2014; 13:55:40 >
  • Aylardır5c kullanıyorum böyle bir sıkıntı yaratmadı daha

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende 3 tane değişik zamanlarda kulandım yapmadı böyle bişey
  • en son mesajımdan sonra bir sorunla karşılaşmadım. dns ayarıyla ilgiliymiş. sanırım. Dediğim gibi 8.8.8.8 olarak yazdım. Daha önce acayip uzun bir numara yazıyordu. daha sonra ipadı kontrol ettim o da 8.8.8.8 miş.
    Son durum sorun çözüldü..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.